Zamanında ''aman kaybetmeyelim, yitirmeyelim, takımda tutalım, Avrupa'da böyle oyuncu az'' minvalinde birkaç kez yazmışlığım var kendisiyle ilgili.
''Keşke siktir olup gitseymiş'' dedirtti bana bugün. Bu genconun savunmada bir hayrı yok, hadi onu kabûllendik bâri hücumda akıl koysun diye bekliyorum ama 18 yaşında deneyimsiz oyuncular gibi hareket ediyor. Beni bugün çıldırttı ve hatta ilk defa bir Yunan oyuncuya bu kadar ayar oldum ki benim için Yunan oyuncular her zaman 1-0 öndedir. Gerçi kendisine Yunan da diyemem, yanlış hatırlamıyorsam ya anneannesi ya da babaannesi Rum kökenli olduğu için vatandaşlık hakkına sâhip olup Yunan milli takımında oynuyor.
Neyse, siktir edelim gereksiz bilgiyi. Takıma Motley beyinsizi yetiyor 1 tâne, Dorsey de böyle oynamaya devam edecekse çok hızlı bir şekilde teşekkür etmeliyiz kendisine. Hem savunma yapmayacak, hem hücumda saçmalayacak, hem de umursamaz tavırlar takınacak ha öyle mi? İsterse 30 sayı ortalamayla oynasın, bizi yine de F4'e taşıyacak isim değil kendisi.
Çok canımı sıktı bugün, çok fena kuruldum kendisine. Naapsak bilmiyorum, bu saatten sonra kendi şutunu yaratan yaratıcı oyuncu bulmak da imkansız.