Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)  (Okunma sayısı 130627 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Monaco:2 Fenerbahçe Beko:2 | Euroleague Play Off Serisi
« Yanıtla #1590 : 03 Mayıs 2024, 22:55:15 »
Yemin ediyorum ne büyük bir kefaretimiz varmış. Bitmiyor bir türlü. Obranin ahı mi? Birileri lanet mi okudu klube, nedir bilmiyorum. Monaco gibi Bir takım.bulmussun sahanda. Ne real, ne oli, ne cska, ne efes kimse yok ama ne yapıp edip yine yenilmeyi başardık. Inanilmaz bir şey ya. Vallahi açıklanamaz bir X-files bu.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1591 : 03 Mayıs 2024, 22:58:31 »
5. maçı deplasmanda kazanan takım yokmuş.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1592 : 03 Mayıs 2024, 23:00:16 »
Oly serisinin 5.maçında bizimkilerin enerjisi kalmamıştı hayırlısı gene aynısı olur mike james falan şov yapar gibi geliyor bana

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #1593 : 03 Mayıs 2024, 23:02:08 »
Son maç 8 mayıs çarşamba saat 20.00da oynanacak.
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2024, 19:23:46 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1594 : 03 Mayıs 2024, 23:04:00 »
Papagiannis'in dabıl dabıl yaptığı bir maçı kaybettiysek geçmiş olsun. Önümüzdeki hafta Fransa'da kazanacağımıza dair en küçük bir inancım yok maalesef.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #1595 : 03 Mayıs 2024, 23:05:26 »
5. maçı deplasmanda kazanan takım yokmuş.

o zaman F4 hayirli olsun.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1596 : 03 Mayıs 2024, 23:09:17 »
Saçma sapan rotasyonlar ve Nigel'ın berbat oyunu ve hiçbir zaman buraların oyuncusu olamayacak Wilbekin'in sıçmasıyla F4 gitti yine.

Nigel hücumda berbat olması çok normal. Motley yok, Sertaç bedenen var ruhen yok, herif dört maçtır güreşiyor içerde Monaco'nun develeriyle.

Doğal olarak herkes son bir dakikada olan bitene odaklanıyor ama biz maçı çok daha öncesinde yaptığımız tercihlerle kaybettik. Bu seviyede sonucu ufak tefek detaylar belirliyor. Son topta kızmam ben, o raddeye geldikten sonra zaten işi şansa bırakmışsın. Wilbekin'e kızılacak o kadar iş var ki son topa gelene kadar... İki defe üst üste üç sayı isabeti ile döndük, Wilbekin'in hücum faul alıcam sevdası ile 2 tane bomboş üçlük yedik. Pozisyonlarda faul varsa da sanki çalacak hakem varmış gibi sahada! Kaptığımız iki top sonra geçirdiğimiz hızlı hücum şanslarında yapılacak en son işi yaptık, birinde Dorsey, diğerinde Guduric. Dönen topların biri 3 sayı ile bitti. Yaz yaz bitmez... Yanlış yapılanmanın sonucu çıkıyor ortaya her sene bu seviyelerde. 4 kısanın ikisi Deli Dumrul, düşünmeden oynuyor, biri kumaş var mental sıfır, IQ'su en yüksek olanı ise faul sokamıyor ve 35 yaşında. Ve üstelik diğer üçüne güvenip veremediğin için direksiyonu dinlendiremiyorsun...

Saha içine hep beraber sıçıp sövelim ama saha dışı da, yani tribünler de pek farklı değil maalesef. Ben artık anlayamıyorum ne getirisi olacak bize maçların akışı esnasında, zurnanın zırt dediği yerlerde "EUROLEAGUE MAFYA" diye bağırmanın. Yönetim artık maç girişinde broşür mü dağıtır ne yapar, bu histeriye bir son vermek lazım artık. Hele maç sonunda yaşananların kabul edilebilir hiç bir yanı yok. Seri 2-2 olsa da hala ufak bir şansın var, herifleri motive etmek için her haltı yediler. Bir de tribüne çağırıyorlar sanki bir bok yapabileceklermiş gibi her gün sağlık topu ile çalışan, ağırlık idmanı yapan koca koca herifleri. Keşke 5 maçın beşi de Monaco'da olsaydı. Kadıköy'den sonra Ataşehir de düştü, bu net artık. Yarardan çok zararı var bu kafanın. Birileri maç sana gelmişken çakmak atar kalecinin kafasına Sevilla'ya eletir takımı, diğeri maçın son anlarında sahaya girer saati durdurur, Clyburne'e şampiyonluk üçlüğünü sokturur.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1597 : 03 Mayıs 2024, 23:11:14 »
her sene ayni bok 2-3 m euro butce kismak icin siksok oyunculara gidiyoruz su kahrolusun sebebi 2-3 m euro ise taraftar toplasin versin parasini

Fazla söze ne hacet...

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #1598 : 03 Mayıs 2024, 23:17:49 »
bu ali koc felan kalicaksa siktir etsinler deryayi maurizioyu versinler kerim rahmi koca gorevi cocuk gotunu yirtti kenarda babasinin kasasini patlatir yagdirir tum adamlari ama ali koc okadar vasat bir herif ki 5-10 m euro icin colugunu cocugunu kendini tasak malzemesi yapiyo.oyle bir raddeye geldim ki gercekten kafayi yemek uzereyim 3 un 5 in hesabi icin kanser olduk amk senelerdir lanet olsun.

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
  • Yer: ötüken ormanından
« Yanıtla #1599 : 03 Mayıs 2024, 23:19:08 »
resmen maçı vermek için elimizden geleni yaptık başka bir açıklaması yok bu sıçışın benne izledim amk diyorumaklıma geldikçe sinirimden elim ayagım titriyor amk basket topunu ilk kez görmüşler gibi saçma sapan top kayıpları olmayacak yerden zorlama atışlar şansa bala farkı açtıgımızda nasıl daha saçmalayabilirizin levellevel gösterdiler bize ben ne izledim amk böyle bit agır saçmalamayamı küfredeyim yoksa mal mal dolanıp saçma sapan işler yapan beyinsizler sürüsüne mi küfredeyim bilemedim yani son hucümda oynadıgınız setin ta amk diyesim geliyor keşke gözlerimi çıkarttabilseydimde şu rezilliği izlemeseydim diyorum tarık  senin ayrıca anana inceden sevgi ve saygılarımı sunuyorum biliyorum ananın kulakları nedensiz çınlamamıştır bunu bil

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #1600 : 03 Mayıs 2024, 23:25:52 »
bence hic bir oyuncumuza laf etmemize gerek yok bu takimin ana 3 numarasi olan yapilanmayi kuranin ben esas anasini …
tarik cocuk elinden gelen herseyi yapti seri boyunca ama buraya suanda ne mentali yeter ne tecrubesi cok normal bir durum bu artik bu yetersiz ve tasaksiz oyunculardan kurtulamadigimi surece hic bir bok yapamayiz

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #1601 : 03 Mayıs 2024, 23:26:05 »
40 senedir kaybederek yaşamaktan aşağılık kompleksi genlerine işlemiş, kaybetmek karakteri olmuş, her kırılma anında dağılan bu camia ile çok büyük işler başarmış obradovic.

40 senedir kaybeden, rakiplerinin başarılarını kıskançlıkla seyreden, saha içinde ve dışında şamar oğlanına dönmekten en ufak özgüveni kalmamış bir kulüp ve taraftar kitlesiyiz.

büyük takımlar ya da genlerinde, kültüründe, kazanmak olan takımlar kazanır bu maçları. sadece takımlar kazanmaz ama. tribünleriyle birlikte kazanırlar.

şu maçı real madrid, gs, bayern, barcelona gibi büyük ve winner camialar oynasa istisnasız kazanır.

biz?

kendimi bildim bileli branş fark etmeksizin tüm kritik maçları kaybediyoruz. sadece sahada kaybetmiyoruz, en başta tribünde kaybediyoruz. o kadar özgüvenden uzağız ki, travmaların kırılganlığı o kadar büyük ki; takımı itmesi gereken tribünlerin gerginliği ve negatif enerjisi altında oynuyor oyuncular.

onlara da yansıyor loserlık.

fenerbahçe gün geçtikçe küçülüyor. bence 1-2 nesil sonra “fenerbahçe zamanında çok güçlüymüş, en fazla taraftarı olan, en başarılı takımmış diye anlatılacak.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1602 : 03 Mayıs 2024, 23:27:26 »
Maç sonu olaylar cikmis. Keşke tüm tribunler sahaya girip monacolulari dövseydi de atilsaydik eurolagueden. Bu işkence de biterdi böylece. Kurtulurduk allahin belasi şubeden..

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #1603 : 03 Mayıs 2024, 23:28:09 »
40 senedir kaybederek yaşamaktan aşağılık kompleksi genlerine işlemiş, kaybetmek karakteri olmuş, her kırılma anında dağılan bu camia ile çok büyük işler başarmış obradovic.

40 senedir kaybeden, rakiplerinin başarılarını kıskançlıkla seyreden, saha içinde ve dışında şamar oğlanına dönmekten en ufak özgüveni kalmamış bir kulüp ve taraftar kitlesiyiz.

büyük takımlar ya da genlerinde, kültüründe, kazanmak olan takımlar kazanır bu maçları. sadece takımlar kazanmaz ama. tribünleriyle birlikte kazanırlar.

şu maçı real madrid, gs, bayern, barcelona gibi büyük ve winner camialar oynasa istisnasız kazanır.

biz?

kendimi bildim bileli branş fark etmeksizin tüm kritik maçları kaybediyoruz. sadece sahada kaybetmiyoruz, en başta tribünde kaybediyoruz. o kadar özgüvenden uzağız ki, travmaların kırılganlığı o kadar büyük ki; takımı itmesi gereken tribünlerin gerginliği ve negatif enerjisi altında oynuyor oyuncular.

onlara da yansıyor loserlık.

fenerbahçe gün geçtikçe küçülüyor. bence 1-2 nesil sonra “fenerbahçe zamanında çok güçlüymüş, en fazla taraftarı olan, en başarılı takımmış diye anlatılacak.

Aynen aynen. Kadro kalitesi yerlerde sürünüyor diyemeyen de loser'lık filan gibi mistik şeylerde arıyor sorunları. Türbeye gidin. Çözülür belki sorunlar.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #1604 : 03 Mayıs 2024, 23:30:49 »
resmen maçı vermek için elimizden geleni yaptık başka bir açıklaması yok bu sıçışın benne izledim amk diyorumaklıma geldikçe sinirimden elim ayagım titriyor amk basket topunu ilk kez görmüşler gibi saçma sapan top kayıpları olmayacak yerden zorlama atışlar şansa bala farkı açtıgımızda nasıl daha saçmalayabilirizin levellevel gösterdiler bize ben ne izledim amk böyle bit agır saçmalamayamı küfredeyim yoksa mal mal dolanıp saçma sapan işler yapan beyinsizler sürüsüne mi küfredeyim bilemedim yani son hucümda oynadıgınız setin ta amk diyesim geliyor keşke gözlerimi çıkarttabilseydimde şu rezilliği izlemeseydim diyorum tarık  senin ayrıca anana inceden sevgi ve saygılarımı sunuyorum biliyorum ananın kulakları nedensiz çınlamamıştır bunu bil

Hocam fazla ciddiye alıyorsun. Sene başı kurulan kadroya baktım, Sestine mestina cart curt, üç beş maç geçti Itoudis'e baktım. Bu takımdan bir halt olmaz dedim, bıraktım. Koç değişince takım reaksiyon verdi, alabileceğimiz tek kupa TR kupası dedim, Efesi yenip aldık.

Monaco bizden daha iyi bir takım. Takımın buralara gelmesi dahi başarıdır bana göre. Çünkü kötü bir takımız bu seviyeler için.

Siz yine yalancı bahara kanmışsınız. Fenerin umutlandırıp utandırdığı dönemler bunlar.

F4'a kalsak ne olacak? Pana bizi eleyecek, belki hayırlı bile olur turu geçmemek.

Lige konsantre olup Efesin elinden salaktan bir şampiyonluk alsak bana kafi. Loser moser diyenler kupa tablosuna baktığında kendini 20 kupa geride görüyor her sene zaten. Fazla üzülmeye gerek yok.
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2024, 23:31:36 Gönderen: Maldonado »