Pandemi sonrası krizi fırsata çevirmiş gitmiştir maalesef.Ben Fenerbahçeliyim yönetimide eleştiriyorum Obra Panadan da benzer gitti onlara yapmıyor çifte standard uyguluyor.
Resmi kalsın hakaret etmeden eleştiri hak.Tarihimize geçti oda net.Ama tanrı değil sonuçta.
Krizi fırsata çevirme mevzusunu biraz açabilir misiniz? Cidden merak ettiğimden soruyorum.
Yukarıda da yazdım, sadece Obradovic merkezli bir olgudan bahsetmiyorum. Kokoskov bırakıp gidince ilk tepkim herkes gibi sövmek oldu. Sonra şunu sorguladım; NBA gibi bu işin merkezinde saygınlığı olan bir adam bunu niye yapar ve bizimkiler de bu yaptığının karşılığı olarak neden bir tazminat falan talep etmez. Özellikle son yazdığım husus beni düşünmeye sevk etti. Sonra da çıktı olan biten. Kemal Bey çok daha detaylı açıklayabilir, herifin sözleşmesi varken ve takımın başında iken başka koçlarla görüşmüşüz...
Alelacele Djordovic'i getirdiler. Beğenirsiniz beğenmezsiniz, herif kendi kurmadığı kadro ile gönderileceğini bildiği halde Avrupa şampiyonu olmuş kadroyu 3 kez yenerek şampiyon oldu. Sonuç, gönderdik.
Bir diğer husus, hepimiz hakem hakem diye isyan ediyoruz değil mi burda? Son maç hariç ben de çok isyan ettim. Taraftar hemen hemen her maç bağırıyor değil mi "euroleague mafya" diye. Yönetimimiz ne yaptı peki? Son seçimde hepimizin isyan ettiği euroleague yönetimine destek verdi...
Sarı tribün mevzusu? Kim bitirdi? Ataşehir'in hali mevzusu. Kim bu hale soktu?
Şunu anlatmaya çalışıyorum. 5 sezon tıkır tıkır işleyen bir şubeyi mahveden, her şeyi yüzüne gözüne bulaştıran, yönetemeyen bir yönetimin varlığı söz konusu. Saydığım haltları yiyen kafa kim bilir Obradovic'in gidiş sürecinde neler yaptı. Hiç kusura bakmayın, bir kusur varsa ortada, yukarıda sıraladığım referanslardan ötürü ben bizim yönetimde ararım. Bu yönetim mi Fenerbahçe basketbol tarihine bir şeyler bıraktı (ya da bırakacak) Obradovic mi?
Hülasa insanlar öfkelerini, isyanlarını bence çok ama çok yanlış yere yansıtıyorlar.
Saygılar