Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)  (Okunma sayısı 116909 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Ynt: Partizan-Fenerbahçe Beko | EL 7. Hafta
« Yanıtla #540 : 10 Kasım 2023, 10:05:29 »
Eyvallah, sizlere katılmamakla birlikte saygı duyuyorum görüşünüze. Şunun altını çizmeye çalışıyorum: "Zelijko Obradovic Basketbol forumu" yazan bir yerde adamın anasına falan sövülüyor. Her ne kadar memleket tam bir "paradokslar cennetine" dönmüş olsa da hala gülünesi bir durum teşkil ediyor. Teşbihte hata olmaz, birisi hakkında "anma günü" organize ettiğinizi düşünün çıkan konuşmacılar anılan insana sövüyor falan. Bu durumun değişeceği yok gibi gözüküyor. Ben de diyorum ki kaldırılsın ismi, rahat rahat sıçsın sövsün insanlar...

Son bir not, 46 yaşındayım, hadi çocukluğu çıkar 35 senenin gözlemiyle yazıyorum, Fenerbahçe'nin önündeki en büyük engel Fenerbahçelilerdir. Her daim kendi ayağımıza sıktık. Son on yılda olan biten yüzünden de doğal olarak her şeyin müsebbibini dışarıda arar olduk. Kendini sorgulama, önce kendine bakma diye bir olgu kalmadı. Kendimizi Real Madrid zannediyoruz ama değiliz... Saygılar...

Anasına sövmedim, anasını siktik sanki, ne hal bu hareketler dedim. Yönetim gönderdi ise gönderdi, bunda benim suçum ne? Kimseye yapmadığı şeyleri bize yapıyor.

Ama hoş değil tabii ki söylediklerim evet. Lakin anasına sövmedim teknik olarak.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2023, 10:05:50 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #541 : 10 Kasım 2023, 10:06:20 »
Taktınız koça.Evet daha elitleri var sankide.

Sestina'dan iyi rol oyuncusu bulamıyorsan akli melekelerin kapanmış demektir.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #542 : 10 Kasım 2023, 10:11:47 »
Ataşehir'deki maçta taraftarin yüzüne bile bakmadi bir tebessümü bile çok gördü kendisine yapılan tezahuratlara tepkisiz kaldi foto çekinmek isteyenleri geri çevirdi. İsterse 77 sene takiminda başında bulunmuş olsun, bu adama hala sempati besliyor olanlari anlayamayacagim. Bu adamla beraber isim yapmış, Avrupa'da söz sahibi olmus olsak bile taraftar için yok hükmünde olmalı. Bu kulübe gönül vermiş biri olarak kaldiramiyorum çünkü bu saygısızlığı.

Bu adama hala sempati besleyenler -mesela ben- her şeyin müsebbibini dışarıda aramıyor, sorunun sebebini ilk önce kendisinde ya da mensup olduğu cemiyet ya da camiada arıyor olabilirler mi? Yönetim işine hiç girmeyeceğim, kim bilir neler yapıldı edildi. Taraftar üzerinden yola çıkacak olursak adama doğru düzgün bir veda yapabildik mi? İstanbul'a geldiği ilk maçta tribünleri doldurabildik mi? 1000 kişi ya vardı ya yoktu. Pana'dan ayrıldıktan sonra Atina'daki ilk maçında neler olmuş, açın bir bakın derim, var youtube'da. Siz saygı duymayabilirsiniz ama bırakın da bu camiaya hayalini bile kuramayacağımız günleri yaşatan, futbol şubesinin tel tel döküldüğü günlerde camiayı ayakta tutan şubenin mimarı olan adama en azından bizim gibi dinozorlar saygı duysun. Bizler de Fenerbahçeliyiz ve bu saygımız Fenerbahçeliliğimizden kaynaklanıyor, adama sövüyor musunun, küfür mü ediyorsunuz ne yaparsanız yapın ama rica ediyorum Fenerbahçeliliğimizi sorgulamayın lütfen, çok rica ediyorum...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #543 : 10 Kasım 2023, 10:19:06 »
Anasına sövmedim, anasını siktik sanki, ne hal bu hareketler dedim. Yönetim gönderdi ise gönderdi, bunda benim suçum ne? Kimseye yapmadığı şeyleri bize yapıyor.

Ama hoş değil tabii ki söylediklerim evet. Lakin anasına sövmedim teknik olarak.

Güzel kardeşim sen de ben de çok iyi biliyoruz "anasını siktik sanki" ibaresinin ne tür duygular yansıttığını. Bu cümleyi sarf eden insan öbürünü de rahatlıkla sarfeder diye düşünüyorum. Yanılıyor isem bağışlayın lütfen. He bu arada sövüyorsanız da sövün ama forumun ismi Zelijko Obradovic Basketbol Formu. Birileri, -ki o birileri de Fenerbahçeli- Fenerbahçe'ye olan saygı ve sevgileri yüzünden bu türden bir forum inşa etmişler ve onlar da Fenerbahçeli olmalarına karşın ismini fotoğrafını kaldırmayı uygun görmemişler, ve yine Fenerbahçeli olan birileri gelip bu forumun altında gömüyor bu adama. Bu bir PARADOKSTUR ve gülünesi bir durumdur. Bunu anlatmaya çalışıyorum.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #544 : 10 Kasım 2023, 10:25:26 »
Olsun, neticede etmedim. Sanki öyle yapmışız da ondan bir nefreti varmış gibi davranmasından ötürü söylenmiş bir söz.

Özür dilerim...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #545 : 10 Kasım 2023, 10:29:56 »
Pandemi sonrası krizi fırsata çevirmiş gitmiştir maalesef.Ben Fenerbahçeliyim yönetimide eleştiriyorum Obra Panadan da benzer gitti onlara yapmıyor çifte standard uyguluyor.

Resmi kalsın hakaret etmeden eleştiri hak.Tarihimize geçti oda net.Ama tanrı değil sonuçta.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #546 : 10 Kasım 2023, 11:34:20 »
Pandemi sonrası krizi fırsata çevirmiş gitmiştir maalesef.Ben Fenerbahçeliyim yönetimide eleştiriyorum Obra Panadan da benzer gitti onlara yapmıyor çifte standard uyguluyor.

Resmi kalsın hakaret etmeden eleştiri hak.Tarihimize geçti oda net.Ama tanrı değil sonuçta.

Krizi fırsata çevirme mevzusunu biraz açabilir misiniz? Cidden merak ettiğimden soruyorum.
Yukarıda da yazdım, sadece Obradovic merkezli bir olgudan bahsetmiyorum. Kokoskov bırakıp gidince ilk tepkim herkes gibi sövmek oldu. Sonra şunu sorguladım; NBA gibi bu işin merkezinde saygınlığı olan bir adam bunu niye yapar ve bizimkiler de bu yaptığının karşılığı olarak neden bir tazminat falan talep etmez. Özellikle  son yazdığım husus beni düşünmeye sevk etti. Sonra da çıktı olan biten. Kemal Bey çok daha detaylı açıklayabilir, herifin sözleşmesi varken ve takımın başında iken başka koçlarla görüşmüşüz...

Alelacele Djordovic'i getirdiler. Beğenirsiniz beğenmezsiniz, herif kendi kurmadığı kadro ile gönderileceğini bildiği halde Avrupa şampiyonu olmuş kadroyu 3 kez yenerek şampiyon oldu. Sonuç, gönderdik.

Bir diğer husus, hepimiz hakem hakem diye isyan ediyoruz değil mi burda? Son maç hariç ben de çok isyan ettim. Taraftar hemen hemen her maç bağırıyor değil mi "euroleague mafya" diye. Yönetimimiz ne yaptı peki? Son seçimde hepimizin isyan ettiği euroleague yönetimine destek verdi...

Sarı tribün mevzusu? Kim bitirdi? Ataşehir'in hali mevzusu. Kim bu hale soktu?

Şunu anlatmaya çalışıyorum. 5 sezon tıkır tıkır işleyen bir şubeyi mahveden, her şeyi yüzüne gözüne bulaştıran, yönetemeyen bir yönetimin varlığı söz konusu. Saydığım haltları yiyen kafa kim bilir Obradovic'in gidiş sürecinde neler yaptı. Hiç kusura bakmayın, bir kusur varsa ortada, yukarıda sıraladığım referanslardan ötürü ben bizim yönetimde ararım. Bu yönetim mi Fenerbahçe basketbol tarihine bir şeyler bıraktı (ya da bırakacak) Obradovic mi?

Hülasa insanlar öfkelerini, isyanlarını bence çok ama çok yanlış yere yansıtıyorlar.

Saygılar

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #547 : 10 Kasım 2023, 12:19:12 »
Sözleşmesi devam ediyordu 1 yıl daha kalmalıydı.Yarıda bıraktı.O sene pandemiden ara verildiğinde en kötü sezonu olmasına rağmen destek verildi devam etmeliydi.Datomeyede kızarım.

Erteleme önü Cska yada diğer Rus ekibiydi fark yedik.Datome 3 yıllık anlaşmasını yakmıştı onada az kırık olsamda hala severim.

Yönetimin hataları olsada Fenerbahçeli Derya Yannier hariç.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2023, 12:19:46 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #548 : 10 Kasım 2023, 12:22:16 »
Ekip iyiydi.Bence Ozan Balaban geri gelse.Ekip işi bu.Gherardini iyiydi o dönem.Obra tarihimize geçti.Ama eleştiride hakaret etmeden hak.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #549 : 10 Kasım 2023, 12:28:11 »
Obra taraftara ayıp etmiştir. Ergin misali kimseye yapmadığı yumruk şovu, sevinci bizim mactan sonra yapmıştır, kendisine verilen çiçeği sümüklü mendil misali elinden atmıştır. Madar konusunda bile klube gecirmistir. Ağzımı bozmak istemiyorum ama şu anki obra erginden hallicedir benim gozumde. Siktirolup beter olup ne hali varsa görebilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #550 : 10 Kasım 2023, 12:31:41 »
Aydın Örs sonrası Fenerbahçeye gelmiş en büyük koçtur.Bu konu kapalı tartışmaya.Çat koyar Cvsni.Birazda Tanjeviç.Tanjeviçi yiyen Sn Mahmut Usludur.

Onu başka konularda eleştiriyoruz.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2023, 12:32:27 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #551 : 10 Kasım 2023, 12:33:27 »
Ekip iyiydi.Bence Ozan Balaban geri gelse.Ekip işi bu.Gherardini iyiydi o dönem.Obra tarihimize geçti.Ama eleştiride hakaret etmeden hak.
ozan balaban geçen sezon belgrad’daki maçı partizan benchinin arkasında seyrediyordu. gelsin mi cidden?

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #552 : 10 Kasım 2023, 12:37:18 »
ozan balaban geçen sezon belgrad’daki maçı partizan benchinin arkasında seyrediyordu. gelsin mi cidden?
İş adamı davet almıştır.Yada Memo gelsin.Onunda istediğine dair haberler var.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #553 : 10 Kasım 2023, 12:49:24 »
Kaybettiğimiz 3 maçıda 1-3 sayı bandında kaybederken bazı maçları da bu şekilde aldık.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #554 : 10 Kasım 2023, 12:57:13 »
Obradovic şu an Fenerbahçe'nin en büyük rakiplerinden biri ve kendisine dair hissettiğim tek şey, onunla çetin bir rekabet içinde oluşumuz. Romantik şeyler hissedene engel olmam, ama ben hissetmiyorum şahsen :)  Zaten belli ki o da hissetmiyor.

Forumun ismi EL şampiyonluğumuzun hatrına kalabilir ama yukarıdaki fotoğrafın kaldırılması önerisi uygun benim için. Şu an bizim rakibimiz olan başka bir takımın koçluğunu yapan birinin fotoğrafının Fenerbahçe forumunda Atatürk portresi misali durması biraz tuhaf geliyor bana da. Zaten sanırım Cem Ağrak da başka takım çalıştırana kadar o fotoğraf ve isim orada kalacak demişti, adam Partizan'ın başına geçeli kaç zaman oldu hala kaldırılmadı.