Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)  (Okunma sayısı 118136 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe Beko-Panathinaikos | EL 3. Hafta
« Yanıtla #195 : 17 Ekim 2023, 22:49:34 »
Pana iyi taķım bence.Erken karşılaşmak iyi oldu.Sakat eksikler vardı.Son çeyrek dönüyorlardı daha iyi olmalıyız ve net kısa şarr.Wilbekin Hayesin tutuk oldugu maçı aldık.Her galibiyet önemli.Şu adam evimizdeyumruk sıkmadı neyse.

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #196 : 17 Ekim 2023, 22:53:11 »
Hak edene hak ettiği gibi muamele. Helal olsun Wilbekin'e işte kulübe duyduğu aidiyetin tezahürü. Seninleyiz Wilbekin.

Sloukas efendi sana gelince. Paraya çok fazla tamah edenlerin sonu böyle oluyor. Sevilmeyen, saygı duyulmayan biri oluyorsun. Bize imza atacakken söz de verilmisken Pao'nun yüksek kontratına hiçbir duruş sergilemeksizin, pro adı altında he deyip gidersen az kalan saygıyı da kaybedersin, nefret objesine dönüşürsun.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #197 : 17 Ekim 2023, 23:33:06 »
Bence daha iyi olmalıydı ancak koç kişiselleştirmesini istemediği için fazla şans vermedi.3lük maçın bittiği an geldi.Toparlar Willie.Ama gevşemek olmamalı 1 kısa aslında 2 taneye gerek var.1 taneyede fitim.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #198 : 17 Ekim 2023, 23:57:56 »
Maça çok iyi girdik. Sonrasında koc doğru beşi bulmakta biraz zorlandı ama rahat bir tempoda götürdük maci. Taki son çeyreğin ilk 2-3 dakikasına kadar. Sonrasında sahada basketbol adına bir şey yoktu. Sirk vardi resmen. 30a giden mac neredeyse 10la bitcekti. Bu kadar gevsemek hiç bir zaman iyi değil. Disiplinden kopmamak lazım. Steve kerr'un 30 fark varken topu cembere carptirip smaç vuran oyuncusuna fırça çektiğini biliyorum ben. Ayrica hayes ve wilbekinin bu kadar sorumsuzca şut sallaması da hoşuma gitmiyor. Daha kafa kafaya giden maclarda zirvalayip kaybediyoruz işte. Şunu bir turlu öğrenemedik.
« Son Düzenleme: 17 Ekim 2023, 23:59:09 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Fenerbahçe Beko:101 Asvel Villeurbanne:86 | EL 4. Hafta
« Yanıtla #199 : 17 Ekim 2023, 23:58:26 »
19 Ekim Perşembe, 20:45
Ülker Arena
S Sport
« Son Düzenleme: 19 Ekim 2023, 23:14:58 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #200 : 17 Ekim 2023, 23:58:28 »
Ya öyle biriki itiraz hakkını kazanmasına rağmen itirazı sürdürüyor.Ki ben ilk etapta bizden çıktığını gördüm doğru doğru olmayan Ataman.Patolojik vaka yazık.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Beko-Asvel Villeurbanne | EL 4. Hafta
« Yanıtla #201 : 18 Ekim 2023, 01:53:48 »
Kağıt üstünde zor maçı beklenmedik şekilde geçtik.Derede hatta çayda boğulmayalım.Son anlarda Efesi sıkıştırmışlar.Burası az kalite azalsada Eurolagaue.Her takım her takımı sobeleyebiliyor.

Murat Murathanoğlu:Bu kadro için 8 başarıdır.4 çok zor.Fenerbahçeden daha iyi ekipler var.Baba 3 takım hariç. Monako Partizan Kızılyıldız savaş olmasa Maccabi dedi.
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2023, 01:54:40 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #202 : 18 Ekim 2023, 07:25:25 »
Asvel bu sene neden, hangi amaçla bu lige katılmış anlamak güç. Muhtemelen ligin en kotu takimi. Tabi böyle boktan takımlara moral kaynağı olmamızla da namimiz var. Deplasmanda olsa özellikle ama sahamizda diye kazanırız diyorum. Yeterki dunku macin son çeyreğinde ki sokak basketbolunu oynamayalım.
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2023, 07:25:49 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #203 : 18 Ekim 2023, 08:39:23 »
...Ayrica hayes ve wilbekinin bu kadar sorumsuzca şut sallaması da hoşuma gitmiyor...

Wilbekin konusunda haklı olabilirsiniz ama o da öyle bir oyuncu. Yeri geliyor ihtiyacımız bile oluyor. Hayes konusunda ise dün akşama özel eleştiremem şahsen. Nedeni de attığı şutların neredeyse tamamına yakını atması gereken şutlardı. Tamam şu an itibari ile şut yüzdesi çok düşük ama illaki bu düzelecektir. Gerek maçtaki skor ve oyun avantajımız, gerek ritim bulması açısından ben attığı şutları dün için haklı görüyorum.

Maça gelecek olursam, maça çok konsantre girdik. Calathes'in iyi organizatörlüğü, isabetli şut yüzdemiz fark yaratan ayrıntılardı. İlk yarıdaki oyun ve skor üstünlüğümüz direncimizi arttırırken Pananın (olmayan) düzenini bozdu. Ergin Ataman'ı yıllardır bu kadar pasif gördüm. Euroleague tahmin sıralamamda Panathinaikos u favorilerden göstermiştim ama şu anki görüntüleri ile işleri tahmin edilenden de zor.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #204 : 18 Ekim 2023, 09:02:22 »
Asvel bu sene neden, hangi amaçla bu lige katılmış anlamak güç. Muhtemelen ligin en kotu takimi. Tabi böyle boktan takımlara moral kaynağı olmamızla da namimiz var. Deplasmanda olsa özellikle ama sahamizda diye kazanırız diyorum. Yeterki dunku macin son çeyreğinde ki sokak basketbolunu oynamayalım.

Asvel mac icinde iyi savunma yaptigi yada hucum yaptigi donemler olabiliyor. Kadro o kadar boktan degil ama hocalarinin artik degismesi lazim. Yine de bence bu halde bile Pana dan iyiler. En azindan gecen seneden birlikte yapabildikleri setleri vs var. Sorun devamlikliklari kesinlikle olmamasi. Bu da bizim icin iyi. Ozellikle Hayes in su formsuz donemini boyle maclarla gecmek buyuk sans.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Beko:83 Panathinaikos:69 | EL 3. Hafta
« Yanıtla #205 : 18 Ekim 2023, 09:02:49 »
Sestina'yı filan geçiyorum da Wilbekin, Madar, Calathes, Pierre, Guduric gibi adamların ana parça muamelesi gördüğü bir takım, kalitesiz takımdır. Madar, bu takımın ancak back-up guard'ı olur. Wilbekin de ancak her aldığını orta sahadan atma hürriyetine sahip olduğu Maccabi gibi sokak takımlarında top oynar. Pierre'in ne yaptığı, ne zaman ne vereceği belli değil. Guduric de keza öyle. Calathes'ten de bir cacık olmayacağı yine şu günden belli yani, bakmayın iyi oynadı filan ama ilk kritik maçta, ilk kritik anda bu adamların hepsi yine cortlayacak. Hayes ise geçen senenin yıldızıydı, şimdilik bir şey söylemek anlamsız olur.

Bize bu kalitesiz takımı reva görenler utanmalı. F4'a uzun yıllar boyunca gidemeyeceğiz bu kafayla devam edersek.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #206 : 18 Ekim 2023, 09:03:52 »
Başladılar yine mola alsana mola alsana diye. Kurtulalım artık şu kafadan. Hiç yakıştıramıyorum bize.

Tom Hanks den sonra okudugum en sacma yorum ... Seni tebrik ederim.

Bu adam ispatlanmis doping olayi ile elimizden bir kupamizi caldi. Sirf lobileri guclu diye oldu bu. Ve serefsizlerin ustune kar kaldi bu. Bu gercegi soyledigimizde cezalar aldik. Ve ceza almamiz imkansiz olan bu slogan i kullaniyoruz (ki buna bile ceza verdiler) hatirlatmak ve unutulmamasi icin...

Birde simdi icimizden birileri cikmis niye soyledigimizi elestiriyor. Gerginin bu sahaya geldigi her mac bu slogan atilacaktir, bunun neden soylendigini anlamiyorsan? sana yakisan baska birseyler giyebilirsin.
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2023, 09:09:30 Gönderen: ETIRYAK »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #207 : 18 Ekim 2023, 09:15:49 »
Maça Ergin Ataman için geliyor millet artık, herkeste bir Ergin Ataman kompleksi oluştu. Sanki Efes'le, Pana ile değil de Ergin ile maç yapıyoruz. Bu kafayla gittiğimiz için Ergin'e 50 tane kupa kaybettik son senelerde. Adam yerinden kalkmadan bile yendi gitti bizi. İki kere doping yapsana de, sonra sus geç. Mola alsana ne gerçekten.

15 bin tane Tom Hanks var Ülker Arena'da. Takımı desteklemekten ziyade Ergin'e saydırıp gidiyor.

Adama o kadar sert şeyler yazmanızı da size yakıştıramadım. Doğru söylemiş.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #208 : 18 Ekim 2023, 09:37:38 »
Maça Ergin Ataman için geliyor millet artık, herkeste bir Ergin Ataman kompleksi oluştu. Sanki Efes'le, Pana ile değil de Ergin ile maç yapıyoruz. Bu kafayla gittiğimiz için Ergin'e 50 tane kupa kaybettik son senelerde. Adam yerinden kalkmadan bile yendi gitti bizi. İki kere doping yapsana de, sonra sus geç. Mola alsana ne gerçekten.

15 bin tane Tom Hanks var Ülker Arena'da. Takımı desteklemekten ziyade Ergin'e saydırıp gidiyor.

Adama o kadar sert şeyler yazmanızı da size yakıştıramadım. Doğru söylemiş.

Sacma .... ayni sloganlarla cildirip, cevap vermeye calisirken verdigi maclari da izledik.... Ayrica takima ciddi destekte verildi macta. Hatta dun macta bazi posizyonlara seyircinin tepkileri sayesinde aldigimiz duduklerde oldu mac icinde. Bence dun seyirci cok basariliydi.

Ergin olayinda; mac icinde seyirciyi sahadan attirmasi, devamli her platformda saldirmasi, seyirciye yaptigi el hareketleri... gibi terbiyesizlikleri olmasa belki de haklisin bir kere oldu geldi gecti diyebilirsin. Ama burada Fenerbahce seyircisi nin hele hakli iken susmasini bekleyemezsin. Ortada kufur yok hakaret yok, sadece hatirlatma var.

Sen tokatlandiginda diger yanagini ceviren o melek ruhlu insanlardan olabilirsin. Buna da saygi duyarim. Ama baskalarinin da olmasini bekleyemezsin yada onlari elestiremezsin.
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2023, 09:38:10 Gönderen: ETIRYAK »

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • FantomOrmanda
« Yanıtla #209 : 18 Ekim 2023, 09:45:11 »
Tom Hanks den sonra okudugum en sacma yorum ... Seni tebrik ederim.

Bu adam ispatlanmis doping olayi ile elimizden bir kupamizi caldi. Sirf lobileri guclu diye oldu bu. Ve serefsizlerin ustune kar kaldi bu. Bu gercegi soyledigimizde cezalar aldik. Ve ceza almamiz imkansiz olan bu slogan i kullaniyoruz (ki buna bile ceza verdiler) hatirlatmak ve unutulmamasi icin...

Birde simdi icimizden birileri cikmis niye soyledigimizi elestiriyor. Gerginin bu sahaya geldigi her mac bu slogan atilacaktir, bunun neden soylendigini anlamiyorsan? sana yakisan baska birseyler giyebilirsin.

Ergin'in ne olduğunu forumdaki herkes zaten biliyor. Evet, her türlü küfür ve hakareti de hakediyor.
Ama taraftar olarak ölçümüz olmalı.
Ben 4 yıl üst üste kombineli olarak gittim, Ergin tezahüratlarına da zevkle katıldım ama ne zaman: maç sonları ya da açık fark yaptığımız zamanlar. Bunun dışında 1 sayı bile öne geçilse bu tezahürat yapılmaya başlandı ve bize çoğu zaman zarar verdi. Herif karaktersiz olduğu için küfür ve hakaretten besleniyor, hoşuna gidiyor, takımını da gerektiğinde öyle motive ediyor.
Artık anlayalım bunu, evet "doping yapsana", "mola alsana" gerçek ve yapılması gereken tezahüratlar ama maç ortasında, molaya giderken veya kritik anlarda değil.