Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)  (Okunma sayısı 129445 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Ynt: Bayern Münih-Fenerbahçe Beko | EL 5. Hafta
« Yanıtla #315 : 27 Ekim 2023, 23:38:21 »
Daha erken koparip sonlara doğru keyif sigarası eşliğinde izlemek vardi ama sonunda kazanmayi bildik bu da bir şey. Koç Sertac'la ne problemin varsa bir an önce gider ilerleyen haftalarda ihtiyacin olacak bu adama boş adam muamelesi yapma. Dorsey sen de her eline aldigin topu bitirmem lazim triplerine girme. Oyunun kendine gelmesini bekle biraz çok sabırsızsin. Madar olsa eminim daha rahat olurdu.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #316 : 27 Ekim 2023, 23:40:08 »
Çok önemli deplasman galibiyeti.Her deplasman galibiyetini öpüp başa koymak lazım.Tebrikler takım daha iyi olmalıyız.

Bu arada nasıl futbolda şaçma kırmızalarda para cezası oluyorsa Hayesin Dorseyin geçen yıl ki kasti faülleri para cezası olarak yansımalı.Hayes bir daha böyle şey yapmaz maç sıcaklığı ama maça mal olabilecek hataydı.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #317 : 27 Ekim 2023, 23:41:46 »
Esas Obst tehlike.Muhteşem oyuncu.Carsen 15 sayı 10 asist 10 ribaund 10 top çalma ile oynar.
Carsen 9 sayı, 10 rib, 10 asist daha yapsa tutturacakmışsın.
« Son Düzenleme: 27 Ekim 2023, 23:42:21 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #318 : 27 Ekim 2023, 23:42:08 »
Almanya dünya şampiyonu apoletli ülke bu o kadar artı ki.Bize ucuz düdüklerde var son bölümde ama hakem fena değildi.Obstu seneye alsak.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #319 : 27 Ekim 2023, 23:42:19 »
wilbekin fenerbahçe kariyerinin en iyi maçını oynadı büyük ihtimalle. hem birebirdeki şutları soktu hem de ikili oyunları çok iyi oynadı uzunlarla. hayes çok kötü, sertaç’ı hiç kullanmıyor. geçen hafta tarık çok iyi performans göstermişti, pierre ve hayes skor katkısı vermezken çok az kullandı. gerçi kısaların birebirleri dışında çok boş şut yaratamıyoruz forvetlere ama en azından bütün oyuncuları daha verimli kullanmalıydı.
« Son Düzenleme: 27 Ekim 2023, 23:42:43 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #320 : 27 Ekim 2023, 23:44:38 »
Basketbol IQ'su düşük iki takımın mücadelesinde maçı zekası bir tık daha kız olan Bayern kaybetti. Zaten bir umudum falan yok da basketbol adına bir iki şey görürüz hesabı izlediğim maçta gözlerim kanadı. Kazandığımıza bakmayın Wilbekin gününde olmasa Valencia maçı gibi biterdi. Sonuna kadar kaybetmeyi hak ettik, sadece ve sadece tribünleri dolduran taraftarımız için istedim galip gelmeyi. Yazılacak bir ton şey var da sahada olan bitenden sonra -özellikle de Hayes'in faulünden sonra- değmez diye düşünüyorum. C. Edwards kaldığı yerden devam. Papagiannis'in üzerinden dört defa turnike bir kez de üç sayı denedi. İyi ki gitmiş. Motley'in bir sonraki durağı da Bayern olur sanırım. "Bir şubenin içine nasıl sıçılır" dört sezonluk dizi film gibi izledik hayırlısıyla...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #321 : 27 Ekim 2023, 23:51:48 »
Motley iyi oyuncu ancak panik atak Madar dönüyor.1 kısa guard lütfen.İlk bölüm ilk devre gayet iyiydik.Çok ribaund çektik üstünüz atamadık hep 3lük denedik fena kadromuz yok ama abartılacak kadar iyide değiliz.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #322 : 27 Ekim 2023, 23:54:10 »
motley 1 küsür yıldır obradovic’in elinde olsaydı iddia ediyorum bütün kısa devrilmeleri, ikili sıkıştırmaları ve hand-off’ları mevcut halinden 2 gömlek daha iyi oynuyordu. oyuncudan sadece kendi kendine gelişmesini de beklememek lazım. lessort’un 2 sene önceki haliyle şu andaki hali arasındaki farkı herkes görüyor.
« Son Düzenleme: 27 Ekim 2023, 23:54:30 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #323 : 27 Ekim 2023, 23:55:36 »
Ancak artılarımızdan biri savaştı takım ama daha organize oyun oynamalıyız lütfen 1 guard.Dorsey ile ilgili zaman haklı çıkardı beni.Bu kadar polemik olmadan yazalım.
« Son Düzenleme: 27 Ekim 2023, 23:58:47 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #324 : 28 Ekim 2023, 01:00:08 »
Kazanmamız gereken bir maçtı ve kazandık. Yalnız son 1,5 dakikada gördüklerimiz resmen faciaydı. Neydi bunlar? 5 sayı öndeyiz ve pota altımızda sahip olduğumuz topu Motley ile rakip sahaya taşırken "Eyvah! şimdi gidip birisine toslayacak ve top kaybı yapacağız" diye korkarken aklıma gelen başıma geldi. Yani 3 yaşındaki çocuk bile Motley'in top çıkaramayacağını bilirken Motley'deki bu öz güven neyin nesidir?  Ya Nagel'ın yaptığı akıllara zarar sportmenlik dışı faul? O seviyelere gelmiş isimler bu hataları yapıyorsa buna hata değil de dense dense art niyet denir. Teknik ekibin acilen bu konuya müdahale etmesi lazım. Fenerbahçe gibi bir takımda oynayan sporcuların böyle basit ve aptalca hata yapmaya hakları yok. Umarım böyle hataları bir daha görmeyiz.

Diğer arkadaşların da bahsettiği gibi Sertaç'ın süre almaması da düşündürücü. Hadi Şehmus ve Melih neyse de, şayet bir sakatlığı yoksa Sertaç'ın süre almıyor olması enteresan.

Bu maçta kendi takımımız haricinde Devin Booker ve Carsen'ın performanslarını da merak ediyordum. Hadi Devin'e sözüm yok ta Carsen neydi öyle. Büyük ihtimal bu sezon Euroleague macerasını sonlandıracak.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #325 : 28 Ekim 2023, 01:02:33 »
Hayesin maç sıcaklığıyla yaptığına inanıyorum ancak bu tip şeylere para cezası verilse maça mal olabilecek hatalar birden asmayalım ama tedbir alınsın.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #326 : 28 Ekim 2023, 01:20:51 »
motley 1 küsür yıldır obradovic’in elinde olsaydı iddia ediyorum bütün kısa devrilmeleri, ikili sıkıştırmaları ve hand-off’ları mevcut halinden 2 gömlek daha iyi oynuyordu. oyuncudan sadece kendi kendine gelişmesini de beklememek lazım. lessort’un 2 sene önceki haliyle şu andaki hali arasındaki farkı herkes görüyor.

Geçen yıl ben de aynısını düşünmüştüm ama Thompson gibi olurdu gibime geliyor. Ben asıl Pierre ile Hayes'ı onun elinde görmek isterdim.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #327 : 28 Ekim 2023, 01:22:56 »
Bizim tek eksiğimiz 1 kısa guard oynatan diyorum ne uçalım nede kadroyu yerden yere vuralım mümkün mertebe salonu iç sahada dolduralım.Pozisyonda Hayes Dengesiz düşen Obstu tutmaak isterken itti kasti istem dışı kasti.Maç sonrası sarılmışlar zaten.Basket böyle manyak süper oyun.
« Son Düzenleme: 28 Ekim 2023, 01:23:58 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #328 : 28 Ekim 2023, 02:04:29 »
Geçen yıl ben de aynısını düşünmüştüm ama Thompson gibi olurdu gibime geliyor. Ben asıl Pierre ile Hayes'ı onun elinde görmek isterdim.
jason thompson’ın hem yaşı geçmişti hem de hücumda yetenek olarak tavanı motley kadar değildi. orta mesafe atabiliyodu sadece onu bile doğru dürüst istikrarlı yapamıyodu. tuhaf bi oyuncuydu. bence de özellikle pierre çok farklı bir seviyeye gelirdi. bence hala yaşanma ihtimali de var, şu oyuncu kıtlığında motley’i de pierre’i de istese şaşırmam partizan.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #329 : 28 Ekim 2023, 10:05:02 »
Pierre Pierre yapan Kokoskovdu hani şu kaçan.Obra çok büyük koç ama bize çok boş transferleride var Thompson gibi.