Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)  (Okunma sayısı 116858 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Beko-Olimpiyakos | EL 6. Hafta
« Yanıtla #405 : 02 Kasım 2023, 23:13:40 »
2 tâne zeka özürlü oyuncumuz var, Motley ve Dorsey. Bunlarda bu kadar ısrar eden Itoudis efendi maçı az kalsın hediye ediyordu.

Kazandık ama hiç sevinemedim. Bu Oly geçen seneki Oly değil ve biz biraz şansımızın yardımı, biraz da Papa'nın ekstra oyunuyla kazandık.

Wilbekin de alınabilir ben niye sayılmadım zeka özürlü kadrosunda diye.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe Beko:79 Olimpiyakos:77 | EL 6. Hafta
« Yanıtla #406 : 02 Kasım 2023, 23:26:34 »
Çok iyi girdiğimiz maçı zorda olsa aldık.Pierre sakatlanmasa güle oynayaydı maç.Her dakika tempo düştü buda onlata yaradı.Tebrikler ne olursa olsun.

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
« Yanıtla #407 : 02 Kasım 2023, 23:52:07 »
 Hayes 40 dk oynayacak Sestina  11 dk süre bulacak ama Sertaç süre bulamayacak. Niyeti halis olmayan bir coach İtoudis. Geçen sezon kendi getirdiği yunan çöpü Ante'ye bile süre veren adam takımdaki en iyi EL kariyerli oyuncuya bilerek süre vermemesini ben kabul edemiyorum. Böyle bir adamın takımımızın başında olmasına daha fazla dayanamıyorum.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #408 : 03 Kasım 2023, 00:02:42 »
Anlıyorum.Cskadan bu yana sevmiyorsunuz ama kaç yıl geçti biraz sakin.Daha iyi koç falan yok artı.Sertaça süre gelecektir. 1 kisa lazım fena kadro yok elde.Uzunlar 4 gibi zaten.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #409 : 03 Kasım 2023, 00:03:42 »
Bir kaç maç tökezlerse ciddi tepki alir. Sertaç 'a yapılana artık koç kararı diyemeyiz art niyet taşıyan adama da tepki gosteririz. Bu adami lig maclarinda oynatmak almadik ciddi maaşa anlaştık ve bu adam Barcelona'dan geldi. Hoca aklını başına al taraftarı karşına alma. Şu an iyi gittigi için sesimiz çıkmıyor bir kaç maça bakar homurdanmalarin başlaması.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #410 : 03 Kasım 2023, 00:27:55 »
Bende maç sıcaklığıyla yazdım ama sakatlanmış Pierre.Riske etmedi.Sertaçta formsuz az form tutunca süre alır.

Koç biz değiliz evet burda basketbolü bilenler fazla ama en nihayetinde taraftarız.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #411 : 03 Kasım 2023, 00:30:56 »
İlk çeyrek ile oyunun hakkı bizimdi.Artı 46 33 değilde 53-33 bitse bitmişti oyun.13 ile 20 baya fark var.

Çevrimiçi kalimantan96

• Üye
  • Yer: Cenevre
    • utkueroglu
« Yanıtla #412 : 03 Kasım 2023, 00:41:01 »
Sertac'in bu seviyede sure almiyor olusu gercekten cok garip, formsuz da degil, tm tersi sezon basindan beri en formda oyunclardan bir tanesi. Itoudis tamam belki euroleague seviyesinde, kariyeri ile, takimi calistirabilecek en iyi koclardan biri gibi gozukse de bu takintili durumu beni oldukca rahatsiz ediyor.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #413 : 03 Kasım 2023, 00:49:26 »
Hala 4 deniyor.Hayır bu takımın 1 tan daha aklıyla oynayan kısaya ihtiyaçI var.Papa Sertaç 4 gibi oynayabiliyor.Konum güzelken 1 kısa hadi be yönetim.

« Son Düzenleme: 03 Kasım 2023, 00:49:43 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #414 : 03 Kasım 2023, 08:19:18 »
Yıllardır söylüyorum bu balon hoca filan değil diye. Kurduğu kadrolar saçma sapan, sene içinde takıp küstürdüğü tonla oyuncu var, maç içi hamleleri daima leş... E ne işe yarıyor bu herif?

Dorsey ise tarihimizin en kötü oyuncularından birisi. Lorenzo filan bin kat iyiydi bundan. Biz de oyuncudan çok anlamıyoruz görüldüğü üzere demek ki. Ne skorer, ne yaratıcı, ne zeki ne savunmacı... Herifte hiçbir şey yok ya inanılmaz bir adam aq.

Bu takımı izlemek sağlığı riske atmak demek. Başımızdaki şaklaban deney yapıp duracak sene sonuna kadar işte, burası da artık iyice sirk olduğu için bi şey diyen de olmayacak.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #415 : 03 Kasım 2023, 08:40:36 »
Motley bence dün iyiydi. Son çeyreğin başında aldığı hücum ribaundları ayakta tuttu bizi. Son çeyrekteki Madar performansı hariç(acemi hatalarına rağmen) guardlar dün akşam döküldü. Pierre de sakatlanıp çıktı. Bu şartlarda kazanmamıza şaşırdım açıkçası. Maçı alan oyuncu Papagiannis oldu kendisi takımdaki en iyi şutör olabilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #416 : 03 Kasım 2023, 09:53:48 »
Skor taraftarlığı yapmayın bu maçın ilk çeyrek itibariyle hakkı 20 civarıydı.1 iyi oynayan oyuncu çok önemli.Papa ile uyumu iyi göründü.Çıkın siz yapn koçluk.Sertaçtı seviyorum ama koç ben değilim bir eksiği var demek.

Şiir gibi oynadık.Pierre sistemde en önemli isimlerden devam etse daha açılırdı fark.
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2023, 09:55:27 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #417 : 03 Kasım 2023, 10:38:52 »
Maçtan önce sorsalardı "Güzel oyun ve yenilgi mi? Kötü oyun ve galibiyet mi?" elbette herkes gibi galibiyet derdim. Kolay başlayan bir maçı oldukça zor bitirdik. Bu tür galibiyetlerden sonra koçun ne yaptığı, kimin oynadığı veya oynamadığını çok gündeme getirmek istemiyorum. Umurumda da değil açıkçası. Bir maçı almışsak, hele bir de bu maç hedef maçlarından biriyse benim için sorun yok. Lakin birçok mecrada eleştirilen Türk oyuncuların süre alması konusunda yapılan eleştirilere de bir yerde hak veriyorum. Şahsen Melih'in süre almamasını şu anda eleştiremem. Fakat Şehmus ve Sertaç konularında aynı şeyi söyleyemem. Özellikle Djordjevic zamanında Şehmus'un Pierria Henry ile özellikle Vesely ve Nando'nun olmadığı zamanlarda takıma kattığı enerji hala hafızalarımızda. Djordjevic zamanındaki Şehmus ile İtoudis zamanındaki Şehmus aynı Şehmus. Hatta İtoudis'in elindeki Şehmus eskiye göre daha tecrübeli ve olgunlaşmış olması gerekirken adeta parkeden silindi. Ben bunu Şehmus'un yetersizliği olarak değil, İtoudis'in takıntısı olarak yorumluyorum. İtoudis'i eleştireceğim konuların başında bu handikapı geliyor.  Tek temennim benim zannettiğim gibi olmasın ve İtoudis sporcuların pasaportuna bakmadan onları takıma dahil etmeye çalışsın. Yoksa Sertaç'ı da kaybetmemiz yakındır.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #418 : 03 Kasım 2023, 11:02:40 »
Sayfalardan anladığım kadarıyla hakemlere giydirmişler.Madarın hareketinde faul çalınmadı diye.Ve kural hatası başvurusu yapabilirlermiş.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #419 : 03 Kasım 2023, 16:03:03 »
Sadece Oliyi değil Levent Topsakal gibi azılı Fenerbahçe düşmanlarını da yendik.Tabi Olinin bizi yenmeside doğal bizimde.Son finalist taş gib takım.