Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)  (Okunma sayısı 116911 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Ynt: Partizan-Fenerbahçe Beko | EL 7. Hafta
« Yanıtla #450 : 08 Kasım 2023, 16:16:23 »
Melih ve Sehmus sendeyiz.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #451 : 08 Kasım 2023, 16:51:29 »
partizanda da punter yok

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #452 : 08 Kasım 2023, 16:53:55 »
geçen yılki maçta köşelerden çok boş şut vermişti partizan. ama o gün guduric’in oynadığı oyun bütün boş şutları bulmamızı sağlayan ana faktördü. wilbekin’in bayern maçından bile daha iyi top yönlendireceği, madar’ın da ikili oyunlardan sonra köşeleri göreceği bir maç olursa şansımız olur. tarık’ın ve nigel’ın şut performansı önemli. partizan’da kısa ve özellikle savunmada 5 numara sorunu var. eksiklere rağmen şansımız var.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
« Yanıtla #453 : 08 Kasım 2023, 17:36:29 »
partizanda da punter yok

En önemlisi bana göre Smailagic yok. Görünüşü bir boka benzemiyor ama herifte zehir gibi kuvvet var.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #454 : 08 Kasım 2023, 17:51:02 »
Tam kadro çıksak galibiyetle dönebileceğimiz deplasmandı.İş sansa kaldı.Alınan her deplasman galibiyeti muazzam artı.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #455 : 08 Kasım 2023, 17:57:45 »
Neden yoklar, kıçlarında çıban mı çıkmış topluca

Hakikaten çok sıktı bu anlamsız sakatlıklar, her sezon aynı filmi baştan izliyoruz hissiyatı veriyor artık. Hiç inanmam ama büyü müdür, lanet midir, bunun gibi saçma sapan metafizik sebeplere kaymak üzereyim başka şekilde açıklayamıyorum bu saçmalığı. Gerçi daha bu bir şey sayılmaz, hele şöyle play-off arefesinde kesin kazanmamız gereken sezonun en kritik maçına gelelim, mesela o maç öncesi en az 7 sakat var haberi bekliyorum. Hiç şaşmaz.

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #456 : 08 Kasım 2023, 20:46:41 »
İki eksik takımın mücadelesi Calathes ve Guduric yokluğunda oyuna yön verecek top dağıtabilecek elimizde Madar kaldı oda sezon sonu yaşanan olaylardan dolayı kafasını ne kadar verebilir mechul.Maccabi Wilbekin ve Dorsey basketbolu ile yenmeye deneyeceğiz artık.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #457 : 08 Kasım 2023, 22:03:32 »
Hakikaten çok sıktı bu anlamsız sakatlıklar, her sezon aynı filmi baştan izliyoruz hissiyatı veriyor artık. Hiç inanmam ama büyü müdür, lanet midir, bunun gibi saçma sapan metafizik sebeplere kaymak üzereyim başka şekilde açıklayamıyorum bu saçmalığı. Gerçi daha bu bir şey sayılmaz, hele şöyle play-off arefesinde kesin kazanmamız gereken sezonun en kritik maçına gelelim, mesela o maç öncesi en az 7 sakat var haberi bekliyorum. Hiç şaşmaz.
Ben inanmıyorum, yazdım sildim. Klupteki lackalik oyunculara sirayet etmiş durumda. Dedim ya kıçım ağrıyor oynayamam diyen oynamiyordur.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #458 : 08 Kasım 2023, 22:40:01 »
Adamlarda oynamayacak denen muslera 3 gün sonra maça çıkıyor, icardi kaç haftadır sakat sakat oynuyor. Bizdekilerin hiç bir şeyi yokken kılı donuyor. Ben artık dedim ya ne doktorlara bahane buluyorum ne antrenorlere. Tamamen klubun orospulugu oyunculari bu hale getiren. Feriştahi gelse artık inanmam bunların sakatliklarina. Bu kadar olmaz çünkü.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #459 : 08 Kasım 2023, 23:00:54 »
Sertaç çok süre almadığı için yokluğu kabul edilebilirdi ama Pierre, Guduriç ve Calathes'in olmayışı büyük problem. Rakipte de söylendiği gibi Punter ve Smailagiç yoksa bir nebze de olsa şartlar eşitlenmiş sayılır. Calathes'in yokluğunda Şehmus ve Madar'ın daha fazla süre alacağını düşünürsek önceki maçlara göre daha enerjik ve agresif olacağımızı söyleyebiliriz. Tek sorun belli bir düzen ile hücum ederken şimdi zorlama ve bireysel performanslara bağlı bir oyunumuz olacak. Şayet şutlarımız girerse oyunun içerisinde kalırız. Yok şut ritmini tutturamazsak hiç beklenmedik bir yenilgi ile de dönebiliriz.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #460 : 09 Kasım 2023, 22:39:40 »
Sestina EL düzeyinde çok sırıtıyor.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #461 : 09 Kasım 2023, 22:52:07 »
Yakaladığımız avantajı kolayca teslim ediyoruz.İsmail oynuyor.

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #462 : 09 Kasım 2023, 22:52:43 »
Dimitris yüzüne bakmadığıTürklerin eline düştü:)

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
« Yanıtla #463 : 09 Kasım 2023, 22:53:03 »
Madar'i maçın büyük bölümünde parkede tutmali. Wilbekin-Dorsey ikilisini ayni anda sürme artık olmuyor momentumu almisken yine yakalandik nasil kocsun artik agmalar bile gördü sen göremedin mi koç

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
« Yanıtla #464 : 09 Kasım 2023, 22:55:48 »
Hayes-Davis geri döndü.