Bu sezonun başına gelene kadar tüm defolarına rağmen Guduric'e, en azından iyi niyetine inandım. Bu sene açık ara Fenerbahçe'deki en kötü sezonu. Yapılacak en kötü tercih ilk seçeneği oluyor arkadaşın bu sene. Tarık'ı bloğun altına soktuğu pozisyonda Calathes'i görmemesi delirtti beni. 8'e inecek fark 13'e çıktı dönen topta. Maç sonunu da bu tür sığırlıklar tayin ediyor işte. İşin acı tarafı play off maç yoğunluğunu düşünürsek el mahkum bu dallamaya. Mümkünse ilk çeyrekleri onla oynasın illa ona top getirtecekse. Bence Tarık da düşünülmeli çünkü ben gerek Wilbekin'in gerekse de Dorsey'in yönlendireceği oyuna da güvenmiyorum. Dürüst olayım Motley'e demediğim laf kalmamıştı. Son üç maçtır başka oynuyor, oyunun kendisine gelmesini bekliyor. Umarım böyle gider ve eski ayarlarına dönmez, yoksa Papagiannis'in durumu falan akıllara zarar. İnsan kahrolmadan edemiyor şu akşama. Öte yandan kızamıyorsun da. Şu tempoya, uçak yolculuğuna falan can dayanmaz.
Mirotic denen ite de ayrı parantez açmak lazım. bize karşı yaptığı işlerin yarısını yapamadı Efes'e karşı, suratını görünce asabı bozuluyor insanın...