Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)  (Okunma sayısı 118483 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Ynt: Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes | Euroleague 33. Hafta
« Yanıtla #1140 : 06 Nisan 2024, 00:12:32 »
15 Top kaybına rağmen 2 sayı ile (Son üçlük girse yine kazanmıştık) kaybettik. Belli ki ilk 6 yı garantilemek oyunculara yeterli gelmiş. Kazansak da pek değişen bir şey olmayacaktı sanki. 5.olmak yerine 6.olmayı istiyoruz gibi bir his var içimde. Bundan sonra yapılması gereken şey, Olimpiakos maçını da sağlıklı geçerek sonraki eşleşmede gerçek motivasyonumuzla oynamak.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #1141 : 06 Nisan 2024, 00:13:01 »
Tribünler de en az saha içi kadar kötü idi bugün. Son 2 dakikada ayağa kalkmakla olmuyor. Nerede o Maccabi serisi, nerede o Real Madrid serisi...

Onda da anonsçunun dürtmesiyle biraz ses vermeye lütfetti Instagramcı hanımefendi ve beyefendiler. Ataşehir Tiyatrosu diye isim takılsa yeridir vallahi bizim salona.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1142 : 06 Nisan 2024, 00:27:28 »
Dedik değil mi Efesin alacağını söyledik.Bu yenilgi bence ağır yenilgidir özgüven yerle bir oldu.Ve adamlar çok iyi hazırlanmış tempo yapmamıza izin vermediler haklı galibiyet aldılar.Sarasta hafife almış rakibi.Birileri Efes maçlarının önemini anlatmalı.Ve başkanda yol açan diğer unsur sinerji sömürücü.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1143 : 06 Nisan 2024, 00:27:56 »
son 2 cümleye %100 katılıyorum. ama final four yapmamızın sürpriz olacağını düşünmüyorum. bence hep çok iyi kadrolarla play-off oynayıp final four’a yükseldiğimiz için mevcut kadroyla mucize gibi geliyor bize. geçen sene 3. maçta son saniye basketini geçtim, itoudis denen herif switch takıntısından 2 pozisyon vazgeçse final four yapmıştık. evet inanılmaz bi kadro mühendisliğimiz yok ama iyi bi koçumuz var. dürüst olalım, saha avantajı olmadığı senaryoda hepimizin en çok istediği 2 takımdan biriyle eşleşeceğiz sonuçta. ama dediğim gibi, hiç bu şekilde final four yapmadığımız için ütopik geliyor bize, onu anlayabiliyorum. sakin kafayla da bi düşünmemiz lazım.

Dostum final four'un süpriz olması hususunda yazmayı unuttuğum bir nokta kalmış, hakem lobisi. Play off'ta olacak diğer 7 takım arasında lobisi en az kulübüz. Öyle ki hem De Colo hem de Itoudis CSKA'nın ardından Fenerbahçe'de sudan çıkmış balığa döndüler. Mevcut kadronun mentali de özellikle deplasman maçlarında çıkan 3-4 düdükle dağılmaya çok müsait. Ha bu noktada euroleague yönetimine de kızamıyorum artık. Djordovicli sezonda oynanan Real Madrid ve Pana deplasman maçlarının son bitiminde abartmıyorum bilgisayarımı kıracaktım az daha. Bu maçlardan 15-20 gün sonra yapılan oylamada duydum ki yönetimimiz mevcut euroleague yönetiminin ardında durmuş. O dakikadan beri her maçta kendimi hazırlayarak oturuyorum ekranın başına. Socrates-basketteki pişmiş kellenin şu durumla alay edişi hala yaradır içimde. Geçtim saha içini herifler yedikleri haltla alınmış 3 galibiyetimizi sildirdiler. Efes'in ilk Avrupa şampiyonluğunda insanların büyük bir kısmının gözden kaçırdığı bir şey oldu. Bir bilgim ya da duyumum yok ama kuvvetle muhtemel Tuncay Özilhan organizasyonun sponsoru olmanın verdiği güçle ağırlığını koydu ve o seneki final four'da Lamonica, Damir Javor, Lottermoser ve Anna Panter gibi tetikçi tayfaya görev verdirtmedi. Sadece kadro ile ilgili bütçe yetmiyor bu işlerde. Ne bileyim Koç grubu ufak sponsorlarından biri olabilirdi organizasyonun. Hadi onu geçtim en azından mevcut yönetimi desteklemeyebilirdi.

Son bir dikkat çekici  husus ise Euroleague organizasyonunun en dürüst (en iyi olduğunu iddia etmiyorum) hakemi Belosevic'in bu akşamki maça verilmesi. 2 Türk takımının birbirleriyle oynadığı maça verilmesi çok manidar bence. Kesinlikle tesadüf değil. Kim yenerse yensin kafasındalar çünkü. Saygılar...
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2024, 00:32:05 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1144 : 06 Nisan 2024, 00:30:03 »
Dedik değil mi Efesin alacağını söyledik.Bu yenilgi bence ağır yenilgidir özgüven yerle bir oldu.Ve adamlar çok iyi hazırlanmış tempo yapmamıza izin vermediler haklı galibiyet aldılar.Sarasta hafife almış rakibi.Birileri Efes maçlarının önemini anlatmalı.Ve başkanda yol açan diğer unsur sinerji sömürücü.

Dedin ağbi. Zaten iki ihtimal var. Berabere bitince uzatmaya giden bir branş. Doğru çıkma ihtimalin yüzde 50 idi. Son şut girseydi dediğinin tersi çıkmış olacaktı. Tebrik ediyorum yerinde tahminin için.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1145 : 06 Nisan 2024, 00:48:22 »
O şut girmezdi.Neyse artık.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1146 : 06 Nisan 2024, 00:51:08 »
Bu arada Babuanın hareketi net ama net centilmenlik dışı fauldü.Öyle giriş olmaz çenesi kırılabilirdi Guduriçin bunuda yazalım.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1147 : 06 Nisan 2024, 05:41:29 »
Bu sonuca en çok Obra üzülmüştür. Efes son maç evinde Kızılyıldız'ı yenerse Partizan eleniyor.
Efes bugün kaybetseydi, Partizan son hafta evinde Valencia'yı yenip play in yapacaktı.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)
« Yanıtla #1148 : 06 Nisan 2024, 05:43:19 »
Son maç Oly karşısında as oyuncuları dinlendirmek lazım.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)
« Yanıtla #1149 : 06 Nisan 2024, 09:36:18 »
Bizim son maç kim kaybedecek çalışması olacak gibi.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe Beko:80 Anadolu Efes:82 | Euroleague 33. Hafta
« Yanıtla #1150 : 06 Nisan 2024, 11:03:29 »
Hayes yanilmiyorsam ligde kaybettiğimiz macin da son saniyesinde ucluk kaçırmış ve yenilmistik.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1151 : 06 Nisan 2024, 11:11:31 »
Ben her yerde konuşulanın aksine (Türkiye'de başka türlü konuşmak zaten mümkün değil) bir takım denemeler yapıldığını ve kazanmayı çok da istemediğimizi düşünüyorum. Taraftar gözüyle bakılırsa tabii ki bilhassa Efes'e kaybetmeyi kimse istemez. Ben de istemem. Küme düşseler sevinirim. Fakat zaten biz Milano maçında ilk dört ihtimalini kaçırdk. Dolayısıyla;

-Maccabi devre dışı kalınca rakip seçme şansı,
-Son iki haftada kadro içi denemeler ve son durumları tartma fırsatı,
-Efes'in devreye girmesi, olası bir F4 durumunda Real'in ciddi olarak yıpranarak gelmesi,
-Play-off öncesi dikkatleri başka tarafa yöneltmek,

gibi bir takım olanaklar ortaya çıktı. Ayrıca her yerde Efes'i övüp Fenerbahçe'nin çok kötü oynadığını söylüyor yorumcular ama son top girse kazanıyorduk. Seviyemiz hakkında bence fikir veriyor.

Bakalım...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1152 : 06 Nisan 2024, 11:37:42 »
İsmi lazım değil arkadaş olsaydı sinir katsayımız tavan yapardı.Sakin maç olsu.Clyburn bile sakindi.Neyse.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #1153 : 06 Nisan 2024, 11:42:07 »
Noua pierre ve nigel yokken çok güzel katkı veriyodu ama koç onu da bi anda sildi üstelik sestina uğruna.

Sestinada görüp noua da görmediği ne var acaba? Sestinanın parkede olduğu her an eksi yazıyoruz. Savunma bilgisi çok zayıf, topu yere vuramaz, yüzü dönük sırtı dönük oynayamaz.

Noua en azından savunmada rakibin karşısında sağlam kalabiliyodu, ribaundlara agresif şekilde giriyodu. Zaman zaman ekstra sayılarla katkı veriyodu
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1154 : 06 Nisan 2024, 11:52:33 »
Evet bende garipsedim ve seneye Dorseyden önce gönderilmesi gereken ilk isim Pierre.Çok geriledi.