Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)  (Okunma sayısı 118690 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Fenerbahçe Beko:80 Anadolu Efes:82 | Euroleague 33. Hafta
« Yanıtla #1155 : 06 Nisan 2024, 12:22:26 »
Bu sonuca en çok Obra üzülmüştür. Efes son maç evinde Kızılyıldız'ı yenerse Partizan eleniyor.
Efes bugün kaybetseydi, Partizan son hafta evinde Valencia'yı yenip play in yapacaktı.
Hiç üzülmedim Obra için

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #1156 : 06 Nisan 2024, 13:57:44 »
Tam Fener'e yakışır bir son oldu. Bu takımda istikrarsızlık had safhada. Bu kafayla gider Pana'yla falan eşleşiriz kesin. Sezon başından beri en büyük avantajımız olan saha avantajını da kaybettik. Neyse kimle eşleşirsek eşleşelim çok çok zor geçecek. Umut her zaman var ama beklenti yok
Son bir şarkı be...

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1157 : 06 Nisan 2024, 14:04:35 »
son maç kaybeden barçayla kazanan monacoyla eşleşecek. bence iki takım da kaybetmeye çalışacak.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1158 : 06 Nisan 2024, 16:19:48 »
Panadan korkmuyorum.Onlarda varsa deli seyirci bizdede var.Bizden çok iyi değiller.Zaten 6 garantilendi.Pana ilk 2den düşmez.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)
« Yanıtla #1159 : 06 Nisan 2024, 19:05:59 »
Ergin başlamış inceden sinir uçlarıyla oynamaya. Yok oğlu söylemişmiş ona Efes'in Fenerbahçe'yi yendiğini de bilmem ne de... Olası bir eşleşme ihtimalini düşünüyor sanırım. Nelerle sınanıyoruz...

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
« Yanıtla #1160 : 06 Nisan 2024, 20:58:29 »
Panadan korkmuyorum.Onlarda varsa deli seyirci bizdede var.Bizden çok iyi değiller.Zaten 6 garantilendi.Pana ilk 2den düşmez.
abi seyirci konusunda mı bizden çok iyi değiller? Yapma gözünü seveyim, adamlarda hayvan gibi F4 açlığı var. Ayrıca normal sezon maçlarında bile dehşet atmosfer yaratıyorlar ki bu playofflarda neler yaparlar tahmin bile edemiyorum. Salonu 30 bin yapabilirler. Üstelik hala bizden alacakları bir intikam var ki bununla yanıp tutuştuklarına eminim.
Son bir şarkı be...

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1161 : 06 Nisan 2024, 21:26:48 »
pana albayı yenip 2. olacak zaten kendinizi boşa yormayın.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1162 : 06 Nisan 2024, 21:38:50 »
abi seyirci konusunda mı bizden çok iyi değiller? Yapma gözünü seveyim, adamlarda hayvan gibi F4 açlığı var. Ayrıca normal sezon maçlarında bile dehşet atmosfer yaratıyorlar ki bu playofflarda neler yaparlar tahmin bile edemiyorum. Salonu 30 bin yapabilirler. Üstelik hala bizden alacakları bir intikam var ki bununla yanıp tutuştuklarına eminim.
Ne iyisi al onlarda başka tipler sahaya meşale atarlar misal bumu taraftarlık.Pana Oli kuru gürültü.Büyütmeyiniz.Yugolar iyidir Kaunas yine.Keskin sirke küpüne zarar derler bizde tutuşuyoruz.
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2024, 21:39:42 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #1163 : 06 Nisan 2024, 22:10:37 »
Forum ahalisinin çoğunluğu "Pana'dan korkmuyoruz, Pana gelse keşke" deseydi, Tom bey elbette Pana'nın hem aşırı kuvvetli takım olduğu, hem de çok ateşli seyircisi olduğundan dem vurup böyle bir eşleşmenin bizim açımızdan iyi olmayacağını söyleyecekti.

Kurban olduğum yaradan mevlam ota çöpe muhalefet etsin diye yaratmış :D

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1164 : 06 Nisan 2024, 22:19:49 »
Forum ahalisinin çoğunluğu "Pana'dan korkmuyoruz, Pana gelse keşke" deseydi, Tom bey elbette Pana'nın hem aşırı kuvvetli takım olduğu, hem de çok ateşli seyircisi olduğundan dem vurup böyle bir eşleşmenin bizim açımızdan iyi olmayacağını söyleyecekti.

Kurban olduğum yaradan mevlam ota çöpe muhalefet etsin diye yaratmış :D
Demezdim.Geçen yıldan daha iyiler ama korkulacak kadar değil.Hatta bizim pota altı iyi kullanılırsa Panadan iyi.
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2024, 22:20:32 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1165 : 07 Nisan 2024, 08:30:12 »
Udoh bizi f4 adayı göstermemiş. Barca, real, pana, monaco demiş. Şimdiye kadar bizi aday göstermeyen ilk isim . Saha avantajlarını düşünürsek de aklı başında tahmin yapan ilk isim.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1166 : 07 Nisan 2024, 09:51:50 »
Playoffun tadını çıkaralım.Bu defolu kadronun playoffa direkt kalması başarıdır..Ama ben Barca hariç hepsiyle son maça gidecek müsabalar oynayabileceğimize inanıyorum.Barcayı neden istiyor taraftarlar anlamıyorum.Bizden daha alternatifli kadroları ve kritik anlarda onların taraftarlarıda o rezalet salonda boğucu atmosfer yaratabiliyor.3-1 kaybederiz seriyi Barcaya.Barca gelirse evet 4 hayal diğerlerinde umut taşınır.

Barcayı bazı nedenlerle sevmesemde kültürleri var.Lan bir taşınamadınız ordan Valencia bile taşınacak.
« Son Düzenleme: 07 Nisan 2024, 09:53:09 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #1167 : 07 Nisan 2024, 12:33:19 »
Herkes twitterda udoh a sayıp sövmüş hain ilan etmiş ama bende aynı fikirdeyim. 16 maçta sadece 5 galibiyet alabildik deplasmanda(alba-bayern-asvel-efes-madrid).

Madridi saymazsak gerisi zaten en zayıf halkalara karşı alınmış galibiyetler. Ki madridde hem liderliğin verdiği rahatlık hemde form düşüklüğü sebebiyle bizim maçta çok konsantre bi oyun sergilemediler

Ev sahibi avantajı olmadan bende kendimizi hiçbir eşleşmede favori görmüyorum. Teletabi yumuşaklığında potaaltı ile her maç papatya falı açtıran kısa performansları ile bence işimiz zor. Nigel hayes 1 hafta hasta olsa direk dükkanı kaparız.

Allahtan it oudis denen şovmeni kovdular da sarası getirdiler, yoksa nisan ayını bile göremezdik bence, gerçekten dibe vuran takımı çok güzel ayağa kaldırdı herkese özgüven aşıladı Saras hocamız
« Son Düzenleme: 07 Nisan 2024, 12:34:57 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1168 : 07 Nisan 2024, 13:03:56 »
Herkes twitterda udoh a sayıp sövmüş hain ilan etmiş ama bende aynı fikirdeyim. 16 maçta sadece 5 galibiyet alabildik deplasmanda(alba-bayern-asvel-efes-madrid).

Madridi saymazsak gerisi zaten en zayıf halkalara karşı alınmış galibiyetler. Ki madridde hem liderliğin verdiği rahatlık hemde form düşüklüğü sebebiyle bizim maçta çok konsantre bi oyun sergilemediler

Ev sahibi avantajı olmadan bende kendimizi hiçbir eşleşmede favori görmüyorum. Teletabi yumuşaklığında potaaltı ile her maç papatya falı açtıran kısa performansları ile bence işimiz zor. Nigel hayes 1 hafta hasta olsa direk dükkanı kaparız.

Allahtan it oudis denen şovmeni kovdular da sarası getirdiler, yoksa nisan ayını bile göremezdik bence, gerçekten dibe vuran takımı çok güzel ayağa kaldırdı herkese özgüven aşıladı Saras hocamız

Geçtim dokuz köyü, doğru söyleyen adamın yerinin kabir olduğu coğrafya. Şaşırmıyorum artık. Keşke herkes Udoh'a benzer yorumlar yapsaydı. 47 yaşındayım, gördüğüm, bildiğim, tecrübe ettiğim Fenerbahçe'ye yapılabilecek en büyük kötülüğün  "favori gösterilmesi" olduğunu söylüyor...

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #1169 : 07 Nisan 2024, 17:03:12 »
son maç kaybeden barçayla kazanan monacoyla eşleşecek. bence iki takım da kaybetmeye çalışacak.

tam tersi.
kazanan barcelona, kaybeden monaco ile eşleşiyor.