Gönderen Konu: Fenerbahçe | Avrupa Konferans Ligi (2023-24)  (Okunma sayısı 25459 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Fenerbahçe | Avrupa Konferans Ligi (2023-24)
« Yanıtla #15 : 27 Temmuz 2023, 15:00:10 »
ndidi top kapma anlamında inanılmaz bir oyuncu, leicester’ın çok iyi olduğu dönemlerde kante’yle kıyaslanıyordu. ama pas yeteneği biraz sınırlı, yanına istediğimiz iki yönlü oyuncunun çok iyi bir pasör olması gerekir.

Aynen ... good old mifielders .... su defansif ortasaha tanımı çıkmadan önceki.

(Zaten bu tanım zamaninda çıkmış olsa Kemalettin o zamanın manchester inda oynardi)
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2023, 15:02:23 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #16 : 10 Ağustos 2023, 22:32:06 »
ulan niye yuhluyosunuz 50. dakkada irfanı ya nası bi taraftar gidiyo bu maçlara artık kafayı yiyeceğim.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #17 : 10 Ağustos 2023, 22:40:13 »
ulan niye yuhluyosunuz 50. dakkada irfanı ya nası bi taraftar gidiyo bu maçlara artık kafayı yiyeceğim.
Ki en istekli en iyi olduğu maçlardan biriydi

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #18 : 10 Ağustos 2023, 22:40:32 »
Bizimki yedi yine ilk geleni  ;D

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #19 : 11 Ağustos 2023, 10:34:27 »
Ki en istekli en iyi olduğu maçlardan biriydi

Yuhalandığını maçtan sonra öğrendim ve şaşırdım (Balkondan izlediğim için tv.nin sesi tam gelmiyordu). Dün gece izlediğim İrfan Can, gerek pasları, gerek koşuları, gerek mücadelesi ile bu zamana kadar izlediğim en iyi İrfan Candı
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
« Yanıtla #20 : 11 Ağustos 2023, 10:42:54 »
İrfan yuhalanmasın tabiki, ama gitsin çok isterim. Gs, Bjk, Ads hepsinin maçlarını izledim rakibi ısıran, bunaltan bir hücum hatları var. Biz bunu İrfan olduğu sürece yapamayız. Süper Lig'in genel geçer doğruları var bu doğruları uygulamayıp fanteziye kaçtığınızda olmuyor. Kanatta koşan bindiren ısıran kanat oyuncusu oynayacak. Siz İrfan'ı oynattığınızda kanserli bir hücum hattınız oluyor. Hoca ben olsam İrfan'ı 6 numarada denerdim, beceremezse de sistemimde yerin yok diyip hiç ısrarcı olmaz yollardım.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #21 : 11 Ağustos 2023, 10:45:58 »
Hull City yi izlediğim kadarıyla irfan can gibi bir oyuncuya ihtiyacı var gibi gözüküyor. :)

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #22 : 11 Ağustos 2023, 16:42:16 »
Radikal bir karar alınıp maçların seyircisiz oynanması lazım artık. An itibariyle Fenerbahçe seyircisi Fenerbahçe taraftarına galebe çalıyor. Maç esnasında oyuncu yuhalamak nedir ekstrem bir durum yoksa.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #23 : 12 Ağustos 2023, 17:53:40 »
Radikal bir karar alınıp maçların seyircisiz oynanması lazım artık. An itibariyle Fenerbahçe seyircisi Fenerbahçe taraftarına galebe çalıyor. Maç esnasında oyuncu yuhalamak nedir ekstrem bir durum yoksa.

geçen sene sevilla maçını geçmedik bu şuursuz kitle yüzünden bari en azından basketbolda olduğu gibi hoparlor ile uyarmak lazım saçma salak işler.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #24 : 12 Ağustos 2023, 23:32:08 »
geçen sene sevilla maçını geçmedik bu şuursuz kitle yüzünden bari en azından basketbolda olduğu gibi hoparlor ile uyarmak lazım saçma salak işler.

Bıktım ağbi bıktım... Tribünün genleri değişti, artık bu çok net. Düzelir mi bilmiyorum da, radikal müdahaleler şart. Her yerde kendi ayağımıza sıkıyoruz. Kimisi gider basket maçında sahaya girer alınmış maçı rakibe hediye eder, beriki çakmak atar sahadan silinen Sevilla ya tur atlatır. Bunlar seyirci, taraftar falan değiller. Şu takımın ligi sekizinci bitirdiği seneyi hatırlarım ben, sanırım 1986 idi. Kazma bir kadroyu kayıtsız şartsız desteklerdi taraftar maç boyunca. Nostaljik güzelleme falan yapmıyorum, o zamanlarda da salak salak işler olurdu Dereağzı basma falan ama maç esnasında futbolcu yuhlamak falan, ne bileyim hatırlamıyorum ben bu tür işler...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #25 : 12 Ağustos 2023, 23:56:44 »
Bıktım ağbi bıktım... Tribünün genleri değişti, artık bu çok net. Düzelir mi bilmiyorum da, radikal müdahaleler şart. Her yerde kendi ayağımıza sıkıyoruz. Kimisi gider basket maçında sahaya girer alınmış maçı rakibe hediye eder, beriki çakmak atar sahadan silinen Sevilla ya tur atlatır. Bunlar seyirci, taraftar falan değiller. Şu takımın ligi sekizinci bitirdiği seneyi hatırlarım ben, sanırım 1986 idi. Kazma bir kadroyu kayıtsız şartsız desteklerdi taraftar maç boyunca. Nostaljik güzelleme falan yapmıyorum, o zamanlarda da salak salak işler olurdu Dereağzı basma falan ama maç esnasında futbolcu yuhlamak falan, ne bileyim hatırlamıyorum ben bu tür işler...
İşin gücün yok taraftardan mi bıktın. Milyon eurolar alıp da bir gs maçında kaleye şut bile atamayan ibnelerden bıkmadın, her sene takima çöp doldurup sonraki sene klubun kapısına çöp kamyonu çeken yönetimden bıkmadın, siyasetin dibine kadar burnunu soktuğu sistemden bıkmadın, federasyonu, hakemleri maçların anasını belleyen yönetimlerden bıkmadın, satılmış medyadan bıkmadın da 9 yildir sampiyon olamadığı halde, artik çocukları bile  fenerli olmayıp da yine de 50000 kişi şu takımı izlemeye gelen taraftardan mi bıktın. Bravo gerçekten, sen ve senin gibi taraftarlar olduğu müddetçe 20 yıl daha sampiyon olamasak da belki tribünleri düzeltiriz.
« Son Düzenleme: 12 Ağustos 2023, 23:57:22 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #26 : 13 Ağustos 2023, 00:41:40 »
Fener tribünleri gördüğüm en kötü, en sikik tribünler yıllardır. Orası bir gerçek. Takımı mahvediyorlar yıllardır.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #27 : 17 Ağustos 2023, 23:13:37 »
İşin gücün yok taraftardan mi bıktın. Milyon eurolar alıp da bir gs maçında kaleye şut bile atamayan ibnelerden bıkmadın, her sene takima çöp doldurup sonraki sene klubun kapısına çöp kamyonu çeken yönetimden bıkmadın, siyasetin dibine kadar burnunu soktuğu sistemden bıkmadın, federasyonu, hakemleri maçların anasını belleyen yönetimlerden bıkmadın, satılmış medyadan bıkmadın da 9 yildir sampiyon olamadığı halde, artik çocukları bile  fenerli olmayıp da yine de 50000 kişi şu takımı izlemeye gelen taraftardan mi bıktın. Bravo gerçekten, sen ve senin gibi taraftarlar olduğu müddetçe 20 yıl daha sampiyon olamasak da belki tribünleri düzeltiriz.

Artık ne anlamak istiyorsanız anlayın. Aha geldim eve maç kaç kaç diye bakayım diye açtım, Fenerbahçe'nin önde olduğu maçta SEYİRCİ (TARAFTAR DEĞİL) olay çıkarmış, yarıda kalmış. Bu arada işin aslı nedir bilmiyorum, umarım bizden değildir. Yazdıklarınız ne kadar büyük sorunsa -ki büyük çoğunluğuna katılıyorum- Fenerbahçe SEYİRCİSİ DE (TARAFTARI DEĞİL) o kadar büyük sorun. Forum dahilinde yazıyorum, taraftar-metre mi var da benim taraftarlığıma dil uzatıyorsunuz? Sevilla maçında oyunu soğutan sığırları, Altay'ın kafasına su kabı fırlatan davarları eleştiremeyiz mi yani. FENERBAHÇE YÖNETİMİNİN ACİZLİĞİ, FUTBOLCULARIN SAVSAKLIĞI NE KADAR BÜYÜK SORUNSA FENERBAHÇE SEYİRCİSİ DE (TARAFTARI DEĞİL) O KADAR BÜYÜK BİR SORUN. Kronikleşti artık...
« Son Düzenleme: 18 Ağustos 2023, 00:11:14 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #28 : 18 Ağustos 2023, 00:28:48 »
Artık ne anlamak istiyorsanız anlayın. Aha geldim eve maç kaç kaç diye bakayım diye açtım, Fenerbahçe'nin önde olduğu maçta SEYİRCİ (TARAFTAR DEĞİL) olay çıkarmış, yarıda kalmış. Bu arada işin aslı nedir bilmiyorum, umarım bizden değildir. Yazdıklarınız ne kadar büyük sorunsa -ki büyük çoğunluğuna katılıyorum- Fenerbahçe SEYİRCİSİ DE (TARAFTARI DEĞİL) o kadar büyük sorun. Forum dahilinde yazıyorum, taraftar-metre mi var da benim taraftarlığıma dil uzatıyorsunuz? Sevilla maçında oyunu soğutan sığırları, Altay'ın kafasına su kabı fırlatan davarları eleştiremeyiz mi yani. FENERBAHÇE YÖNETİMİNİN ACİZLİĞİ, FUTBOLCULARIN SAVSAKLIĞI NE KADAR BÜYÜK SORUNSA FENERBAHÇE SEYİRCİSİ DE (TARAFTARI DEĞİL) O KADAR BÜYÜK BİR SORUN. Kronikleşti artık...
Hocam sen ne anlatıyorsun gece gece. Macta ne olduğunu bilmeden çıkıp konuşuyorsun. Kendi futbolcularının mac sonu açıklamasına bak.  Senin taraftar takintini ogrendik artik. Evet işin gücün taraftar. Boyle büyük yazınca da haklı olmuyorsun merak etme. Maçla ilgili tek bir yorum yapmayıp da taraftar da taraftar diyi çıktın ortaya. Bu klubun taraftarının çektiğini gs, bjk yada lazlar çekse emin ol ülkede savaş çıkar bir cok kişi de ölürdü.  Hala taraftar diyorsun, ayıp yahu.
« Son Düzenleme: 18 Ağustos 2023, 00:29:10 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #29 : 18 Ağustos 2023, 02:03:45 »
Hocam sen ne anlatıyorsun gece gece. Macta ne olduğunu bilmeden çıkıp konuşuyorsun. Kendi futbolcularının mac sonu açıklamasına bak.  Senin taraftar takintini ogrendik artik. Evet işin gücün taraftar. Boyle büyük yazınca da haklı olmuyorsun merak etme. Maçla ilgili tek bir yorum yapmayıp da taraftar da taraftar diyi çıktın ortaya. Bu klubun taraftarının çektiğini gs, bjk yada lazlar çekse emin ol ülkede savaş çıkar bir cok kişi de ölürdü.  Hala taraftar diyorsun, ayıp yahu.

Benim tek takıntım Fenerbahçe. Fenerbahçe iyi olsun istiyorum. Detaylı yazdım işte senin yazdığın sorunlara ek olarak taraftar sıkıntısı var diye. Israrla sen anlamak istemiyorsun... Hala üst perdeden hüküm veren bir dil, yok ayıpmış da yok ben taraftar değilmişim de. yok gece gece yazmışım da..  İyi artık ona da siz karar verin. Yok taraftarı eleştirme yok gece gece yazma. Sanki ben gelip senin yorumunun altına bir şeyler yazdım. Hem cevap yaz, hem de cevabına getirdiğim açıklamaya gece gece ne yazıyon diye göm.  Al senin olsun forum, yaz doya doya...