Gönderen Konu: Fenerbahçe | Avrupa Konferans Ligi (2023-24)  (Okunma sayısı 21673 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Fenerbahçe | Avrupa Konferans Ligi (2023-24)
« Yanıtla #30 : 24 Ağustos 2023, 21:55:28 »
irfan müthiş girdi sezona. şu an ondan formayı almak büyük adaletsizlik olur.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #31 : 24 Ağustos 2023, 22:13:35 »
Allah nazarlardan korusun bu takımı. Hepsi birbirinden karakterli oyuncularımız var, maşallah diyelim.

Bu sözümü unutmayın, DUSAN TADIC ilerde çok büyük hoca olacak. Aşırı zeki olmasının dışında, rakip kaleci aut atışı kullanırken sürekli olarak takım arkadaşlarını kontrol ediyor, herkese nerde durup ne yapması gerektiğini söylüyor. Çok özel bir adam. Obradovic karakteri var Tadic'te.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #32 : 24 Ağustos 2023, 22:18:59 »
Bugun keyif verdik. Güzel oyuna skor da gelince daha çok keyif alıyor insan. Osayi girince sağ kanat muthis hareketlendi. Mert malesef yetersiz kalıyor. Ote yandan ostorvalde iyi güzel de stoper olmaz. Kontrolsüz dalıyor adamlara. Ben olsam luan yerine yedek bir stoper, oyun kurucu bir ön libero ve king yerine kanat forvet tipi bir oyuncu daha alırdım takima. Kadroya giremeyen yabancıları tutmanın anlamı yok. Crespo, luan ve king yok hukmunde. 
« Son Düzenleme: 24 Ağustos 2023, 22:19:10 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #33 : 24 Ağustos 2023, 23:20:51 »
Bu işin sonu yerli konusunda Serdar Aziz - Becao tandemine doğru gidiyor😀 Osayi - Livakovic - Becao - Tadic - Dzeko - Fred - Szymanski hiçbiri kesilecek oyuncular değiller ve kaliteli bir 6 numara alınıp o da oynatılmalı

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #34 : 24 Ağustos 2023, 23:36:18 »
Başıma iş gelmiyecekse Syzmanskinin bu form durumunun geçiçi olduğunu sıradan yada vasat oyuncu olduğunu düşünüyorum.Erken daha.Ama Tadiç-Dzeko ve Fred cidden kalite.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #35 : 25 Ağustos 2023, 00:37:28 »
maçın ilk 30 dakikasını iyi analiz etmek lazım. top kayıpları, rakibe topla oynaması için rahat imkan verilen sekanslar ve nitekim yenen gol. o bölümde top bizdeyken de doğru yaptığımız şeylerin sayısı çok azdı. 5-1’lik galibiyet olsun olmasın bu detayları gözden kaçırmamak lazım.

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #36 : 25 Ağustos 2023, 08:55:05 »
genelde iddialı konuşmam hatta kötümser de sayılırım ama bu takım bu sezon ligin içinden geçer. lig, kupa, konferans üçlemesi gelirse kimse şaşırmasın.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #37 : 25 Ağustos 2023, 09:01:36 »
maçın ilk 30 dakikasını iyi analiz etmek lazım. top kayıpları, rakibe topla oynaması için rahat imkan verilen sekanslar ve nitekim yenen gol. o bölümde top bizdeyken de doğru yaptığımız şeylerin sayısı çok azdı. 5-1’lik galibiyet olsun olmasın bu detayları gözden kaçırmamak lazım.

Efe o sekansta en buyuk problem defanstan cikarken yedigimiz baskiydi. Hem oyun kuramadik, hemde top kaptirdik.
Dziku ve Osterwalde ne yapacagini bilemedi sanki. Biraz hak veriyorum ikisinin birlikte ilk maci oldugu icin ama...

Yinede takima bakinca defansta ayagi duzgun kimsenin olmadigi da bir gercek. Belki biraz Peres ve Serdar. Ilerideki haftalarda bu durumu tekrar gorebiliriz. Hocanin ustune calismasi lazim. (yada gelen 6 numara kritik olacak burada)
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #38 : 25 Ağustos 2023, 10:00:05 »
Çok doğru bir nokta kardeşim, mutlaka konuşulacak ve incelenecektir. Fakat ben takımın kötü başladığı maçlarda bile uyum sağlama yeteneğine de bayılıyorum. Twente eksik kalmadan da zaten oyunu kırmaya başlamıştık.

Bir dikkat de gecenin malum yıldızlarının yanında Bartuğ'a çekmek isterim. Harika kumaş. Biraz sertlik eklerse oyununa muazzam bir oyun kurucu 6 olabilir hissi verdi.

Onun dışında Tadic'i etskisiz bulanların futbolu nasıl izlediğini merak ettim. 3 kilit pas, Dzeko'nun asistinde taç atışı, Ferdi'nin asistindeki pre-asist pası. Sahadaki varlığının getirdiklerini zaten saymıyorum.

Galatasaray Fred-Szymanski-Torreira orta sahası yapayazmış. Beşiktaş, takıma seviye atlatacak Tadic için uğraşmış. İyi ki bizdeler.

Güzel bir sezon olacak her türlü.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #39 : 25 Ağustos 2023, 10:24:27 »
Onun dışında Tadic'i etskisiz bulanların futbolu nasıl izlediğini merak ettim. 3 kilit pas, Dzeko'nun asistinde taç atışı, Ferdi'nin asistindeki pre-asist pası. Sahadaki varlığının getirdiklerini zaten saymıyorum.

Katiliyorum. Ama uzun vadede belki diger oyuncular kadar fazla degil (4-5 macta bir belki), yinede onunda rotasyon gormesi gerekir gibi. Fiziksel olarak ilk 2-3 macindaki gibi degil sanki. Tabi hoca ve kendi daha iyi takip ediyordur. Su ana kadar teknik ekibi elestirebilecek hicbirsey yok.

Bunun disinda dun icin onemli dip notlardean biri de Batshuayi idi. Ilk 11 cikmasina ragmen cikarken ki memnuniyetsizligi dikkat cekiyordu. Kazanmak tabiki oncelikli olmali oyuncuyu, ama eger konusmalar bir sonuc vermiyorsa....
« Son Düzenleme: 25 Ağustos 2023, 10:25:36 Gönderen: ETIRYAK »

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #40 : 25 Ağustos 2023, 10:53:13 »
Katiliyorum. Ama uzun vadede belki diger oyuncular kadar fazla degil (4-5 macta bir belki), yinede onunda rotasyon gormesi gerekir gibi. Fiziksel olarak ilk 2-3 macindaki gibi degil sanki. Tabi hoca ve kendi daha iyi takip ediyordur. Su ana kadar teknik ekibi elestirebilecek hicbirsey yok.

Bunun disinda dun icin onemli dip notlardean biri de Batshuayi idi. Ilk 11 cikmasina ragmen cikarken ki memnuniyetsizligi dikkat cekiyordu. Kazanmak tabiki oncelikli olmali oyuncuyu, ama eger konusmalar bir sonuc vermiyorsa....
Bats bence satılmalı. 6-7 üstü kim verirse direk atmak lazım. Şöyle ortamda bile trip atan oyuncu bence uzun vadede sıkıntı yaratır ki zaten İsmail hocanın sstemine de çok da uygun değil zaten.

Tadic 35 yaşında. Bence yavaş ısınıyor şu an. :D

Bir not da İCK için vereyim: Ben kendisini, kaliteli kadrolarda çok iş yapacak oyuncu olarak söylüyordum hep ama bu seneye giriş seviyesi bambaşka gerçekten. Maçı lehimize çeviren pozisyonda Osayi'ye verdiği asist öncüsü ve attığı iki gol bir yana, fiziki olarak hiç kaçmıyor. Orta saha olmaz diyordum hep ama olabilir mi diye düşündürüyor ve ayak kalitesiyle fark da yaratır.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #41 : 25 Ağustos 2023, 11:09:44 »
Bats bence satılmalı. 6-7 üstü kim verirse direk atmak lazım. Şöyle ortamda bile trip atan oyuncu bence uzun vadede sıkıntı yaratır ki zaten İsmail hocanın sstemine de çok da uygun değil zaten.

Iste sikinti orada 6-7 ye aldigimiz oyuncular ortada .... yine sacmalarlar diye korkuyorum. Djeko 2-3 mac sakatlansa da Umut Nayir ve Bats goturur diyebiliyorum ama Bats yerine nasil bir sacmalik yapabilirler bilemiyorum.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #42 : 25 Ağustos 2023, 11:34:13 »
Jayden ve İsmail'in top çıkartırken yaptığı acemilikler ve Bats'ın hiç bağlantı yapmaması maça kötü başlattı bizi. Aslında tam oyunu ele almaya başladığımız anda golü yedik. Dikkat edilirse goldeki hata Djiku'nun. Jayden'ın adamına basıp kendi adamını ve göbeği bomboş bıraktı. Twente yüzde yüz pozisyonu kaçırmasa ve Jayden'ın mucizevi kafa golü olmasa ayvayı yemiştik. 1-1 den sonra kırmızı olmasa da maçı alırdık.

Top çıkarma sezon başından beri çok ciddi bir sorun. Jorginho tarzı bir adam gelmeden de çözülebilecek gibi değil. Şu an top rakipteyken yaptığımız organize pres çok iyi ama top bizdeyken özellikle geriden çıkışlar sıkıntılı.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #43 : 25 Ağustos 2023, 12:58:48 »
Dünkü maçın en güzel yanı farklı galibiyet oldu. Daha önceki maçlara göre özellikle İsmail başta olmak üzere yapılan riskli ve hatalı paslar oldukça fazlaydı. Bu handikap ile ilgili teknik ekip elbette gereken uyarıyı yapıp önlemini alacaktır.  İsmail şayet bu kadroda kendisine yer edinmek istiyorsa bu dengesizliğine bir son vermeli. Bir bakıyorsunuz olmadık yerde olmadık müdahaleleri yaparak faydalı işler yaparken, bir bakıyorsunuz gereksiz ve saçma işlerle takımı ateşe atıyor. En azından şu geçiş döneminde daha basit ve risksiz oyunu tercih etmeli.

Dün herkes elinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştı ama Ferdi'yi ayrı bir yere koymak istiyorum. Allah nazardan saklasın. O ne bitmez enerji, o ne bitmez mücadele ruhudur. Dün bir yayında rast geldim, daha önce Hollanda alt yapısında 10 ve 8 numarada oynarken Fenerbahçe'de zorunluluktan defansa kaydı. İster sağa koy, ister sola. Bir insan hiç sırıtmadan nereye koysan oynar mı. Valla helal olsun.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #44 : 25 Ağustos 2023, 16:11:45 »
Açıkçası maça çıkan ilk 11de defans hattını beğenmedim böyle önemli bir maçta 4 tane birlikte oynamamış oyuncu ile çıkmak çok büyük bir rsikti ve bunun sıkıntısını yaşadık ama jayden maçın başında bocalamasina rağmen toparlanmasi onemliydi
Maçın tekrarını izlerken iki şey dikkatimi çekti, Dzeko oyuna girince tadic oyundan çıkmamasına rağmen kaptanlık bandını ona vermiş

İkincisi de oyunu karşıya yıkınca ikinci yarıda jayden ileriye çok katkı vermiş zayıf takımlarla ve otobüs çekenler olursa sol stoper olarak devam edebilir en azından solbekte başlarsa bile stoper çıkıp öne birisi alınabilir

Livakovic gelmesi çok önemliydi ama bundan öte Altay gitmesi gerekliydi belki tekrar gelir ilerde ama bu sene kalsa çok büyük sorunlar olur ve bağ tamamen kopardı