maçın ilk 30 dakikasını iyi analiz etmek lazım. top kayıpları, rakibe topla oynaması için rahat imkan verilen sekanslar ve nitekim yenen gol. o bölümde top bizdeyken de doğru yaptığımız şeylerin sayısı çok azdı. 5-1’lik galibiyet olsun olmasın bu detayları gözden kaçırmamak lazım.
Çok doğru bir nokta kardeşim, mutlaka konuşulacak ve incelenecektir. Fakat ben takımın kötü başladığı maçlarda bile uyum sağlama yeteneğine de bayılıyorum. Twente eksik kalmadan da zaten oyunu kırmaya başlamıştık.
Bir dikkat de gecenin malum yıldızlarının yanında Bartuğ'a çekmek isterim. Harika kumaş. Biraz sertlik eklerse oyununa muazzam bir oyun kurucu 6 olabilir hissi verdi.
Onun dışında Tadic'i etskisiz bulanların futbolu nasıl izlediğini merak ettim. 3 kilit pas, Dzeko'nun asistinde taç atışı, Ferdi'nin asistindeki pre-asist pası. Sahadaki varlığının getirdiklerini zaten saymıyorum.
Galatasaray Fred-Szymanski-Torreira orta sahası yapayazmış. Beşiktaş, takıma seviye atlatacak Tadic için uğraşmış. İyi ki bizdeler.
Güzel bir sezon olacak her türlü.