Gönderen Konu: Fenerbahçe | Avrupa Konferans Ligi (2023-24)  (Okunma sayısı 25510 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Avrupa Konferans Ligi (2023-24)
« Yanıtla #120 : 06 Ekim 2023, 07:26:03 »
Batşuayi'yi o kadar gol atmasına rağmen geçen sene de beğenmiyordum. 10 milyon falan verilmişken son senesinde satılmaması büyük yanlış oldu. Devre arasında satabiliriz umarım.
Jayden'i  geçen sene neden doğru dürüst oynatmadık anlaşılır gibi değil, adam baya iyi topçu.
Keza King de baya baya klas topçu.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #121 : 06 Ekim 2023, 08:17:25 »
Batşuayi'yi o kadar gol atmasına rağmen geçen sene de beğenmiyordum. 10 milyon falan verilmişken son senesinde satılmaması büyük yanlış oldu. Devre arasında satabiliriz umarım.
Jayden'i  geçen sene neden doğru dürüst oynatmadık anlaşılır gibi değil, adam baya iyi topçu.
Trnava maci özelinde bunları düşünmek çok dogru değil bence. Batuya da 10 verdiler mi ben hatirlamiyorum.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #122 : 06 Ekim 2023, 08:50:13 »

King soyle 6 ay saglikli kalsa... Bats sabahina gitse kimsenin icinde acaba olmaz... Ama dunde gorduk, saglik konusunda sikintilari var king in...

Uzun periyod da 3 gunde bir mac oynayacagiz. Bats giderse ki, gidebilir... Bir oyuncuya ihtiyacimiz var. Az kalsin bu Moreno oluyordu. Eger gelecek Moreno olacaksa .... senin kadar rahat gitsin diyemiyorum.... (ozellikle bu sene, hic risk alinsin istemiyorum)
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
« Yanıtla #123 : 06 Ekim 2023, 09:19:13 »
Bu grupta Ludogorets, Trnava'yı 4-0; Nordsjaelland, Ludogorets'i 7-1 nasıl yenmiş? Trnava'da Nordsjaelland'ı farklı yensin tam olsun bizde 4. maçlarda liderliği garantileyelim.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #124 : 06 Ekim 2023, 10:03:33 »
Bu grupta Ludogorets, Trnava'yı 4-0; Nordsjaelland, Ludogorets'i 7-1 nasıl yenmiş? Trnava'da Nordsjaelland'ı farklı yensin tam olsun bizde 4. maçlarda liderliği garantileyelim.

Ludo o maçta şansa uzaktan ikinci yarı golleri bulmuş maç bir anda kopmuş Trabzon Beşiktaş maçı gibi ligde 4 galibiyet 1 beraberliği varmış iyi kompakta takım aslında ikincilik için nords ile cekisirler şu anda sıfır puan olmalarına rağmen

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #125 : 06 Ekim 2023, 14:39:10 »
Tadic, Szy, Fred gibi topçuları izleyince diğerlerinin kalitesizliği hemen göze çarpıyor. En azından ihtiyaç durumunda iyilerin yanında sırıtmayacak seviyede olmaları lazım.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #126 : 06 Ekim 2023, 15:05:57 »
sanane abi rakibin maç kazandıysa nasıl bir gs kompleksin var inanamıyorum fenerbahçeyi ciddi ciddi anadolu takımı falan sanıyorsun yani 12-13 yaşında bir çocuk böyle davransa bir şey görmedi ondan normal karşılarız da 50’ni geçmiş adamsın bir sürü tarihi başarı görmüşsün buna rağmen şu kulübe şöyle muamele yapman inanılmaz rahatsız edici geliyor.
Rakibin kazanıp sen kaybetseydin yıkım olurdu.Rakibine asla koz vermeyeceksin.Ucuz yırttık.Kompleks değil.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #127 : 06 Ekim 2023, 15:07:59 »
sanane abi rakibin maç kazandıysa nasıl bir gs kompleksin var inanamıyorum fenerbahçeyi ciddi ciddi anadolu takımı falan sanıyorsun yani 12-13 yaşında bir çocuk böyle davransa bir şey görmedi ondan normal karşılarız da 50’ni geçmiş adamsın bir sürü tarihi başarı görmüşsün buna rağmen şu kulübe şöyle muamele yapman inanılmaz rahatsız edici geliyor.
10 yıldır ligi alamıyoruz.Kompleks değil.Rekabet her alanda psikoljik savaşta var.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #128 : 06 Ekim 2023, 20:44:45 »
Maç için kendisini en fazla kasan kişi spikerdi. Gereksiz abartı bir anlatış yok yere heyecan yarattı.

Maça gelirsek Serdar Aziz yine 2 tane yediriyodu sağolsun şansımız yaver gitti. Yediğimiz golde de Jayden iyice yükselen özgüveninin kurbanı oldu.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #129 : 07 Ekim 2023, 11:22:10 »
Tadic, Szy, Fred gibi topçuları izleyince diğerlerinin kalitesizliği hemen göze çarpıyor. En azından ihtiyaç durumunda iyilerin yanında sırıtmayacak seviyede olmaları lazım.

aslında o biraz da takımdaki çoğu oyuncunun yarn yana oynamamasından kaynaklanıyor, king, kent ve crespo da çok etkili değildi baştan ama bu oyuncular girince onların da çehresi degiğişti zajc mesela mhy yerine fred ile oynasa bu kadar kötü gözükmezdi bence.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #130 : 08 Ekim 2023, 11:37:15 »
aslında o biraz da takımdaki çoğu oyuncunun yarn yana oynamamasından kaynaklanıyor, king, kent ve crespo da çok etkili değildi baştan ama bu oyuncular girince onların da çehresi degiğişti zajc mesela mhy yerine fred ile oynasa bu kadar kötü gözükmezdi bence.
Onların yanında sırıtmayacak seviyede oynasınlar yeterli benim için. Mesela Crespo Fredle aynı dili de konuştuğu için beraber oynarken daha da iyi oynar diye düşünüyorum. 2 uefa maçı oynadı henüz kötü maçı yok şu ana kadar.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #131 : 09 Ekim 2023, 08:51:56 »

Sahada onlar olunca diger oyunculari da yukari cekiyorlar... Allah nazardan saklasin.

(Bu arada buna Kent i de katmak lazim, cok yararli olacak gibi)
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #132 : 25 Ekim 2023, 16:19:50 »
Ludogerets maçı 11'i

İrfan
Osayi-Becao-Djiku-Jayden
Crespo-Zajc
Cengiz-M.Hakan-Kent
Batşu

*Cengiz hazır değilse Umut

Mert Müldür ve Samet'in kadroda olamaması kötü oldu.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #133 : 26 Ekim 2023, 21:30:15 »
Resmi maçlarda yediğimiz son 4 golün hepsi birbirinden aptalca. Son zamanlarda çok basit goller yemeye başladık. Bir gün başımız ağrır böyle goller yemeye devam edersek.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #134 : 26 Ekim 2023, 21:59:40 »
18'de 18 ile yola devam. Yalniz İsmail kartalın oyuncu degisiklikleri ile takim çok düştü. Hatalardan ders almak lazım.