"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Takimda sakat olabilir ama oynayan diger 8 oyuncuya ne oluyor. Sanki 3 tanesi fiziksel sakat, 8 tanesi kafadan sakat moduna girdik. Kalecisinden szymanskisine, tadicinden irfanina kadar a'dan z'ye berbat oynuyoruz. Trabzon maçında verilen 2 penaltıyı saymazsak 180 dakika golümüz yok. Bu kadar cokmemeli bir takim. Bakın çok net söylüyorum gs kafaya takarsa biz 10 mac ust üste kazandik diye onlar da kazandı zira ve gevsemezlerse o vakit ilk yari sonunda havlu atarız lige. Geleni gideni silindir gibi ezen takimin rakip ceza alanına girecek, 2 pas yapacak haşeti yok. Akıl alır gibi değil. 2-3 sakatla açıklanacak bir durum değil bu. Klasik fenerbahce çöküşü işte. Biz nodjalende de kaybedip gruptan bile cikamayabiliriz. O tarz günleri yaşatır bu klup bize. Olmaz o kadar da demeyin. Olur.
abi djiku ve fred olmayınca takımın bütün pres planı bozuluyor. hem önde baskı hem de topu kaptırdıktan sonraki baskılarda inanılmaz düştük. öyle olunca adamlardan topu alamıyoruz bu da oyunu düşürüyor. fred varken ismail daha rahattı, fred olmayınca ismail de düştü. tadic desen her maçı oynuyor anlamsızca, sebebi nedir hakkaten merak ediyorum. yani bence presimiz düştü bunun sonucunda da oyun düştü. rakipleri kendi sahasına hapsedecek şekilde baskı yapamıyoruz. haliyle tadic’in, szymanski’nin verimi de düşüyor.