Tartışıyorsunuz da burda Saras'a en ağır giydiren benimdir sanırım.
Açıkça söyleyeyim, çok da farklı bir noktada değilim. Hücumda sâdece 3'lük atmaya dayalı bir oyun sistemimiz var, bunu kabûl edemem ben. Öyle bir an gelir ve şutlar girmez ki F4'e bile kalamayabiliriz. Kimse bu tehlikeyi konuşmuyor, çok şaşıyorum.
Transfer desen, sıçıp batırdı mı? Evet. Adam daha düne kadar ''transfer istemiyorum'' dedi yahu, takım deli gibi uzun sıkıntısı çekiyordu ki bence hâlâ çekiyor. Bango'ya bakıcaz, inşallah işe yarar.
Bitik Birch ve Marjanovic'e güvenip yola çıkmak kimse kusura bakmasın da övülecek değil, yerilecek bir hamle. Saras o periyotta dua etsin iyi niyetle her yere koşan Melli'ye, dua etsin Sertaç'ın kendisini aşan performansına. Haa ben hâlâ Sertaç'ın ipiyle kuyuya inmem. Saras efendi mâdem uzun rotasyonuna güveniyordu, mâdem transfer istemiyordu ne diye Boban'ı şutlayıp Bango'yu aldırdı.
Transferler onun onayıyla yapılıyor. Ne diye kapalı kutu Mays'e onay verdi. Hadi onay verdi, ne diye Zagars'a verdiği şansları Mays'e tanımadı. Son bi kumar oynadı ve Errick'e onay verdi. Yeminle takımı ipten aldı geldiğinden beri. Takıma getirdiği enerji ve oluşturduğu sinerji sâyesinde her noktada üst seviyeye çıktık.
Evet savunmada iyiyiz ama takımın çekirdeği İtoudis'e âit ve benzeri savunmayı geçen sezon da yapıyorduk çoğu zaman. Bu takımın mühendisliği ne kadar Saras'a âit bi düşünün bakalım. Getirdiği Wade, Bonzie, Birch ve Boban'dan adam gibi katkı veren Bonzie oldu ki o da her maç değil. Takım uzun zamandır Gudu, Tarık ve Nigel'ın sırtında gidiyor.
Şutlar girdiği sürece varız, doğal olarak Saras da var. Şutlar gimeyince neler olduğunu Monaco, Barca maçlarından biliyoruz, hatta Alba Berlin maçının ilk 3 çeyreğini de unutmuş değilim ben.
İnşallah şutlar girer ve şampiyon oluruz, ne diyeyim. Burda öve öve bitiremeyen arkadaşlar kapımızın kenarında duran tehlikenin farkında değil.