Gönderen Konu: Sarunas Jasikevicius  (Okunma sayısı 9858 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Sarunas Jasikevicius
« Yanıtla #75 : 16 Kasım 2024, 13:33:23 »
sarasa karşı bu kadar aportta beklemenin manası ne ben gerçekten anlam veremiyorum. yanlışını ayrı doğrusunu ayrı söylemek çok zor bi şey değil. final four yapınca tesadüf, şampiyon olunca şansa, maç kazanınca başka şey. takımın başında ergin olsa tutum şundan farksız olmaz yani o derece.
« Son Düzenleme: 16 Kasım 2024, 13:33:49 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #76 : 16 Kasım 2024, 13:58:09 »
Sezon başında bir halt olmaz dediğiniz kadro bugün ekleme yapmadan potansiyelli bir kadro olduysa koç sayesinde olmuş ama utanmadan şimdi de hiç edecek derseniz harbi çarpılırsınız.

Her zaman en iyi oyuncu 17 takım arasından muhakkak bizi tercih edecek, ligin kesintisiz en iyi oyununu biz oynayacağız, muhakkak şampiyon biz olacağız gibi mecburiyetleri neye dayanarak yaratıyorsunuz acaba? Fenerbahçe arması ve forması rekabette hakkı verilerek temsil ediliyor ise ne mutlu bize, koçta şuan ligde elindeki malzemeyi en iyi kullanan en iyi 3-4 koçtan birisi ne mutlu ona...

Daha önce de yazdım, yine yazayım. Çıkıp desinler, hedefimiz bir sonraki yılın kadrosunu kurmak, bu yıl bunun temellerini atıyoruz. Eyvallah, buna varım. Böyle bir tutum var mı? Yok. Bilakis uçuyorlar F4, final, şampiyonluk falan. Ben de diyorum ki bu kadro bu beklentileri karşılamaz. Ya hayal satmayın, ya da gerekeni yapın.

Ortada geçtim Avrupa şampiyonluğu, lig şampiyonluğu falan yokken de gidip destekledim bu şubeyi bulduğum her fırsatta, Spor Sergisinden, Abdi İpekçisine, Caferağasından Sinan Erdemine.  Bu gözler Hicrileri de gördü Erdal Koşanları da... Onun için utanacağım bir şey yok ortada.

Kasım'ın ortası gelmiş, oyun kurucusuz euroleague'de oynuyorsun. Her maçta topu kenardan oyuna sokarken sıkıntı yaşıyorsun. Takımda oyun kurucunun olmamasının sakatlıklarla falan da ilgisi yok. Sakatlanan isimlerin hiç birisi play-maker değildi...

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #77 : 16 Kasım 2024, 14:24:15 »
Maç sonrası milli takım sorusu sormuşlar. Oda cevabı yapıştırmış " Herkes biraz daha akıllı davranabilir"

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #78 : 18 Kasım 2024, 11:46:45 »
Daha önce de söylediğim gibi, Šarūnas Jasikevičiusu, sabredilirse orta ve uzun vadede bizi hedeflediğimiz kalıcı başarılara götürebilecek tek isim olarak görüyorum. Başka hiç bir koçu da istemiyorum hatta adı ara ara sufledilen koçlardan fersah fersah önde olduğunu düşünüyorum. Daha da iyi olacağına inanıyorum.

Bizim eleştiri kültürümüz maalesef, bir ressamın karşısına oturup resmettiği sanatı bitirmeden, onun kargacık burgacık oluşturduğu şekilleri bir şeye benzeterek ya da hiç benzetemeyerek "bu ne lan" çığırtkanlığından öte değil! Yapılan işe saygımız da yok, sabretmeye vaktimi de!

Bizim başarı beklentimiz artık, o beğenmediğimiz "Gergin" in bakış açısıyla bir olmuş. Ne olursa olsun başarı gelsin, hangi onursuzluk varsa, hangi ihtiras varsa, hangi yakışıksız ve temiz olmayan davranış varsa onu yapalım ama sonunda başaralım fikri...

Šarūnas Jasikevičius, böyle bir adam değil ve ben bu tavrını beğeniyorum. Beğenmeyen varsın, egosu da oyuncu ilişkilerini de hatta koçluğunu da eleştirsin. Vakit verdiğimizde bu adamın önderliğinde Fenerbahçe basketbol camiasını birleştireceği fikrini heyecanla söylemeye devam edeceğim.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #79 : 18 Kasım 2024, 13:22:54 »
Daha önce de söylediğim gibi, Šarūnas Jasikevičiusu, sabredilirse orta ve uzun vadede bizi hedeflediğimiz kalıcı başarılara götürebilecek tek isim olarak görüyorum. Başka hiç bir koçu da istemiyorum hatta adı ara ara sufledilen koçlardan fersah fersah önde olduğunu düşünüyorum. Daha da iyi olacağına inanıyorum.

Bizim eleştiri kültürümüz maalesef, bir ressamın karşısına oturup resmettiği sanatı bitirmeden, onun kargacık burgacık oluşturduğu şekilleri bir şeye benzeterek ya da hiç benzetemeyerek "bu ne lan" çığırtkanlığından öte değil! Yapılan işe saygımız da yok, sabretmeye vaktimi de!

Bizim başarı beklentimiz artık, o beğenmediğimiz "Gergin" in bakış açısıyla bir olmuş. Ne olursa olsun başarı gelsin, hangi onursuzluk varsa, hangi ihtiras varsa, hangi yakışıksız ve temiz olmayan davranış varsa onu yapalım ama sonunda başaralım fikri...

Šarūnas Jasikevičius, böyle bir adam değil ve ben bu tavrını beğeniyorum. Beğenmeyen varsın, egosu da oyuncu ilişkilerini de hatta koçluğunu da eleştirsin. Vakit verdiğimizde bu adamın önderliğinde Fenerbahçe basketbol camiasını birleştireceği fikrini heyecanla söylemeye devam edeceğim.

Genel olarak katılıyorum ben buna Trincheri'yi de katarım hatta ben gelecek dönemin en iyi koçlarından oalcağını düşünüyorum ama Saras dsiplin olayını abartıyor bu kısmını biraz törpülemesi gerekiyor tabi bu yapı meselesi, Barcelona dönemine göre gelişme var umarım daha da kendini geliştirir

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #80 : 18 Kasım 2024, 15:28:05 »

imza
not: biraz ego kısmında kendini frenlerse saras tadından yenmez.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #81 : 18 Kasım 2024, 15:51:44 »

Ben de bunu kastetmeye çalıştım. Çıkıp desinler o zaman hedefimiz-planımız 2 yıllık, 3 yıllık yapılanma vesaire diye. Ama yok, kafadan final, Avrupa şampiyonluğu falan konuşuluyor. Beklentileri çekiyorlar yukarıya.

Saras'ın basketbol bilgisine laf etmek falan benim haddime değil. Öte yandan oyuncu idaresi, oyuncularla ilişkisi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Oyuncuların suratları, beden dilleri konuşuyor zaten. Fırça, bağırma, sayıp sövme işlerini Obra da yapıyordu. Ama başarı geliyordu. Belli ki saha dışında farklı bir Obra profili vardı. Saras'ın saha dışını yönetip yönetemediğimden emin değilim.

Geçen yıl ben de çok mutlu olmuştum. F4 sonrasında Nigel'ın, Türkiye finalinden sonra da Saras'ın demeçlerini dinleyince kıllanmadım değil. Herif çıktı maç içerisinde unuttum Nigel'ı dedi. Unuttum dediği Papa'nın blok olmasa geçmiş olsun. Mayıs ortasından beri oyun kurucu aldırmaması çok şaşırtıcı. Kemik bir ego ile karşı karşıyayız. İki ucu keskin bıçak. Umarım sen haklı çıkarsın.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #82 : 18 Kasım 2024, 21:55:04 »
büyük egonun yönetilen tarafta bir karşılığı var mı önemli olan o. bence var. bundan sonrası verilen kararların doğruluğu ve yanlışlığıyla alakalı. nigel birkaç kez soru işareti yaratacak açıklamalar yaptı ama son dönemdeki açıklamaları da gösteriyor ki sarasın dediğinin dışına çıkmayan bir oyuncu sahada genel olarak. yeni gelenlerin ise zaman ihtiyacının olması normal, biraz da onlar adapte olmalı.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #83 : 26 Kasım 2024, 21:17:29 »
Bu sene çetin geçecek! Saras vs Spanoulis…

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #84 : 17 Ocak 2025, 11:07:05 »
Fenerbahçe Beko, Šarūnas Jasikevičius önderliğinde;

🇪🇸 6 yıldır kaybettiği Real Madrid deplasmanında,
🇱🇹 5 yıldır kaybettiği Zalgiris deplasmanında,
🇷🇸 4 yıldır kaybettiği Kızılyıldız deplasmanında kazanmayı başardı.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #85 : 17 Ocak 2025, 12:27:00 »
Fenerbahçe Beko, Šarūnas Jasikevičius önderliğinde;

🇪🇸 6 yıldır kaybettiği Real Madrid deplasmanında,
🇱🇹 5 yıldır kaybettiği Zalgiris deplasmanında,
🇷🇸 4 yıldır kaybettiği Kızılyıldız deplasmanında kazanmayı başardı.
Futbol tarafı tüm serileri bitire dursun, Basketbol tarafı duvarları yıkmaya devam ediyor...

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #86 : 25 Ocak 2025, 00:13:07 »
Virtüöz, orkestra şefi, Pire fatihi, majesteleri artık ne sifat takarsaniz 😅 Helal koç.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #87 : 25 Ocak 2025, 00:19:30 »
Saras kovulsun yerine xxx yyy gelsin diye yazılan isimler anca koçun asistanlığını yapıp ondan bişeyler öğrenirler. Evet egoları takıntıları olan bi koç ama bu ligin en iyi 3 koçundan biri.(biri zaten azılı düşmanımız diğeriyle de 7 rüya sezon geçirdik zamanında)
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2025, 00:20:34 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #88 : 25 Ocak 2025, 00:27:41 »
Her zamanki gibi şimdi de göklere çıkarılacak ama benim kafamda hala soru işaretleri vaer.
Evet, saçma beşlerle maçı mundar etmiyor artık ama bunda takımın düzelmiş olması da etkili. Zagars-Sertaç-Tarık ile çok maç sıçtık. O yüzden Saras toparladı mı, yoksa aynı mallık devam ediyor da oyuncular mı iyi gösteriyor, yoksa oyuncuların toparlanması da koç'un etkisi mi var bilmiyorum artık

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #89 : 25 Ocak 2025, 00:36:24 »
çakallara, sırtlanlara, yılanlara, çiyanlara, akbabalara, kelaynaklara ve diğer leş yiyicilere saplamaya devam ediyor hocam.

saras’ı yemek için çıktıkları yolda yarrağını yediler hocamın. sapla hocam, devam.
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2025, 00:36:52 Gönderen: pikenrol »