Daha önce de söylediğim gibi, Šarūnas Jasikevičiusu, sabredilirse orta ve uzun vadede bizi hedeflediğimiz kalıcı başarılara götürebilecek tek isim olarak görüyorum. Başka hiç bir koçu da istemiyorum hatta adı ara ara sufledilen koçlardan fersah fersah önde olduğunu düşünüyorum. Daha da iyi olacağına inanıyorum.
Bizim eleştiri kültürümüz maalesef, bir ressamın karşısına oturup resmettiği sanatı bitirmeden, onun kargacık burgacık oluşturduğu şekilleri bir şeye benzeterek ya da hiç benzetemeyerek "bu ne lan" çığırtkanlığından öte değil! Yapılan işe saygımız da yok, sabretmeye vaktimi de!
Bizim başarı beklentimiz artık, o beğenmediğimiz "Gergin" in bakış açısıyla bir olmuş. Ne olursa olsun başarı gelsin, hangi onursuzluk varsa, hangi ihtiras varsa, hangi yakışıksız ve temiz olmayan davranış varsa onu yapalım ama sonunda başaralım fikri...
Šarūnas Jasikevičius, böyle bir adam değil ve ben bu tavrını beğeniyorum. Beğenmeyen varsın, egosu da oyuncu ilişkilerini de hatta koçluğunu da eleştirsin. Vakit verdiğimizde bu adamın önderliğinde Fenerbahçe basketbol camiasını birleştireceği fikrini heyecanla söylemeye devam edeceğim.