"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nba karması amerikanin en iyi oyuncularından oluşuyor. Bunlara karşı dünya karması çıkarsan ciddi ciddi yenerler bunları. Doncic, ante, jokic, bogdan, porzingis, wenba, mills, wagner, shroder, sabonis, shai, siakam ....
Boştaki sirp milli takimimin ilk 5 oyuncusu avramovici hiç düşünmeyecek kadar beyinsiz bir şube yönetimimiz ve burnu kalkık bir taraftar toplulugumuz var.
Cumhuriyet tarihinin en potansiyelli kadrosu bir VNL uğruna heba edildi, VNL fetişi olimpiyat madalyasından etti. Yeryüzündeki hangi organizmayı getirirsen getir üç yıl boyunca tatil yapmazsa, dinlenmezse uzuvları iflas eder. Zehra sakat, Hande sakat, Cansu sakat, Gizem sakat. Niye? VNL'in ilk ayağında Antalya seyircisi as oyuncuları izlesin diye. Çok mu zordu şu kadınları Haziran'ın ortasına kadar dinlendirmek? Ama yok işte yok, YÖ-NE-TE-ME-MEK ülkenin iliklerine kadar işlemiş.Teknik taktik bağlamda Santarelli'ye laf etmem haddime değil. Öte yandan:Bir milli takım koçu düşünün Mayıs ayında verdiği röportajda "Türkiye ligini takip etmedim" diyor.Bir milli takım koçu (ve federasyon) düşünün vnl sonrası 35 günlük boşlukta takıma hazırlık maçı yaptıramıyor.Bir milli takım koçu düşünün "B takımı kurmak istemiyorum, çünkü oyuncuları son anda kadrodan çıkartıp onlara saygısızlık yapmak istemiyorum" diyor ve dediğinin tam tersini yapıp olimpiyatın son günü İstanbul'a oyuncu gönderiyor.Ne desek, ne yazsak boş...
Gabby meesseman'i yendi. Belçika 15 sayi farkı koruyamadı. Meesseman finale çıksın isterdim ama allemandi aradılar bence. Fransa'yi tebrik etmek lazım. Ev sahibi avantajını çok iyi kullandılar. 4 takım sporunun üçünde finale çıktılar ve üçünde de favori değillerdi bence.