Gönderen Konu: 2024 Paris Olimpiyatları  (Okunma sayısı 5537 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: 2024 Paris Olimpiyatları
« Yanıtla #150 : 09 Ağustos 2024, 11:17:37 »
Herkes Dobric'e yüklenmiş ama o üçlüğü soksa da maç gidecekti bence çünkü ivme çok fena ABD'ye geçmişti. Ama güzel maç oldu. Gerçek dream teamin bile artık o kadar da açık ara olmadığını görüyoruz. İki tane süper dede olmasa bu takım final bile zor görür ki en iyi oyunculardan oluşuyor. NBA şampiyonunu dünya şampiyonu ilan etmekle faln olmuyor o işler.

Bakalım Fransa kalıbının hakkını verecek mi finalde.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #151 : 09 Ağustos 2024, 11:35:00 »
Nba karması amerikanin en iyi oyuncularından oluşuyor. Bunlara karşı dünya karması çıkarsan ciddi ciddi yenerler bunları.

Doncic, ante, jokic, bogdan, porzingis, wenba, mills, wagner, shroder, sabonis, shai, siakam ....

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #152 : 09 Ağustos 2024, 14:15:15 »
Nba karması amerikanin en iyi oyuncularından oluşuyor. Bunlara karşı dünya karması çıkarsan ciddi ciddi yenerler bunları.

Doncic, ante, jokic, bogdan, porzingis, wenba, mills, wagner, shroder, sabonis, shai, siakam ....

Zaten şu yazdıklarına bak, son dönemde ABD'li MVP yok NBA'de. En iyi oyuncu sıralaması yapsak listeye girecek ilk ABD'li kim olur ve kaçıncı sıradan girer büyük muamma. Embiid bile ABD'li falan değil de işte, neyse.

Durant, Curry ve LeBron bıraktığında ultimate modu olan süper star kalmayacak NBA'de.

Üsteik Fransa milli takımı çok acayip bişeye dönüşebilir eğer bu seneki draft oyuncuları belli seviyede gelişir ve Wemby'nin yanına bi tane de süper star kısa bulabilirlerse.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #153 : 09 Ağustos 2024, 15:00:52 »
Boştaki sirp milli takimimin ilk 5 oyuncusu avramovici hiç düşünmeyecek kadar beyinsiz bir şube yönetimimiz ve burnu kalkık bir taraftar toplulugumuz var.
Haklısın

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #154 : 09 Ağustos 2024, 15:18:28 »
Dün Abd-Sırbistan maçını izlerken bir Guduriç e bir de Abramoviç e baktım ve İlotura arkadaşımız aklıma geldi.  Avramoviç aynı Avramoviç olsa ve Partizan değil de ne bileyim elit bir Euroleague veya sıradan bir  Nba  takımında olsa hepimiz ismi geçtiğinde isterdik.  Ama Partizan oyuncusu olduğu için burun kıvırdık.  Keşke Guduriç yerine o olsaymış.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #155 : 10 Ağustos 2024, 09:19:54 »
Gabby meesseman'i yendi. Belçika 15 sayi farkı koruyamadı. Meesseman finale çıksın isterdim ama allemandi aradılar bence.

Fransa'yi tebrik etmek lazım. Ev sahibi avantajını çok iyi kullandılar. 4 takım sporunun üçünde finale çıktılar ve üçünde de favori değillerdi bence.
« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2024, 09:20:10 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #156 : 10 Ağustos 2024, 19:59:11 »
Ebrar eskiden voleybolcuya benzemiyordu ama voleybol oynuyordu, şimdi ise hem voleybolcuya benzemiyor hem de voleybolla alakası yok.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #157 : 10 Ağustos 2024, 20:11:48 »
Fenerbahce beko gibi son 4'un en kötü takimiydik ve beklendiği üzere 4.olduk. 2 macta tek set alabildik. Geçen seneki formun çok uzağındayız. Bu oyunla buralara kadar gelmek bile başarı.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #158 : 10 Ağustos 2024, 20:27:36 »
Ebrar rusyada şov yaptı nasıl bu kadar düştü aklım almıyor, hande eczanın en iyi oyuncusuydu sakatlandı zehra zor yetişti elinden geleni yaptı şu oyunla 4.sıra başarı bana göre. Bundan sonra başarı isteniyorsa smaçör olayı çözülmeli

Bir eleştiride herkes hazırlık maçı yaparken yapmayan santarelliye birde ilkin-tuğba konusu var bakalım

Paris 2024 x Skor Dağılımımız

🔴 159 - Vargas
🔴 58 - Eda
🔴 46 - Hande
🔴 33 - Derya
🔴 26 - Zehra
🔴 24 - Ebrar
🔴 21 - Meliha
🔴 18 - Elif
🔴 13 - Aslı
🔴 12 - İlkin
🔴 01 - Cansu

« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2024, 20:29:05 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #159 : 10 Ağustos 2024, 20:48:08 »
Cumhuriyet tarihinin en potansiyelli kadrosu bir VNL uğruna heba edildi, VNL fetişi olimpiyat madalyasından etti. Yeryüzündeki hangi organizmayı getirirsen getir üç yıl boyunca tatil yapmazsa, dinlenmezse uzuvları iflas eder. Zehra sakat, Hande sakat, Cansu sakat, Gizem sakat. Niye?  VNL'in ilk ayağında Antalya seyircisi as oyuncuları izlesin diye. Çok mu zordu şu kadınları Haziran'ın ortasına kadar dinlendirmek? Ama yok işte yok, YÖ-NE-TE-ME-MEK ülkenin iliklerine kadar işlemiş.

Teknik taktik bağlamda Santarelli'ye laf etmem haddime değil. Öte yandan:

Bir milli takım koçu düşünün Mayıs ayında verdiği röportajda "Türkiye ligini takip etmedim" diyor.

Bir milli takım koçu (ve federasyon) düşünün vnl sonrası 35 günlük boşlukta takıma hazırlık maçı yaptıramıyor.

Bir milli takım koçu düşünün "B takımı kurmak istemiyorum, çünkü oyuncuları son anda kadrodan çıkartıp onlara saygısızlık yapmak istemiyorum" diyor ve dediğinin tam tersini yapıp olimpiyatın son günü İstanbul'a oyuncu gönderiyor.

Ne desek, ne yazsak boş...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #160 : 10 Ağustos 2024, 21:47:33 »
Cumhuriyet tarihinin en potansiyelli kadrosu bir VNL uğruna heba edildi, VNL fetişi olimpiyat madalyasından etti. Yeryüzündeki hangi organizmayı getirirsen getir üç yıl boyunca tatil yapmazsa, dinlenmezse uzuvları iflas eder. Zehra sakat, Hande sakat, Cansu sakat, Gizem sakat. Niye?  VNL'in ilk ayağında Antalya seyircisi as oyuncuları izlesin diye. Çok mu zordu şu kadınları Haziran'ın ortasına kadar dinlendirmek? Ama yok işte yok, YÖ-NE-TE-ME-MEK ülkenin iliklerine kadar işlemiş.

Bir milli takım koçu düşünün Mayıs ayında verdiği röportajda "Türkiye ligini takip etmedim" diyor.

Bir milli takım koçu (ve federasyon) düşünün vnl sonrası 35 günlük boşlukta takıma hazırlık maçı yaptıramıyor.

Bir milli takım koçu düşünün "B takımı kurmak istemiyorum, çünkü oyuncuları son anda kadrodan çıkartıp onlara saygısızlık yapmak istemiyorum" diyor ve dediğinin tam tersini yapıp olimpiyatın son günü İstanbul'a oyuncu gönderiyor.

Tebrik ederim,  güzel tespitler.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #161 : 10 Ağustos 2024, 23:08:29 »
Gabby meesseman'i yendi. Belçika 15 sayi farkı koruyamadı. Meesseman finale çıksın isterdim ama allemandi aradılar bence.

Fransa'yi tebrik etmek lazım. Ev sahibi avantajını çok iyi kullandılar. 4 takım sporunun üçünde finale çıktılar ve üçünde de favori değillerdi bence.

Ben düdükleri de sıkıntılı buldum biraz. Hakemler saçma sapan düdükler çaldı.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #162 : 11 Ağustos 2024, 15:27:58 »

İtalya nasıl oluyor da VNL'yi kazanıp olimpiyatta da güle oynaya şampiyon oluyor? Yedeklerle mi çıktı VNL'ye?
Voleyboldan anlamam, bilmediğim için soruyorum.
« Son Düzenleme: 11 Ağustos 2024, 15:28:19 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #163 : 11 Ağustos 2024, 16:51:37 »
İtalya ezdi geçti. Uzun zamandır bu kadar ezici bir olimpiyat şampiyonu hatırlamıyorum. Yedeklerden antrapova giriyor adamlarda. O derece bir kadro. Bunlari yenmek kolay değil..

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #164 : 11 Ağustos 2024, 17:09:18 »
Fransa-ABD kadınlar finali uzun zamandır izlediğim en kötü basketbol maçı olabilir. Amerika basketbol takımı tarihinin en kötü maçını oynuyor olabilir.