Gönderen Konu: Devon Hall  (Okunma sayısı 3285 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Devon Hall
« Yanıtla #15 : 18 Ekim 2024, 02:04:17 »
Takım olmak böyle bir şey işte!
İstatistik kağıdına yansımayan o kadar çok iş yapıyor ki. Hamal kim desen, "işte bu" diye gönül rahatlığıyla Hall u gösterebilirsin.

Bir röportajda; Futboldan Fred'e soruyorlar. "Oyununu nasıl tanımlarsın" diye. Adam da yanıt veriyor; Ben, arkadaşlarım iş yapsın diye onları ayakta tutanım minvalinde bir cevap veriyor. Basketbol takımımızdaki Fred'dir kendisi.

Çoğumuzun aksine faydalı buluyorum ve takımda olması gerekliliğine inanıyorum. Bir tek, onun oyununda düzeltilmesi gereken şey; topun ona gelmesini beklemesi, hem kendi  açısından hem de takım açısından daha faydalı olacak. Form kazandıkça, basit kaçırdıkları girmeye başladığında "dadından yenmez" olacaktır.
Fred ve Hall, biraz talihsiz bir benzetme olmuş. Şehmus bundan iyi oyuncu.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #16 : 18 Ekim 2024, 11:49:03 »
Fred ve Hall, biraz talihsiz bir benzetme olmuş. Şehmus bundan iyi oyuncu.
Erken yorum.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #17 : 18 Ekim 2024, 11:54:16 »
İlerisi için ne olur bilemem ama şu anki görüntüsü ile tam bir felaket.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #18 : 18 Ekim 2024, 12:54:02 »
Alba karşısında neredeyse 18 dakika oynamış. İstatistiği:  0 asist, 0 ribaund, 2 sayı.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #19 : 18 Ekim 2024, 14:05:25 »
Bence bu Mays sonrası artık onu farklı kullansın hoca. Baldwin-Mays-Zagars gibi olur gard rotasyonu.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #20 : 18 Ekim 2024, 15:53:14 »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #21 : 12 Kasım 2024, 22:49:39 »
Şahsen transferinden hiç memnun olmamıştım, sezona da çok kötü girmişti ama sezarın hakkı sezara son birkaç maçtır çok iyi oynuyo. Ceza şutlarını yüksek yüzde ile sokuyo, savunmada çok gayretli, akıllı ve sakin oynayıp arkadaşlarına çok güzel servislerde yapıyo. umarım istikrarlı şekilde katkı vermeye devam eder
« Son Düzenleme: 13 Kasım 2024, 06:02:37 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #22 : 12 Kasım 2024, 23:08:16 »
ben özellikle ters eşleşmelerde attığı ince pasları, zayıf taraftan ortaya girip yaptığı asistleri baya beğeniyorum. sosyal medyada jerian griant etkisi diyenler vardı, olursa hem saras hem kendisi önemli bi iş başarmış olur.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #23 : 13 Kasım 2024, 03:21:36 »
Geldiği gün nötrdüm. Adam her hafta üstüne koya koya ilerliyor.

"Bu çöpü neden aldık yaygarasıyla karşılananlar ve arkasından ağlananlar" kervanına eklenecek gibi...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #24 : 13 Kasım 2024, 08:08:44 »
Yeni Nigel olacak gibi. Son 2-3 maçtaki performansı ile değerlendirirsek ben basketbol kariyerini bizde bitirmesine razıyım.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #25 : 13 Kasım 2024, 09:33:21 »
Form gecici, klas kalicidir, bence formda su an, klas da degil :)
Ama belki Hickmana evrilir ters kose yapar bizi, gerci Hickman MTAyi sampiyon yapip geldiydi.

Tam tersi Mays de klas bir oyuncu, ama Saras bu kafada giderse forma girmesi cok zor.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #26 : 13 Kasım 2024, 09:41:48 »
Yahu ne muhalif adamsın diyenler de çıkacaktır ama söylemeden edemeyeceğim;

Şimdi form tuttu diye Hall müthiş bir oyuncu ve skorer demek yine erken yorum olacak benim nazarımda. En fazla 1-2 ay daha gider bu formu. Ocak-Mart arası yine sövülür. Nisandan sonra sakatlık vs olmazsa, tamamlayıcı güç olarak oyunun iki tarafında da çok faydalı olacak.

Saras'ın oyununda ona biçilen role göre, yaptığı iş; öncelikle kısa baskısı ve savunma liderliği. Elbette Guduric ya da Baldwin veya herhangi bir kısaya göre daha iyi savunacak. Burada onu değerli kılan şey, savunmasının yanında ceza şutlarındaki başarısı ve mismatch lerde uzunu bir şekilde bulabilmesi. Misal Tarık olduğunda bire bir zorlayıp şutla bitiriyor. Hall ise, oyunu hızlıca süzüp isolation imkanı varsa potaya gidiyor ya da drive sonrası uygun durumdaki şutörünü topla buluşturuyor. Çünkü bunu yapabilecek fiziğe ve taktiksel disipline sahip. Yaptığı görünmeyen işler bir dağ ise, istatistiğe giren görünen işleri sadece buz dağının tepesi.

Tahmin edin bu anlayış kimin anlayışı! Ze... Obr...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #27 : 13 Kasım 2024, 09:49:32 »
Saras Jasikevicius, Devon Hall'un artan formu hakkında:

"O sahadayken takım daha iyi işliyor.

İstatistik kağıtları, onun yaptığı katkıyı biz basketbol insanlarının gördüğü kadar anlatmıyor."

Hoca bize de (bize derken hall u eleştiren taraftara) biraz laf vurmuş maç sonu sanki :)
« Son Düzenleme: 13 Kasım 2024, 09:49:59 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #28 : 13 Kasım 2024, 11:14:31 »
Yeni Nigel olacak gibi. Son 2-3 maçtaki performansı ile değerlendirirsek ben basketbol kariyerini bizde bitirmesine razıyım.
Abi ne kadar gunlu yaşıyoruz ya. Hadi tek maçlık yaşayan gençlerden beklerdim de senden beklemezdim bu tez canlı yorumu. Zagars için efes maci sonrasi yapılan yorumları getiriyorum aklıma yada maysin ilk resmi maçından sonraki. Çarşaf çarşaf örneği mevcut geçmişimizde. Sarasin ne dediği umurumda değil. Bu adamın bir kaç maçlık katkısı da. Bana göre vasat bir adam. Fikrim de zıkrim de değişmedi. Bugün kadro kursam almam kadroya. Uzun vadede onemli maclarda mesela play in, play off, lig play off gibi vereceği katkı onemli. Hiç bir önemi olmayan bayern, asvel, alba maçındaki katkısı değil. O maclarda da böyle katkı verirse ki hiç sanmıyorum en başka ben özür diler hakkını veririm. Kendi adıma kalinic haric yakın geçmişte yanıldığım birisi pek olmadı ama zamanla görürüz halli da.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #29 : 13 Kasım 2024, 11:36:54 »
Devon Hall’un sağlık durumu hakkında bilgilendirme

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın oyuncusu Devon Hall, 12 Kasım Salı günü (dün) oynanan Bayern Münih karşılaşmasında sol elinden sakatlık yaşamıştır.

Sporcumuzun Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan kontrollerinin ardından sol el tarak kemiğinde kırık tespit edilmiş olup tedavisine başlanmış ve ameliyatı planlanmıştır.

Devon Hall’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede takıma katılmasını temenni ediyoruz.