"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
...ama zamanla görürüz halli da.
Devon Hall’un sağlık durumu hakkında bilgilendirme Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın oyuncusu Devon Hall, 12 Kasım Salı günü (dün) oynanan Bayern Münih karşılaşmasında sol elinden sakatlık yaşamıştır. Sporcumuzun Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan kontrollerinin ardından sol el tarak kemiğinde kırık tespit edilmiş olup tedavisine başlanmış ve ameliyatı planlanmıştır. Devon Hall’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede takıma katılmasını temenni ediyoruz.
Abi ne kadar gunlu yaşıyoruz ya. Hadi tek maçlık yaşayan gençlerden beklerdim de senden beklemezdim bu tez canlı yorumu. Zagars için efes maci sonrasi yapılan yorumları getiriyorum aklıma yada maysin ilk resmi maçından sonraki. Çarşaf çarşaf örneği mevcut geçmişimizde. Sarasin ne dediği umurumda değil. Bu adamın bir kaç maçlık katkısı da. Bana göre vasat bir adam. Fikrim de zıkrim de değişmedi. Bugün kadro kursam almam kadroya. Uzun vadede onemli maclarda mesela play in, play off, lig play off gibi vereceği katkı onemli. Hiç bir önemi olmayan bayern, asvel, alba maçındaki katkısı değil. O maclarda da böyle katkı verirse ki hiç sanmıyorum en başka ben özür diler hakkını veririm. Kendi adıma kalinic haric yakın geçmişte yanıldığım birisi pek olmadı ama zamanla görürüz halli da.
Cenabet kulüp olmak işte bunu gerektirir. Bırakın Avrupa'yı, dünya üzerinde hangi basketbol takımının 3 adet as kısası sakatlanır:) gülüyorum artık bu duruma n'apayım.