Gönderen Konu: Wade Baldwin IV  (Okunma sayısı 15834 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Wade Baldwin IV
« Yanıtla #120 : 20 Haziran 2026, 17:13:04 »
Yaptığı asisti izledikçe ne kadar zor ve eşsiz olduğunu fark ediyorum. Kesinlikle tarihin en iyileri arasına girer.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #121 : 23 Temmuz 2026, 12:53:35 »
Transfer sürecin boyunca Wade ve Talen ile hiç görüştün mü?

🗣 Shane Larkin: “Wade, transfer söylentilerini duyunca hemen bana mesaj atmaya başladı. Talen ve Sertaç ile de konuştum. Çok heyecanlıyım.”

Gönüllü menejerlikte yapmış kral, muhakkak gel diye baskılamış 🤣 başkası olsa bundan rahatsız bile olurdu seninle aynı pozisyonda büyük bi kariyere sahip belki takım içi rolune ortak olacak, en az senin kadar maaş alacak, ama bizim ki resmen Fenerbahçe fedaisi saha içi saha dışı her yerde Fenerbahçe için çabalıyo 🤣
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2026, 12:55:16 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #122 : 23 Temmuz 2026, 14:49:21 »

Shane Larkin: “Wade, transfer söylentilerini duyunca hemen bana mesaj atmaya başladı. Talen ve Sertaç ile de konuştum. Çok heyecanlıyım.”

Gönüllü menejerlikte yapmış kral, muhakkak gel diye baskılamış  başkası olsa bundan rahatsız bile olurdu seninle aynı pozisyonda büyük bi kariyere sahip belki takım içi rolune ortak olacak, en az senin kadar maaş alacak, ama bizim ki resmen Fenerbahçe fedaisi saha içi saha dışı her yerde Fenerbahçe için çabalıyo

El şampiyonluğu sonrası Bağdat caddesindeki kutlamaya hayran kalmıştı. Sanırım aynı kutlamayı tekrar yaşamak istiyor o yüzden kimin geldiği önemli değil. Şampiyonluk yaşamak için kendi bölgesi dahi olsa kim en iyisiyse o gelsin istiyor. Tam bir kral, tam bir adanmışlık.
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2026, 14:52:09 Gönderen: BenFener46 »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #123 : 23 Temmuz 2026, 22:10:16 »

🗣 Shane Larkin: “Wade, transfer söylentilerini duyunca hemen bana mesaj atmaya başladı. Talen ve Sertaç ile de konuştum. Çok heyecanlıyım.”

Gönüllü menejerlikte yapmış kral, muhakkak gel diye baskılamış 🤣 başkası olsa bundan rahatsız bile olurdu seninle aynı pozisyonda büyük bi kariyere sahip belki takım içi rolune ortak olacak, en az senin kadar maaş alacak, ama bizim ki resmen Fenerbahçe fedaisi saha içi saha dışı her yerde Fenerbahçe için çabalıyo 🤣
Doğuştan Fenerbahçeli desek abartmış olmayız sanırım. :D
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #124 : 23 Temmuz 2026, 22:16:24 »
Doğuştan Fenerbahçeli desek abartmış olmayız sanırım. :D

Benim için 10 numaralı arkadaştan daha Fenerbahçeli 🤣 biraz kaos çıkaralım transfer haberi de yok hiç iyice kuruduk 🤣

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #125 : 24 Temmuz 2026, 08:21:06 »
Benim için 10 numaralı arkadaştan daha Fenerbahçeli 🤣 biraz kaos çıkaralım transfer haberi de yok hiç iyice kuruduk 🤣
Fanatik Trabzonlu, aynı zamanda GS kaptanı zatın kankası olanı mı diyorsun? :D

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #126 : 24 Temmuz 2026, 08:38:55 »
Fanatik Trabzonlu, aynı zamanda GS kaptanı zatın kankası olanı mı diyorsun? :D

Evet o kişi, obradovicle molada kameralara yansıyan sorun sonrası koşa koşa efese telefon açıp nolur beni alın diye dil döken babasına facebookta upuzun duvar yazısı yazdırıp o bütçeyi ergine ver o da senin kadar kupa alırdı dedirten 10 numaralı arkadaş 😊

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #127 : 24 Temmuz 2026, 10:50:37 »
Evet o kişi, obradovicle molada kameralara yansıyan sorun sonrası koşa koşa efese telefon açıp nolur beni alın diye dil döken babasına facebookta upuzun duvar yazısı yazdırıp o bütçeyi ergine ver o da senin kadar kupa alırdı dedirten 10 numaralı arkadaş 😊
Neyse, eğrisiyle doğrusuyla, yılların hatırına kenarda dursun, gerçek doğuştan Fenerbahçeli bu kardeşimiz seneye kaptanlığı da alır zaten.