Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 71024 defa)

aBouT, Gigidatome70 ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Panathinaikos - Fenerbahçe Beko | Euroleague 25. Hafta Maçı
« Yanıtla #1335 : 05 Şubat 2025, 00:55:19 »
Maçın sıcağı sıcağıyla alakası yok.

Guduric ile aynı filmi kaç kere izledik, anlatamam.

Sloukasa orada top çaldırmak nedir abicim.

20 tane maç topu oynadıysa 18 ini kötü oynamıştır.

Houston Rocketsdaki jalen green. Yılda 1 ay harika oynuyor geri kalan 7-8 ay bildiğin rakibe maç veriyor. Ben yoruldum artık Gudurici izlemekten.

Guduric ile ilgili olarak yazacağımı yazdım yukarıda:

Geldiğinden beri arkasında duran biri olarak yazıyorum, Guduric'ten yıldız performansı bekleyenin burnu boktan kurtulmaz. Guduric sadece iyi bir yan parça. Dönüp dolaşır, sonuç bugünkü gibi olur.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1336 : 05 Şubat 2025, 00:56:53 »
tam bu anlar için baldwin efendiyi aldık da kendisi ortada yok

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1337 : 05 Şubat 2025, 00:59:06 »
guduricin verdiği topta sloukasın ayağına çarpmış top. şaşırmadım görmemelerine.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1338 : 05 Şubat 2025, 01:02:36 »
Bizde bir ara Roko leni Ukiç vardı oyun kurucu. Oda böyle sıkıntılı bir oyuncuydu, saçmalardı. Bir defasında süre bitmeye yakın attığı sayı ile maç kazandırmıştı. Akabinde demecinde “ ben böyle anlar için yaşıyorum “ gibi bir şeyler söylemişti. Şimdi Markonun bu dengesiz halini görünce o aklıma geldi. Bizim zagars ve Markodan birini daha dengeli ve güvenilir bir oyuncuyla “upgrade” etmemiz gerekiyor.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1339 : 05 Şubat 2025, 01:10:25 »
Camia sahipsizliğe, kimsesizliğe o kadar alıştırıldı ki esas tepkiyi nereye göstereceğini bilemiyor artık insanlar diye düşünüyorum.

Guduric ve Zagars'ın oluk oluk sıçtığı, Tarık'ın yokları oynadığı ve Nigel'ın yanlış tercihler yaptığı bir akşamda OAKA'dan 91-90'luk skorla çıktık. Ve üstelik herkes biliyor ki doğru dürüst bir hakem üçlüsü olsa son bir dakikaya en az 8-9 sayı farkla öne girecektik. Nunn'ın yediği bokları bizim bir oyuncumuz Ataşehir'de yapsa ne olurdu? Gergin ahlaksızının yarattığı basket fauller bir tarafa çalınmayan stepsler ve fauller bir tarafa...

Son euroleague seçiminde yönetimimiz mevcut euroleague yönetimini destekledi. Üstelik üç galibiyetinin silindiği, defalarca özür mektubu aldığımız bir senede.

Daha önce üç beş defa yazdım, yine yazacağım. Efes euroleague şampiyonu olduğu sene F4'te görev almayan hakemler:

Luigi Lamonica, Robert Lottermoser, Damir Javor ve Anne Panther...

Bir halt bildiğimden değil belli ki Tuncay Özilhan bu hakemler görev alırsa sponsorluğu çekerim diye tehdit etti.

Evet oyun kurucumuz yok, 5 numara alınmadı, Guduric'e güvenilmez vesaire vesaire. Ama asıl mesele bunlar değil. Oyun kurucun olsa da, 5 numaran olsa da, Guduric'in alternatifi olsa da lobi meselesini halledemediğin müddetçe daha çok maç veriririz böyle. Obradovic Fenerbahçe'sini doğradılar iki defa finalde, Saras Fenerbahçe'sini mi doğramayacaklar lobin olmadığı müddetçe...
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2025, 01:13:20 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1340 : 05 Şubat 2025, 01:11:48 »
guduricin verdiği topta sloukasın ayağına çarpmış top. şaşırmadım görmemelerine.

Tekrarını bile vermiyorlar yayında. Lehimize çalınan tek düdüğü, yani Sertaç'ın Nunn'a yaptığı faulü adamın gözüne soka soka gösterdiler...

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
  • Yer: Hamburg
« Yanıtla #1341 : 05 Şubat 2025, 01:21:09 »
Guduric ile ilgili olarak yazacağımı yazdım yukarıda:

Geldiğinden beri arkasında duran biri olarak yazıyorum, Guduric'ten yıldız performansı bekleyenin burnu boktan kurtulmaz. Guduric sadece iyi bir yan parça. Dönüp dolaşır, sonuç bugünkü gibi olur.
Vermiyor abicim topu. Versene halla , hayese . Topu ancak sektirip duruyor, guduricin birebirde perde olmadan bir oyuncuyu geçmesi kolay değil.

Saras da aksine gereğinden fazla ona güveniyor. Son 5 dk da acayip öyle böyle doğramadı malesef.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #1342 : 05 Şubat 2025, 01:22:54 »
Tekrarını bile vermiyorlar yayında. Lehimize çalınan tek düdüğü, yani Sertaç'ın Nunn'a yaptığı faulü adamın gözüne soka soka gösterdiler...

Detaylarda hep kötüyüz sezonun bu döneminde alınan mağlubiyet çok önemli değil gergine olması sıkıntı sadece, guduric hata yaptı ama hayes çok daha büyük batırdı artık biraz detaylara önem verirler inşallah 20 günlük araya bu skeilde girmek havayla gitmekten daha iyi bence defolarimiz hala duruyor

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1343 : 05 Şubat 2025, 01:25:17 »
Mağlubiyet can yaktı. Öte yandan önümüzdeki süreçte

Paris - Olympiakos
Barcelona- Olympiakos
RM - Barcelona
Pana - RM
Olympiakos - Pana

maçları var. Tam bir it döğüşü. Kalan 10 maçın 5'i içeride. Seyirciye büyük iş düşüyor. Evdeki maçları alırsak ve deplasmandan 1 ya da 2 galibiyet çıkartırsak ilk ikide bitirebiliriz.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1344 : 05 Şubat 2025, 01:33:22 »
Vermiyor abicim topu. Versene halla , hayese . Topu ancak sektirip duruyor, guduricin birebirde perde olmadan bir oyuncuyu geçmesi kolay değil.

Saras da aksine gereğinden fazla ona güveniyor. Son 5 dk da acayip öyle böyle doğramadı malesef.

Dostum senin yazdığın şeyle benim yazdıklarım birbirini yanlışlamıyor ki. Güvenilmez yazdım, daha ne diyeyim. Öte yandan pozisyonda ayak var, Guduric'e bir kızacaksak ağzı düdüklü itlere beş kızmamız lazım. Hayes yazmışsın. Son topta Hayes aldı da ne yaptı? Yapılacak en son şeyi yaptı. Ki Guduric'in yediği boktan 10 kat büyük bir hata. Süre var, kaldırıp şut atıyorsun, rakibe süre bırakıyorsun, o sürede de telafisi olmayan bir faul yapıyorsun...

Guduric'in adı çıkmış. Verim alacağın varsa da alamazsın zaten bu saatten sonra. Yirmi kez yazmışımdır, 1 oynatılacaksa, onun eline bakılacaksa gönderilsin, yan parça olacaksa kalsın diye. Giderse de olacakları yazayım. Geçtiğimiz yıl F4'te ve bu akşam olduğu gibi Sloukas'ı izlediğimiz gibi izleriz söve söve. Elin oğlu Guduric'i nasıl kullanacağını bilir. bizim gibi ısrarla, senelerce eline vermez topu...

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #1345 : 05 Şubat 2025, 04:19:40 »
Şimdi alıcı gözle izledim de net bir sekilde orman çocuğu Sloukas ayağıyla celmis topu ve böylesine bariz bir karara itiraz edilmedi. Ayrica reji de hiç tekrarini vermemis böyle büyük maçlarin sonuçları küçük nuanslarla belli oluyor bir Allah'ın kulu itiraz etmez mi. Yazık oldu mac 3. çeyrekten kopup farkli yenilsek zoruma gitmezdi.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #1346 : 05 Şubat 2025, 09:00:51 »
Bizde bir ara Roko leni Ukiç vardı oyun kurucu. Oda böyle sıkıntılı bir oyuncuydu, saçmalardı. Bir defasında süre bitmeye yakın attığı sayı ile maç kazandırmıştı. Akabinde demecinde “ ben böyle anlar için yaşıyorum “ gibi bir şeyler söylemişti. Şimdi Markonun bu dengesiz halini görünce o aklıma geldi. Bizim zagars ve Markodan birini daha dengeli ve güvenilir bir oyuncuyla “upgrade” etmemiz gerekiyor.

Unics Kazan maçı. Maçı 10 küsür sayı farkla kazanmamız gerekiyordu, iki sayı farkla gerideydik ve rakip sadece iki sayı bölgesini savunuyordu, Ukic de kırk yılın başı adamını geçip göz yaşı damlasıyla maçı uzattı, uzatmada gereken sayıyı bulup Kazan'ı altımıza aldık. Ama sonraki hafta sonuncu Milano'ya yenilip gruptan çıkamamıştık galiba hasjdhas.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #1347 : 05 Şubat 2025, 09:05:53 »
Takım çatır çatır mücadele etti hiç geri adım atmadı sonuna kadar mücadele etti ve kazanmayı bence pao dan daha fazla haketti. Son 2 yıldır bence yunanlar eurolegue yönetimi tarafından fazlasıyla ittiriliyo fazlasıyla kollanıyo. Olayı 2 takımın rekabetine döktüler iyice. Bu taraflı tutumu her 2 maçta da iliklerimize kadar hissettik. Oly yi ona rağmen çift haneyle yendik. Paoyu son salise basketiyle elimizden kaçırdık.

Bence bu maçın son 2 pozisyondan ötürü günahı birine yazılacaksa ben %20 guduric %80 hayese yazarım.

Guduric saçma bi top kaybı yaşadı ama sonunda yine son top ve 11 saniye bizdeydi.

Bence saras çok temiz bi set çizmiş yine.

Nigel kahramanlığa soyunmayıp sol forvette bomboş bekleyen gudurice topu paslasa, 2-3 saniye daha geçecek ve guduric boşboş bi şut kullanacaktı. Yada savunmanın dengesi tamamen bozulduğu için belki penetre edip faul alacaktı.

Ama nigelda muhtelemen ben bu takımın en iyisiyim yıldızım egosuyla ve eline paoyu son topta oakada yıkma fırsatı da geçmişken ajandasına bi çentik daha atmak için böyle bi egoistlik yaptı.

haa  O şut Girse şuan hepimiz 10 sayfa nigel güzellemesi yapmıştık. Ama bence hatalı egoistce bi tercih yaptı. Topu bomboş bekleyen gudurice paslamalıydı. bu sayede hem süre iyice erirdi ve o boşboş net şut elimize geçerdi.

Sağlık olsun ben kendi adıma takımdan razıyım. Hem oly hem pao deplasmanları bana aşırı ümit verdi. Bu takıma verimli şekilde baldwin ve bangoda dahil olabilirse bence ne oly den ne de paodan bi eksik yanımız olmaz. O kupa için bizim de onlar kadar şansımız olur.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #1348 : 05 Şubat 2025, 09:08:41 »
Birincisi, Ergin Ataman kompleksini aşmak lazım. Ergin ile değil, kurumlar ile yarışıyoruz. Pana da maalesef yetenek olarak bizden iyi takım.

İkincisi, saha içerisinde daha dominant ve yetenekli bir takım kurmak gerekiyor. Yani şu Zagars mesela. Üçüncü guard olarak bile tutmam. Beş dakika oynasa, beş dakika eksi yazar. Birch'ü bir saniye tutmam. Sertaç ancak yedeğim olur, o da yerli olduğu için. Guduric gibi ne olduğunu bildiğimiz bir oyuncu yıllardır bizim 3 numaradaki oyun kurucumuz ayağına kalıyor, final serilerinde iyi oynayıp sözleşmeyi kapıyor ama her kritik maçın kritik anında şunları sürekli yapıyor. Bu adamın bir muadili yok mu? Ya da 3 numaramız böyle bir profil mi olmak zorunda? Pierre, zaten tüm sezon sakat, koç da silmiş belli. Baldwin de her maç sakat, üstüne bir de adamı 1 numarada kullandığımız için hiç verim vermedi lig maçlarında bile. Bu adamın doğru dürüst bir oyun kurucuyla oynaması lazım. Wilbekin, Türk pasaportu yoksa, Euroleague F4 seviyesi için yeterli bir adam değil, geçen sene gösterdi bunu. Colson, benim beklediklerimi bu yıl pek veremedi. Haydi ona laf etmeyeyim, en azından parkede, sakatlanmadan oynuyor. Melli zaten gelmiş 150 yaşına. Saras ise her maçta rakibine yenilmeye devam ediyor, Ergin muhtemelen 44'üncü kez filan yendi bunu.

Niye? Adam kalite ve yeteneği önceliyor, bizimkisi kendince bir yapı inşa etmeye çalışıyor. Sanki gökdelen dikiyor da 10 sene sürecek inşası. Elimizde Hayes gibi bir süperstar var, kimse farkında değil herhalde. Bir iki seneye de gider NBA'e tutturursa. Şu adam buradayken çok kaliteli bir 1 numara, bir de 5 numara alacaksın; Baldwin'i ikiye çekeceksin, 40 yaşında da olsa bir sene daha devam edip McCollum ile yedekleyeceksin, sonra ayağa teması çalmazlarsa ben ismimi değiştiririm. Gümbür gümbür geldikçe her kritik karar lehine döner.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Fenerbahçe Beko-Real Madrid | Euroleague 26. Hafta Maçı
« Yanıtla #1349 : 05 Şubat 2025, 10:03:29 »
06 Şubat 2025 Perşembe saat 20:30 da evimizde Madrid'i ağırlıyoruz. Maçı SSport yayınlayacak.
Parçalanmış, dağılmış bir takıma şans verilmemeli. Ama dikkat de etmemiz gerekiyor. Yaralı hayvan misali saldıracaklar, hakemleri etki altına almaya çalışacaklar, kavga etmeye çalışacaklar.

PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis