Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 65526 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Mirotiçin o açıklaması Nigel'ın seviyesini ve saygınlığını ortaya koymuş.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Bango ve McCollum döneceği için Paris kardosundan Melih dışarıda kalırken ikinci isim kim olur kestiremedim. Bence 2.ismin de Zagars olma ihtimali yüksek.

Milano'da özellikle Mirotiç ve Leday'i iyi kontrol etmemiz gerekiyor.  Bunların yanında başımızı ağrıtabilecek 3.isim Shavon Shields. Şayet onları belli düzeyin üzerine çıkartmazsak ilk maçın rövanşını alırız. sinanyücel'in de dediği gibi ilk maçta bize karşı 29 sayı, 9 asist ile oynayan  Mirotiç'in maç sonu açıklamasında Nigel Hayes'in ismini zikrederek  “Dürüst olmam lazım, bugün Nigel Hayes-Davis'e karşı oynayacağım için çok motiveydim..." şeklindeki açıklamasını bizlerle birlikte Nigel'da unutmamıştır. Nigel, o maçta 6 sayı, 2 ribaundluk bir performans sergilemişti. Bakalım bu maçta Nigel'ın cevabı ne olacak?

Paris karşısında iyi bir maç çıkarmamış olsaydi Pierre'i dusunmezdi kadroda Saras. Şu an el mecbur Zagars'ı dışarıda bırakacak.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Mirotiçin o açıklaması Nigel'ın seviyesini ve saygınlığını ortaya koymuş.

Mirotiç'in açıklamasında bir problem yok. Problem, o maçta Mirotiç parlarken Hayes'in sönük kalmasıydı. Hayes'in vermesi gereken cevabında bunu kastetmiştim. Bu sefer işlerin tersine dönmesini arzu ediyorum.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Mirotiç'in açıklamasında bir problem yok. Problem, o maçta Mirotiç parlarken Hayes'in sönük kalmasıydı. Hayes'in vermesi gereken cevabında bunu kastetmiştim. Bu sefer işlerin tersine dönmesini arzu ediyorum.
Anladım, senin dediklerinden bağımsız yazdım onu.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
bu maçta konsantrasyon tam olacaktır. enerjimiz yeterse intikam maçı olur hem nigel hem takım için. 3 gün önce biz maç yaptık daha yorgunuz üstelik paris bizim maçta çok tempolu oynadı ama dün monaco maçında bizim maçtaki tempunun yanına bile yaklaşamadılar. koç rotasyonu geniş tutacaktır. bence bango veya zagars  dışarıda kalacaktır.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
11 oyuncu skora katkı verdi. 16 sayı farkla girdik devreye.
« Son Düzenleme: 06 Mart 2025, 23:21:44 Gönderen: kenz »

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Scorboard çok güzel. Umarım saçmalamayız.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
şampiyonluk yürüyüşünde her maçın keyfini ayrı ayrı çıkarmak lazım.
takım bağıra bağıra şampiyonluğa gidiyor.
çok net belli şampiyon olacağımız.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Rövanş için kaç sayı atmamız lazım

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Rövanş için kaç sayı atmamız lazım
Rövanş için kaç sayı farkın önemi yok değerli abim, Milano'nun bizi yakalama şansı yok.
Takım, ara öncesindeki formunu ve ritmini devam ettirsin; ne kadar farklı yendiklerinin önemi yok.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Acımak yok, devam...

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Rövanş için kaç sayı farkın önemi yok değerli abim, Milano'nun bizi yakalama şansı yok.
Takım, ara öncesindeki formunu ve ritmini devam ettirsin; ne kadar farklı yendiklerinin önemi yok.
Tamam
85-91 doğruysa 6 sayıyla yenmişler

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Ligin en iyi deplasman takımı biziz. Takım özellikle ilk yarıdan kazanma isteğini gösterdiğinde korkutucu bir seviyeye ulaşıyor.
Evimizde oynadığımız deplasman maçlarını atlatırsak ilk iki sırada bitiririz.
Açıkçası bu takımın potansiyeli çok yüksek, kim gelirse gelsin yeneceğinden çok eminim. Memphis tarzı bir oyun yapımız, izlerken en çok keyif veren takımlardan biriyiz çok net.

Çevrimiçi myildirim

• Üye
Bir tarafta herkesden bir şekilde verim alıp, sezon içi tüm sıkıntılara, bir dolu sakatlık sorunlarına, plansız rezil yönetimlere, 5 ay nefes alan uzun beklememize rağmen ortaya hep harika bir yemek çıkaran HOCA GİBİ HOCA, ADAM GİBİ ADAM, UMUDUMUZ SARASIMIZ.

Diğer tarafta eşleşmeli turların kralı denilip, ilk maçın daha ikinci yarısında panik atak geçiren bağıra bağıra maç satan, her geri düştüğü maçta orta sahayı boş bırakarak çözüm üretme peşindeki HOCAMSI.

Allahım neydi günahımız?

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
ilk maç dayak yiyip çaresiz duruma düşmüştük. reaksiyon istiyorum.
👍🏻