... ilk maçta bize karşı 29 sayı, 9 asist ile oynayan Mirotiç'in maç sonu açıklamasında Nigel Hayes'in ismini zikrederek “Dürüst olmam lazım, bugün Nigel Hayes-Davis'e karşı oynayacağım için çok motiveydim..." şeklindeki açıklamasını bizlerle birlikte Nigel'da unutmamıştır. Nigel, o maçta 6 sayı, 2 ribaundluk bir performans sergilemişti. Bakalım bu maçta Nigel'ın cevabı ne olacak?
Evet, Nagel net olarak cevabı vermiş oldu. Savunma sırasında Mirotiç'e yaptığı zeki ve tertemiz hareket ile Mirotiç'i parkeye yapıştırıp onun adına geceyi noktalamış oldu. Elbette her sporcunun sağlığı önemli ve dolayısı ile Mirotiç'in sakatlığına sevinmedim ama Hayes'in hareketini de beğendim.
Maça gelecek olursam, takımı inanılmaz motive buldum. Maçın başından sonuna kadar oyunun hakimiydik. Daha önceki maçlarda olduğu gibi bir-iki kişinin öne çıkması ile değil, takım halinde oynayarak kazandık. Dediğim gibi herkes gereken katkıyı verdi ama ben yine de McCollum'u ayrı bir yere koymak istiyorum. Onun gelişi ile takımın çehresi değişti. İşin sevindirici yanı Bladwin de yavaş yavaş ısınmaya başladı. Şu an için tek dileğim Allah sakatlık vermesin. Şayet sağlıklı kalabilirsek şu anda her rakibe karşı avantajlıyız.
Özellikle futbol maçındaki hüsrandan sonra gelen bu galibiyet geceyi güzel bitirmemizi sağladı. Emeği geçen herkesin emeğine sağlık.