Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 65526 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Valla ortada bir zorunluluk yoksa gereksiz bulurum bu işleri ama Mirotic ve Causeur gibi tiplere kıl olmamdan dolayı olsa gerek bunları 100'le yirmilere yatırmak ve bunu maçın son anına kadar savunma yaparak gerçekleştirmek acayip haz verdi bana. Nigel'ın zekice ve temiz bir hamle ile Mirotic'i yere yatırması, Causeur'un şutları sokamaması, McCollum'un maç yirmilerdeyken yapmış olduğu blok ekstra oldu. Teşekkürler takım, elinize sağlık...

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Futbol rezaletinden sonra bu iyi geldi.
Fbtv de avantajı elimize aldık diyor tek sazan ben değilmişim 😜
Baldwin'e sordular hocanın doğum gününüydü hoca memnun olmuştur dedi Baldwinde hocayı memnun etmek zor dedi

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
Baldwin'in bu akşamki oyununu çok iyi niyetli buldum. Nigel da aynı şekilde karşılık verirse dengeyi değiştirir bu iş son düzlükte...

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Futbol rezaletinden sonra bu iyi geldi.
Fbtv de avantajı elimize aldık diyor tek sazan ben değilmişim 😜
Baldwin'e sordular hocanın doğum gününüydü hoca memnun olmuştur dedi Baldwinde hocayı memnun etmek zor dedi
Valla futboldaki bu tipik kazmalık sonrası çok iyi bir teselli oldu. Tebrikler olsun takıma.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Valla futboldaki bu tipik kazmalık sonrası çok iyi bir teselli oldu. Tebrikler olsun takıma.
Evet kaldıramazdım vallaha Geceyi kurtardılar,
Birde Rangers çıktı diye oynadılar,biz bunlara 3 atarız 5 atarız. Ya.
Bodo/Glimt – Olympiakos 3-0

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
Üçlük yüzdemiz %50, 22'de 11. Makul bir seviyeye indi.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
... ilk maçta bize karşı 29 sayı, 9 asist ile oynayan  Mirotiç'in maç sonu açıklamasında Nigel Hayes'in ismini zikrederek  “Dürüst olmam lazım, bugün Nigel Hayes-Davis'e karşı oynayacağım için çok motiveydim..." şeklindeki açıklamasını bizlerle birlikte Nigel'da unutmamıştır. Nigel, o maçta 6 sayı, 2 ribaundluk bir performans sergilemişti. Bakalım bu maçta Nigel'ın cevabı ne olacak?

Evet, Nagel net olarak cevabı vermiş oldu. Savunma sırasında Mirotiç'e yaptığı zeki ve tertemiz hareket ile Mirotiç'i parkeye yapıştırıp onun adına geceyi noktalamış oldu. Elbette her sporcunun sağlığı önemli ve dolayısı ile Mirotiç'in sakatlığına sevinmedim ama Hayes'in hareketini de beğendim.

Maça gelecek olursam, takımı inanılmaz motive buldum. Maçın başından sonuna kadar oyunun hakimiydik. Daha önceki maçlarda olduğu gibi bir-iki kişinin öne çıkması ile değil, takım halinde oynayarak kazandık. Dediğim gibi herkes gereken katkıyı verdi ama ben yine de McCollum'u ayrı bir yere koymak istiyorum. Onun gelişi ile takımın çehresi değişti. İşin sevindirici yanı Bladwin de yavaş yavaş ısınmaya başladı. Şu an için tek dileğim Allah sakatlık vermesin. Şayet sağlıklı kalabilirsek şu anda her rakibe karşı avantajlıyız.

Özellikle futbol maçındaki hüsrandan sonra gelen bu galibiyet geceyi güzel bitirmemizi sağladı. Emeği geçen herkesin emeğine sağlık.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Pier dışında herkes sayı attı
Hall dışında herkes ribaunt aldı
4 uzun dışında herkes asist yaptı
25 dakika sahada kalan oyuncumuz yok

Güle oynaya yendik resmen.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
İçerdeki Baskonia ve Asvel haricinde kalan maçlar oldukça zor. İçerde Paris ve Barça. Dışarda Monaco ve Bayern. Bir şekilde ilk dörde atmamız lazım kendimizi.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bu seneki en sansasyonel galibiyetimiz bence. Bastan sona önde götürüp deplasmanda 30 sayi fark attık milanoya. Üstelik bir hafta önce ligin en kötü takimlarindan birisinden fark yedikten sonra. Ortamızin,  dengemizin ve istikrarimizin artık oluşması lazım. Bir takim kötü de oynasa cok uç noktalarda gezinmemesi gerekir.
Dunku macin bir başka iyi tarafı da one cikan bir ismin olmaması, takim olarak mükemmel bir uyum içinde oynamamizdi. Görünen o ki erginin panasi ile f4'te bir rövanş yapacağız. O gün de aynı bugünkü gibi her oyuncunun takim içinde rolünü çok iyi oynaması gerekecek.
« Son Düzenleme: 07 Mart 2025, 13:45:53 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
İçerdeki Baskonia ve Asvel haricinde kalan maçlar oldukça zor. İçerde Paris ve Barça. Dışarda Monaco ve Bayern. Bir şekilde ilk dörde atmamız lazım kendimizi.
İyi de hocam diğerlerinin maçları kolay mı? Bakmadım henüz ama bir rakibimizle zaten oynayacağız, geri kalanlardan da Barça biraz zor durumda, Paris'i daha yeni evlerinde yendik.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Daha bu takıma Wilbekin gelecek:)

Çevrimdışı agha

• Üye
Daha bu takıma Wilbekin gelecek:)
Ne zaman? :o

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
Evet, Nagel net olarak cevabı vermiş oldu. Savunma sırasında Mirotiç'e yaptığı zeki ve tertemiz hareket ile Mirotiç'i parkeye yapıştırıp onun adına geceyi noktalamış oldu. Elbette her sporcunun sağlığı önemli ve dolayısı ile Mirotiç'in sakatlığına sevinmedim ama Hayes'in hareketini de beğendim.

Maça gelecek olursam, takımı inanılmaz motive buldum. Maçın başından sonuna kadar oyunun hakimiydik. Daha önceki maçlarda olduğu gibi bir-iki kişinin öne çıkması ile değil, takım halinde oynayarak kazandık. Dediğim gibi herkes gereken katkıyı verdi ama ben yine de McCollum'u ayrı bir yere koymak istiyorum. Onun gelişi ile takımın çehresi değişti. İşin sevindirici yanı Bladwin de yavaş yavaş ısınmaya başladı. Şu an için tek dileğim Allah sakatlık vermesin. Şayet sağlıklı kalabilirsek şu anda her rakibe karşı avantajlıyız.

Özellikle futbol maçındaki hüsrandan sonra gelen bu galibiyet geceyi güzel bitirmemizi sağladı. Emeği geçen herkesin emeğine sağlık.

Antiç çok yapardı bu işi. Bence anlık bir karar da değil. Daha doğrusu Mirotic'in bu tip yaslanmalarını göz önünde bulundurarak bu anı bekledi diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
Wade Baldwin maşallah kardeşim böyle devam.