Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 65641 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Tom Ağbi haklıymış Saras konusunda. Tom Hanks'den özür diliyorum kendi adıma.

Bugüne kadar götüyle inatlaşıp da altına sıçmayan yok. Son molada sirke satıyordu Nigel'ın suratı.

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul

Bugüne kadar götüyle inatlaşıp da altına sıçmayan yok. Son molada sirke satıyordu Nigel'ın suratı.

Nerde bu Tom başkan ya. Aylardır gözükmüyor.

Çevrimdışı south

• Üye
Bence bi koç bakmaya başlamak lazım takımla ilişkisi çok kötü gözüküyor ama koç bakacakların da kovulması lazım zaten onların yerine adam bakacak da birileri lazım.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Nerde bu Tom başkan ya. Aylardır gözükmüyor.
Bir kaç kez daha sorduk Tom'u yanıt alamadık, bilgisi olan varmı? Olmasın ama olurda sağlık problemi varsa bizde bilelim,

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
Maç sonu iyi oynayan Mays varken Baldwin tercihi neydi öyle?

Pierre kattığı fiziksellik, yardım savunması ve ribaundlarıyla geri dönüşte büyük pay sahibi.

Saras belli ki Baldwin patlayınca Tarıkla bu yolu yürüme düşüncesinde. Tarık o ışığı veriyor bakalım büyük oyuncu olabilecek mi?

Nigel ile sıkıntı ne bilinmiyor ama ikinci yarıdaki dönüşü olmasa maçı alamazdık.

Mays bence iyi transfer oldu. Direksiyonu Mays'e verip Nigel-Tarık ana skorerler bu şekilde yürüyelim. Baldwin'de üzerindeki baskı azaldıkça istediklerini yapmaya başlayacaktır ama bu takımın yıldızı olamaz.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Saras Jasikevicius, Maccabi, galibiyetinin ardından:

"Son çeyrekte maça geri dönebilmenin bir yolunu bulduk ve Maccabi'nin aklını karıştırdık.

İstediğimiz beşi bulduk, Tarık ve Nigel ikinci yarıda çok önemli bir katkı sağladılar. Devon ise maç boyunca inanılmaz oynadı. Sonuç olarak son bölümü oynamamız gereken oyuncuları bulduk ve bu sayede maçı kazandık."

Nigel Hayes-Davis, ikinci yarıdaki etkili performansı hakkında:

"Agresif olmak istedim. Annem devre arasında mesaj attı ve 'daha agresif oyna' dedi. Papagiannis de mesaj attı, 'sahaya çık ve özgür oyna' dedi. Son olarak Marko da ikinci yarıdan önce agresif olmamı söyledi.

Yine de az kalsın takıma maçı kaybettirecektim. Sanırım beş turnike filan kaçırdım, salona gidip turnike çalışmam lazım."

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Saras Jasikevicius, Maccabi, galibiyetinin ardından:

"Son çeyrekte maça geri dönebilmenin bir yolunu bulduk ve Maccabi'nin aklını karıştırdık.

İstediğimiz beşi bulduk, Tarık ve Nigel ikinci yarıda çok önemli bir katkı sağladılar. Devon ise maç boyunca inanılmaz oynadı. Sonuç olarak son bölümü oynamamız gereken oyuncuları bulduk ve bu sayede maçı kazandık."

Nigel Hayes-Davis, ikinci yarıdaki etkili performansı hakkında:

"Agresif olmak istedim. Annem devre arasında mesaj attı ve 'daha agresif oyna' dedi. Papagiannis de mesaj attı, 'sahaya çık ve özgür oyna' dedi. Son olarak Marko da ikinci yarıdan önce agresif olmamı söyledi.

Yine de az kalsın takıma maçı kaybettirecektim. Sanırım beş turnike filan kaçırdım, salona gidip turnike çalışmam lazım."

Adamda mamba mentality anlayışı var. Daha iyi olacak hatta durdurulamaz olacak güveniyoruz.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
ben maç sonundaki baldwin tercihini koçun kafasında anlayabiliyorum. ona hala güvendiğini, maçı kapatan oyuncu olması gerektiğini baldwine hissettirmeye çalışıyor ama oyuncudan hiçbi geri bildirim yok. yine de euroleague’de oynuyorsan maçı kazanmak daha önemli.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Bence bi koç bakmaya başlamak lazım takımla ilişkisi çok kötü gözüküyor ama koç bakacakların da kovulması lazım zaten onların yerine adam bakacak da birileri lazım.

Bunun için Derya filan toplu yollamak lazım, ben hala transfer politikasında yanlış yapıldığı ve bunu yapanlarında takımda kalmaması lazım,
Her transfer döneminde birilerini yolluyoruz ama daha üst düşünmemiz gerekecekken daha alt kademeyle uğraşıyoruz, Chatles- Motley-Papagiannis en basit örnek,

Saras yerini sağlamlaştırmış ki Ailesini İstanbul'a getirmiş, oğlunuda Fenerbahçe genç takımına kaydettirmiş,
Colson en kötü-Hall de eniyi oyununu oynadı ama Baldwin'e şaşırıyorum bence Colson'un yerine Pierre-Baldwin'in yerine Mays daha çok denenmeliydi

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY

Hocam çok basit değil mi? Calathes ve hayes barcadayken istemedigi takımdan gönderdiği adamlardı.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Maçın kırılma anı maçın sonlarında 82-80 önde olduğumuz anda Saben Lee'nin 2 serbest atış kaçırması oldu.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
Hocam çok basit değil mi? Calathes ve hayes barcadayken istemedigi takımdan gönderdiği adamlardı.

İşte değişmiş olabilir diyorsun da, yanılmışım işte...

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
Sinirden gülüyorum hala, Murat Murathanoğlu; "Fenerbahçe'nin oyun kurucusu olmadığı için..." diye söze başlıyor. Cidden anlayamıyorum.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Baldwin ile Colson böyle oynamaya devam ederse bu takımda taşlar yerinden oynar, söyleyeyim. Bu kötü oyun filan değil, rezalet çünkü

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
En iyi 3 transferin(Baldwin-Colson-Melli) toplam 8 sayı attığı bir maçı kazanmak ilginç oldu.