Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 65641 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #405 : 01 Kasım 2024, 07:42:35 »
Saban Lee sadece 19 dakika sahada kalmasına rağmen 19 sayı ile maçın en skoreri olmuş ve zor pozisyonda attığı son salise basketiyle maçı kazandırmış.
Son 2 dakikada 7-0 seri yemiş Real.
O.1 sn kala yiyorlardi ama.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Beko - Partizan | Euroleague 7. Hafta Maçı
« Yanıtla #406 : 01 Kasım 2024, 16:07:25 »
Obradovic gene boş boş açıklamalar yapmış. Buna ne yaptık bilmiyorum ki. Âlemlerden âlemlere aktı burada kaç sene. Yediği önünde yemediği arkasında. Herkes taptı. Panathinaikos deplasmanında yine ağlar ama Ergin bunu 20'ye yatırırken.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #407 : 01 Kasım 2024, 16:10:07 »
Obradovic gene boş boş açıklamalar yapmış. Buna ne yaptık bilmiyorum ki. Âlemlerden âlemlere aktı burada kaç sene. Yediği önünde yemediği arkasında. Herkes taptı. Panathinaikos deplasmanında yine ağlar ama Ergin bunu 20'ye yatırırken.
ne demiş

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #408 : 01 Kasım 2024, 16:45:19 »

Son olarak ne dedi ne yaptı bilmiyorum da, ondan bağımsız olarak yazıyorum, ayrıldıktan sonra İstanbul'a geldiği ilk maçta yaklaşık 800-900 kişinin bulunduğu bir tribünle göstermiştik vefamızı... İster istemez yaralar insanı. Zaten parasını aldı diyenler falan olacaktır. Hemen yazayım, her parasını alan Obradovic türü zaferler yaşatsaydı o zaman ben de sıradan bulurdum yaptıklarını. Öyle bir dünya yok maalesef...
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2024, 16:51:02 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #409 : 01 Kasım 2024, 16:49:08 »
Son olarak ne dedi ne yaptı bilmiyorum da, ondan bağımsız olarak yazıyorum, ayrıldıktan sonra İstanbul'a geldiği ilk maçta yaklaşık 800-900 kişinin bulunduğu bir tribünle gösterdik vefamızı...

O maçın en büyük ayıbı yönetimindi dandik bi günde dandik bi saatte bi hazırlık maçında Obradovice veda organizasyonu düzenlediler. Ali koçun ve sertaç komsuoğlunun büyük hazımsızlığı var çünkü koça karşı yıllardan beridir. O gün o seramonide yaşananlardan ben kendi adıma çok utanmıştım. Büyük terbiyesizlik yapılmıştı o gün koça...
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #410 : 01 Kasım 2024, 16:59:35 »
O maçın en büyük ayıbı yönetimindi dandik bi günde dandik bi saatte bi hazırlık maçında Obradovice veda organizasyonu düzenlediler. Ali koçun ve sertaç komsuoğlunun büyük hazımsızlığı var çünkü koça karşı yıllardan beridir. O gün o seramonide yaşananlardan ben kendi adıma çok utanmıştım. Büyük terbiyesizlik yapılmıştı o gün koça...

Kesinlikle öyle, o ayıbın yüzde 80'i yönetime yazar. Öte yandan 2017-2018 (euroleague şampiyonu olduğumuzun ertesi yılı) sezonunda İstanbul'da oynanan Olympiakos maçına dair bir enstantane paylaşıyım. Maçın son 2-2 buçuk dakikası, 11 sayı ile falan gerideydik. Salon boşalmaya başladı. Hatta dayanamadım, "yüz üstü bıraktığınız takım son Avrupa Şampiyonu Beyler, karşısında da finalde yendiği takım var!" diye bağırmıştım. Bir kaç kişi de geri dönmüştü hatta, çoğu çıktı tabi... Fenerbahçe oradan geri döndü. Maç uzatmaya gitti. Çıkan kitlenin bir kısmı koşa koşa geri geldi uzatmayı izlemeye. Hülasa sahadaki son Avrupa şampiyonuna dahi bu türden işler yapıldı.  Kızılyıldız karşısında rezil olan takımdan falan bahsetmiyorum. Datomeler, Veselyler falan sahadaydı yani.

Bu tür şeyler negatif anlamda etkili oluyor. Unutmayalım, konuştuğumuz adam bize gelmeden önce CSKA'nın astronomik teklifini reddetmişti, kulüp ve taraftar kültürü yok diye...

« Son Düzenleme: 01 Kasım 2024, 17:00:42 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #411 : 01 Kasım 2024, 20:30:24 »
Son olarak ne dedi ne yaptı bilmiyorum da, ondan bağımsız olarak yazıyorum, ayrıldıktan sonra İstanbul'a geldiği ilk maçta yaklaşık 800-900 kişinin bulunduğu bir tribünle göstermiştik vefamızı... İster istemez yaralar insanı. Zaten parasını aldı diyenler falan olacaktır. Hemen yazayım, her parasını alan Obradovic türü zaferler yaşatsaydı o zaman ben de sıradan bulurdum yaptıklarını. Öyle bir dünya yok maalesef...

basketbol tarihi obradovic dönemi kadar olan bi kulübün, hocaya vefasızlığı inanılmaz boyutta.

obradovic yoksa basketbola dair hiçbir şey yok bu kulüpte.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #412 : 01 Kasım 2024, 20:56:37 »
basketbol tarihi obradovic dönemi kadar olan bi kulübün, hocaya vefasızlığı inanılmaz boyutta.

obradovic yoksa basketbola dair hiçbir şey yok bu kulüpte.

Bu denli keskin bir iddiam yok ama zirvesi o. Millet nefret etse de sövse de hala zirve o...

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #413 : 01 Kasım 2024, 21:14:57 »
Bu denli keskin bir iddiam yok ama zirvesi o. Millet nefret etse de sövse de hala zirve o...

bu şekilde bakarsak, benim de okul takımında ciddi bir tarihim var hocam. :)
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2024, 21:15:08 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #414 : 01 Kasım 2024, 21:17:57 »
Partizan leş atıyor. Bizi iyi gösterdiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #415 : 01 Kasım 2024, 21:41:39 »
Hakemler şu çaldıkları düdükleri ne Atina'da ne de Belgrad'ta çalamazlar. Madrid'teyse bilerek çalmazlar. O kadar etkisiz bir kulüp olduk ki ev sahibiyken bile canımıza okuma cesaretini gösterebiliyorlar. Şu son pozisyon kasti faulken çıkan karara bak. Hele bir de Birch'e öyle bir hücum faul çaldılar ki artık diyecek bir şey bulamıyorum.

Hakemler dışında, 2. periyotta ya 9 ya da 10 tâne üçlük attık. Bu sâyede farkı bulduk. Birch 3, Melli 2 faulde ya da tam tersi.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #416 : 01 Kasım 2024, 21:58:34 »
Maçın hakemleri EuroCup seviyesininde altında. BCL seviyesinde hakemler var resmen.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #417 : 01 Kasım 2024, 22:22:34 »
Tarık Biberçocuk!

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #418 : 01 Kasım 2024, 22:23:31 »
Maç ufaktan krize girmeye başlıyorken Tarık 2 üçlükle bitirdi maçı.
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2024, 22:23:38 Gönderen: Kubilay Can »

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #419 : 01 Kasım 2024, 22:33:48 »
Devon Hall harika bir hafta geçirdi. Mays'in gelmesi onu kendine getirdi galiba.
Baldwin'in Ntilikina karşısında çaresiz kalması beni şaşırttı. Gerçi Baldwin bu sezon o kadar garip oynuyor ki takımın en iyi 5. oyuncusu bile diyemem kendisine.