O maçın en büyük ayıbı yönetimindi dandik bi günde dandik bi saatte bi hazırlık maçında Obradovice veda organizasyonu düzenlediler. Ali koçun ve sertaç komsuoğlunun büyük hazımsızlığı var çünkü koça karşı yıllardan beridir. O gün o seramonide yaşananlardan ben kendi adıma çok utanmıştım. Büyük terbiyesizlik yapılmıştı o gün koça...
Kesinlikle öyle, o ayıbın yüzde 80'i yönetime yazar. Öte yandan 2017-2018 (euroleague şampiyonu olduğumuzun ertesi yılı) sezonunda İstanbul'da oynanan Olympiakos maçına dair bir enstantane paylaşıyım. Maçın son 2-2 buçuk dakikası, 11 sayı ile falan gerideydik. Salon boşalmaya başladı. Hatta dayanamadım, "yüz üstü bıraktığınız takım son Avrupa Şampiyonu Beyler, karşısında da finalde yendiği takım var!" diye bağırmıştım. Bir kaç kişi de geri dönmüştü hatta, çoğu çıktı tabi... Fenerbahçe oradan geri döndü. Maç uzatmaya gitti. Çıkan kitlenin bir kısmı koşa koşa geri geldi uzatmayı izlemeye. Hülasa sahadaki son Avrupa şampiyonuna dahi bu türden işler yapıldı. Kızılyıldız karşısında rezil olan takımdan falan bahsetmiyorum. Datomeler, Veselyler falan sahadaydı yani.
Bu tür şeyler negatif anlamda etkili oluyor. Unutmayalım, konuştuğumuz adam bize gelmeden önce CSKA'nın astronomik teklifini reddetmişti, kulüp ve taraftar kültürü yok diye...