Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 65370 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
baldwin 22 dakika sahada kalmış bu süre içerisinde -16’yız. mays’in sahada kaldığı 16 dakikada ise +12.
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2024, 05:52:05 Gönderen: efeovic »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Colson'a gereğinden fazla anlam yüklendi galiba. Herkes baldwin diyorda adamın kac maçtır durumu ortada.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Problemler çok net: Pierre'i tutacaksan Colson gereksizdi. Calathes gittiyse net 1 numara lazımdı. Wilbekin'i tutacaksan Baldwin gereksizdi. Guduric varken Hall almak gereksizdi. Birch ve Boban'ın aynı anda alınması ve doğru düzgün 5 numara alınmaması da ayrı bir gereksizlik. Tüm bunlar ortadayken bir de takımın liderini küstürüp star diye aldığın adamı da olmayan PG sebebiyle yıpratıyorsun. Başka birşeyler deniyor olabilirsin ama görünen o işin tutmayacağı. Neyse, yapacak bişey yok.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Problemler çok net: Pierre'i tutacaksan Colson gereksizdi. Calathes gittiyse net 1 numara lazımdı. Wilbekin'i tutacaksan Baldwin gereksizdi. Guduric varken Hall almak gereksizdi. Birch ve Boban'ın aynı anda alınması ve doğru düzgün 5 numara alınmaması da ayrı bir gereksizlik. Tüm bunlar ortadayken bir de takımın liderini küstürüp star diye aldığın adamı da olmayan PG sebebiyle yıpratıyorsun. Başka birşeyler deniyor olabilirsin ama görünen o işin tutmayacağı. Neyse, yapacak bişey yok.

Abi bu kadar problem olan yerde basarı nasıl gelecek? Tek bir problemden bahsetmemişsin ki, yapılanmada bir çok eksik var. Bunu sağır sultan söyledi artık alay konusu oluyoruz ama Saras efendi kabul etmiyor. Neymiş piyasada uzun oyuncu yokmuş. Tabi eurolague'deki takımlar bu sene uzun oyuncusuz başladı sezona. Hiç kimsede uzun yok. Hepsi 190 altı oyuncuyla oynuyor. Ben hadi işin teknik taktik kısmını geçtim psikolojik kısmında da problemler olabilecek gibi hissediyorum uzun vadede. Geçen sene F4'te oli maçını kaybedince Hayes'in açıklamaları zaten sinyalleri vermişti. Bak ne wade ne de bonzie sene başındaki istek ve arzuya sahip değil. Var bir sıkıntı da bakalım.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Fenerbahçe Beko:89 - Partizan:72 | Euroleague 7. Hafta Maçı
« Yanıtla #394 : 30 Ekim 2024, 11:01:59 »
Çift maç haftasının ikinci ayağında, 01.Kasım.2024 Cuma günü saat 20:45 de evimizde Partizanı ağırlıyoruz. Maç SSport dan yayınlanacak.
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2024, 22:46:09 Gönderen: sinanyucel »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Ynt: Fenerbahçe Beko - Partizan | Euroleague 7. Hafta Maçı
« Yanıtla #395 : 30 Ekim 2024, 11:27:18 »
Şu anki görüntü ve ruh halimizle devam edersek +15 yeniliriz.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Abi bu kadar problem olan yerde basarı nasıl gelecek? Tek bir problemden bahsetmemişsin ki, yapılanmada bir çok eksik var. Bunu sağır sultan söyledi artık alay konusu oluyoruz ama Saras efendi kabul etmiyor. Neymiş piyasada uzun oyuncu yokmuş. Tabi eurolague'deki takımlar bu sene uzun oyuncusuz başladı sezona. Hiç kimsede uzun yok. Hepsi 190 altı oyuncuyla oynuyor. Ben hadi işin teknik taktik kısmını geçtim psikolojik kısmında da problemler olabilecek gibi hissediyorum uzun vadede. Geçen sene F4'te oli maçını kaybedince Hayes'in açıklamaları zaten sinyalleri vermişti. Bak ne wade ne de bonzie sene başındaki istek ve arzuya sahip değil. Var bir sıkıntı da bakalım.

Sıkıntı sarasin inadı gibi geliyor bana kalirsa. Dediğiniz gibi hayes açıklamaları çok fazla şeyi anlatıyor. Oyuncularin oyun planına ve koça inanması şart. Yönetim ise her zaman ki gibi 3 maymun oynayacak. Koça güveniyorsanız ya da güvenmiyorsaniz ona göre aksiyon alın, kazanmışken alın hatta ki tavrınızi görelim.

Çevrimiçi Semazen

• Üye
Şu anda içerisinde bulunduğumuz durum itibariyle moral ve motivasyon olarak takım dibe vurmuş durumda. Bu koç ve oyuncu grubu ile bu durumdan çıkmamız pek mümkün görünmüyor. Nasıl olur bilemem ama yönetimin acilen durumu toparlamak için bir aksiyon alması gerekiyor.

Sezon başı transferlerinde en sevindiğim transferler Baldwin ve Colson idi. Ama gördüğüm kadarı ile ikisi de takım ritmini bozdular.  Şu ana kadar bir Oli maçını saymazsak tam bir hayal kırıklığı olmuş durumdalar. Wilbekin'in sakatlığı olmasa belki bu kadar etkilenmezdik. Baldwin yerine Wilbekin, Colson yerine Pierre ile orayı yine tolore edebilirdik. Ama Wilbekin'in hesapta olmayan sakatlığı, Pierre'nin ise Calathes'te olduğu gibi erken vazgeçilmeye çalışılmış olması tüm planları alt üst etti. Keza dün akşam Maccabi maçında son çeyreğe kadar bitik Colson, Pierre yerine süre almaya devam etmiş olsaydı muhtemelen yine kaybedecektik. Keza oyuna alınan Pierre'nin oyuna gireceğinde ekrana yansıyan yüz ifadesi ve mimikleri her şeyi açıklıyordu.

Bütün bunlara ilave olarak en çözümsüz konu ise uzunlarda yaşadığımız fiyasko oldu. Boban'ın ahı gitmiş vahı kalmış. Birch desen oyundan alınıp bir daha süre verilmediği maçta ekrana yansıyan görüntüsünde mutsuz yüz ifadesi ile durmadan bir şeyler mırıldanıyordu. Muhtemelen "Ne işim var ben burada!" diyordu.

Kısacası çok ektra değişiklikler olmazsa büyük bir kaos ve hayal kırıklığı kapıda.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ben Saras'ın "uzun yok" açıklamasının orijinalini izlemedim, dolayısıyla bir çeviri tersliği vs. olmasını umdum ilk etapta çünkü adama sorarlar "Aynı takımdan Wade ve Colson'u çekerken Nebo'yu neden çekemiyorsun?" diye. Bir sürü kaliteli uzun boşa çıkıyordu ama biz o sırada eldekileri yollamayla uğraşıyorduk.

Bu arada abartmıyorum, hiç sevmesem de Papa ve hatta Motley kalsa ve üstlerine sadece Melli çekseydik bile harika bir EL kadrosu olurdu. Şimdi de eğer uzun yokluğundan yakınıyorsan ki hakkın yok, seni itin götüne sokarlar baba. Bana göre kredisi var geçen sene sebebiyle ve ben her türlü durumda bu sene sonuna kadar gitmesini istemem ama iyi yolda görünmüyoruz maalesef.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi Semazen

• Üye
Bir çiçekle bahar gelmez ama dün akşam Hall çok iyiydi. Kaldı ki geldiği günden beri de her ne kadar eleştirdiğimiz kısımları olsa da vücut dili hep pozitifti. Hatalar yaptı, boş turnikeleri kaçırdı ama sorumluluktan asla kaçmadı. Böyle oyuncuların bende her zaman kredisi vardır.

Baldwin ve Colson'a gelince evet, bugün ikisi de hayal kırıklığı ama inanıyorum ki sezonun ilerleyen bölümlerinde onlar da ritmini bulacak ve takımın önemli parçalarından olacaklardır.

Burada en büyük soru işareti Saras. Her oyuncuyu bağırıp çağırarak veya trip atarak oynatamazsınız. Bunun dengesini iyi sağlaması gerekiyor. Belki bir Melli'ye bunu yapabilirsin ama Hayes'e yapamazsın. Zagars'a yaparsın ama Baldwin'e yapamazsın... Yaparsan da o oyuncudan verim alamadığın gibi takımın düzenini de bozarsın. Umarım bu konuda dışarıdan bir göz olarak kendisini tekrar izler ve yapması gereken öz eleştirisini yapar.

Sezon başından beri herkesin tekrarladığı iki konu var. 1- Oyun kurucu  2- Uzun. Hadi Mays ile 1'i hallettik ama uzun konusundaki sorun kartopu misali yuvarlanmaya devam ediyor. 

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
Subedeki tum beyaz yakalilar out, Ibo in.
Sarasin yonetilmesi gerekli, aklini yitirdi.

Çevrimdışı agha

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #401 : 01 Kasım 2024, 00:03:55 »
S. Lee dağıttı R.M’ yi.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #402 : 01 Kasım 2024, 01:25:04 »
real 4 deplasman 4 mağlubiyet

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #403 : 01 Kasım 2024, 02:28:46 »
real 4 deplasman 4 mağlubiyet

Köprünün altından daha çok sular akar da, Real Madrid'in an itibariyle 14. sırada olduğu kurtlar sofrasında biz 5 numara olmadan F 8 yapacağız! Cidden ölme eşşeğim ölme hesabı...
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2024, 02:29:24 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #404 : 01 Kasım 2024, 07:25:28 »
Saban Lee sadece 19 dakika sahada kalmasına rağmen 19 sayı ile maçın en skoreri olmuş ve zor pozisyonda attığı son salise basketiyle maçı kazandırmış.
Son 2 dakikada 7-0 seri yemiş Real.