Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 65643 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Beko:89 - Partizan:72 | Euroleague 7. Hafta Maçı
« Yanıtla #435 : 02 Kasım 2024, 02:18:13 »
Pierre, Colson'dan formayı çok rahat alabilecek kalitede bir oyuncu. Şu adama gereken değeri göstermeli koç. Niye bu kadar erkenden vazgecilir bir oyuncudan şu an Motley geri dönse herkes memnuniyetle karsilayacak.  Başka takıma gitse dövünüp duracağımız performans gosterecek o kadar eminim ki. Elimizdeki oyuncularin kıymetini bilmek lazim. Her oyuncunun karşısında durabilecek, ribaund konusunda elimizi çok rahatlatan, şutu olan, sırtı dönük hucumlarindan büyük verim alabileceğimiz mis gibi oyuncu
 Pazarda şu özelliklerin olduğu kaç isim sayabilirsin ki. Saras umarım adami kazanma yolunda adimlar atar.
Çok haklısın.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #436 : 02 Kasım 2024, 10:33:06 »
Nigel takımın 1 numaralı skor opsiyonu, bu açıdan bakarsak haklı.

Ama bana kalsa takımın 12 kişilik kadrosuna yazacağım ilk isim Melli olur. Çok çok özel bir isim. Kaldı ki bugün sıfır sayıyla oynadı. Herkes yağmur gibi şut skorken o da bu havaya uymak istedi ama işte o zaman gelmiyor üçlükler. Gerek yok Mellicim, sen bir şey kanıtlamak zorunda değilsin.

Maccabi ve Partizan. İkisi de bu sezonun yetersiz takımları arasında. Birini kıl payı yendik, diğerini de üçlük yüzdemiz günündeydi öyle yendik. İyi miyiz biz şimdi? Asvel'i deplasmanda bir şekilde yeneriz inşallah, ondan sonra içeride Bayern ve deplasmanda Zalgiris var. O 2 maçta ne seviyede olduğumuzu göreceğiz.

Aynı maccabi r.madridi yendi yalnız bizden sonra hafta içi, çok kötü takım değiller bence partizan ile kiyaslanamaz, sezonun bu döneminde yeni kurulan kadrolara göre fene gitmiyoruz iyi bir pota altı lazım sadece
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2024, 10:34:39 Gönderen: Civa »

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #437 : 02 Kasım 2024, 11:05:00 »
Baldwin'in, Ntilikina'nın savunmasında iken yedirdiği turnikelere selam çakıyor manası bile çıkar bu cümleden  :D Acayip bir adam bu Nigel ;D

Agresif oynamak istedim, istediğim zaman da takımın en iyi oyuncusu da lideri de benim demiş kral. Zeki adam, rekabetçi bir oyuncu olsam ateşlenirdim lafı kime çaktığı çok net  ;D
Bu yaz ABD milli takım kampında sadece oyununu geliştirmemiş Lebrondan bu işleri de öğrenmiş sanırım  ;D ;D

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #438 : 02 Kasım 2024, 12:13:28 »
Agresif oynamak istedim, istediğim zaman da takımın en iyi oyuncusu da lideri de benim demiş kral. Zeki adam, rekabetçi bir oyuncu olsam ateşlenirdim lafı kime çaktığı çok net  ;D
Bu yaz ABD milli takım kampında sadece oyununu geliştirmemiş Lebrondan bu işleri de öğrenmiş sanırım  ;D ;D

Vallahi ben de öyle yorumladım, acaba tek ben mi bu şekilde düşündüm dedim ama iyi bari yalnız değilmişim  ;D

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #439 : 02 Kasım 2024, 12:42:04 »
Vallahi ben de öyle yorumladım, acaba tek ben mi bu şekilde düşündüm dedim ama iyi bari yalnız değilmişim  ;D

Bu maç uyumlu gozuktuler bence takım içinde liderlik kavgası yok, yıldızı nigel ve kendini daha iyi noktaya getirmek için motivasyon yapıyor gibime geldi bana

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #440 : 02 Kasım 2024, 12:56:00 »
Nigelin aciklamasi 10 numara aciklama, kutluyorum.
Takima ivedilikle 2 uzun 1 oyun kurucu gerekli, Mays'i henuz goremedigimiz icin oyun kurucu diyorum, eger oynarsa becerirse gerek kalmaz. ama sertac, boban acilen defedilmeli, birch yedekte tutulabilir belki, bu mac merdiven cikarken sakiz cigneyebilme becerisi isiltisi gosterdi.
Hakemler yine facia idi, neyse ki obra emekli olmus, karsimizda bir takim yoktu.
bankamatik morizyo, geseli diarrhea ve korkak sertac ivedilikle defolmali, yurek tasak beyin Ibrahim Kutluay ivedilikle gelmeli.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #441 : 02 Kasım 2024, 13:08:24 »
Bu maç uyumlu gozuktuler bence takım içinde liderlik kavgası yok, yıldızı nigel ve kendini daha iyi noktaya getirmek için motivasyon yapıyor gibime geldi bana

Yok hocam ben de kötü niyetli/kavga maksatlı olarak söylediğini kastetmiyorum, Amerikalılar birbirlerine bu tarz göndermeler yapmayı severler ya hani bu onların bir nevi flört yöntemidir  :D  Adamlar böyle anlaşıyor, gayet sempatik bir yol bence  :)

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #442 : 03 Kasım 2024, 10:10:44 »
Hapoel'in sahibi: Motley, Hapoel'den 1.5 milyon dolar alıyor. Kızılyıldız 2.1 milyon teklif etti. Eğer oyuncumu alırlarsa tüm yıldızlarına teklif sunacağım.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Asvel - Fenerbahçe Beko | Euroleague 8. Hafta Maçı
« Yanıtla #443 : 04 Kasım 2024, 09:24:22 »
08.Kasım.2024 Cuma günü saat 22:00 de LDLC Arenada deplasmandayız.
Maç SSport dan yayınlanacak.

Çift maç haftası öncesi mutlaka kazanılması gereken bir deplasman.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Ynt: Asvel - Fenerbahçe Beko | Euroleague 8. Hafta Maçı
« Yanıtla #444 : 04 Kasım 2024, 10:53:20 »
Aliağa yenilgisi ile bu maça çıkacak olmak belki de avantaj. Ayakları yere sağlam basarak, maçın başından sonuna kadar mücadele etmemiz gereken bir maç. Asvel'in durumu kimseyi yanıltmamalı ki bunun örneğini Aliağa maçında gördük. Maç içerisinde ufak tefek dalgalanmalar yaşasak da sonunda galip geleceğimizi düşünüyorum.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #445 : 06 Kasım 2024, 09:16:04 »
geçen sezon du galiba herkesin tokatladığı bu asvele de bost un müthiş oyunu ile yenilmiştik. işi sağlam tutmazsan gene aynısı olur.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #446 : 07 Kasım 2024, 12:22:02 »
Sertaç oynayacak galiba.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #447 : 07 Kasım 2024, 12:24:08 »
Asvel'deki Neal Sako'yu merak ediyordum ama Asvel maçı izleyecek kadar da sabrım yoktu. Bakalım. :Dd
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #448 : 07 Kasım 2024, 13:27:33 »
Asvel'deki Neal Sako'yu merak ediyordum ama Asvel maçı izleyecek kadar da sabrım yoktu. Bakalım. :Dd

Theo maledon da benim radarımda seneye wilbo yerine combo guard olarak gözümde o var :)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #449 : 07 Kasım 2024, 15:00:29 »
Theo maledon da benim radarımda seneye wilbo yerine combo guard olarak gözümde o var :)
Çok gençmiş daha ya ben vardır epey diye düşünüyordum. Olur. :D
Kara deryalarda bir FENERsin!