Gönderen Konu: 2025 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe(II)  (Okunma sayısı 123764 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Ynt: Virtus Bologna - Fenerbahçe Beko | Euroleague 11. Hafta Maçı
« Yanıtla #675 : 21 Kasım 2024, 00:47:15 »
Gerçekten kazandık mı?  :D
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #676 : 21 Kasım 2024, 00:47:25 »
allahini seven varsa allah askina su takima uzun alin yemin ederim cebimden vericem artik parasini allah kahretsin be

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #677 : 21 Kasım 2024, 00:47:59 »
Guduric çok büyük oynadı şu uzun işini çözelim artık

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #678 : 21 Kasım 2024, 00:49:14 »
Maç topunu Nigel soktu ama maç Guduric denilen oğlana yazar... Sıçıp sövüyoruz ama yaptıklarından çok yapamadıkları göze batan yorgun savaşçı...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #679 : 21 Kasım 2024, 00:50:26 »
Şu maçı almak, bu kadar kötü oynamisken şuradan cikabilmek... Büyük takım refleksi derler buna.

Ya abicim anlasana. Ligin belki de en kötü takım mühendisliğine sâhip takımıyla oynadık, oyuncuları 35 yaş ortalamalı bir takım Bologna. Sen bu takıma karşı bu hâle düşersen, sâdece bireysel performanslarla maç kazanırsan, yarın Yunan takımları karşısında hâlimiz n'olur?

Saras efendi ne kadar büyük bir oyuncuysa bir o kadar da takıntılı ve inatçı bir coach. Transfer istememek aptallığın önde gideni. Bizim Saras'tan kurtulmamız gerekli.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #680 : 21 Kasım 2024, 00:50:31 »
guduric şu oyunu neden istikrarlı şekilde oynamıyor anlamıyorum.
sevdiğim ve güvendiğim bir oyuncu.
bunları yapacak yeteneği de var.
yaşı da geldi artık.

ayrıca,
bu takımın oyun kurucusu guduric’tir.
baldwin pg değil, sg oynar.
saras da görür artık bunu.

diğer yandan,
forumda, twitter’da falan uzun lazım diye konuşuyor herkes.
uzun değil kısa lazım.
28 dakika boyunca 48 sayı attığın maçın son 12 dakikasında 38 sayı atarak kazanıyorsan,
nasıl kazandığına bakacaksın.
uzun değil, guduric’in liderliğiydi belirleyici olan.
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2024, 00:53:28 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
« Yanıtla #681 : 21 Kasım 2024, 00:55:36 »
Kalp kırdık, keyfini çıkaralım. Kağıt üzerinde şampiyonluk hedefleyen kadro kuracak bütçemiz yoktu. Belki daha dengeli F4 hedefleyen bir kadro kurulabilirdi, tabanı düşük olmaz tavanı da şampiyonluk iddiası taşımazdı. Ama bizim gibi kazanma dürtüsü yoğun olan bir camia için kadro mühendisliğinde risk almayı tercih etmiş olmamızı eleştiremem. Forvetlerden fark yaratıyoruz kısalarda alınan riskin tutmasını bekliyoruz.

İyi yanından bakıyorum. Sezon uzun, doğru zamanda form yakalayacağımıza inanıyorum. Maç kazanırken, oyuncu da kazanıyoruz. İnanıyorum Baldwin'i de kazanacağız, Hall'da gücünde dönecek, Zagars'tan EL topçusu çıkartabilir birde beklenen uzun takviyesi gelirse her şey çok güzel olacak.
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2024, 00:58:27 Gönderen: Av.Asım »

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #682 : 21 Kasım 2024, 00:55:53 »
Hakemleri de potaya sokarak kazandık bugün. Angel Perez midir nedir o herifin banka hesapları bir gözden geçirilsin. Kıçını yırttı maçı Virtus'a vermek için.

Guduric ve Nigel harikasınız be koçlar.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #683 : 21 Kasım 2024, 00:57:41 »
guduric şu oyunu neden istikrarlı şekilde oynamıyor anlamıyorum.
sevdiğim ve güvendiğim bir oyuncu.
bunları yapacak yeteneği de var.
yaşı da geldi artık.

ayrıca,
bu takımın oyun kurucusu guduric’tir.
baldwin pg değil, sg oynar.
saras da görür artık bunu.

Kendisinden kaynaklanan faktörler var elbette ama geldiği günden beri Bogdanovic performansı beklendi, ki Bogdan o seviyeye aşama aşama, üç yıl içerisinde gelmişti. Çarşafa dolaştırmasında tribünlerin de etkisi oldu. 2018 yılında kombinem vardı, birçok maçı salonda izleme fırsatım olmuştu. Yaptığı en ufak hatada tribünler homur homur homurdanıyordu. Bazı adam kaldırır bunu, bazı adam ise kaldıramaz. En azından Bogdan'dan birisi gibi olması beklenmemişti, sabırla beklenmişti. Yanlış anlaşılmasın Guduric kesinlikle bir Bogdan değil. Ama biz ona Efes Avrupa şampiyonu olduğu sene Simon'a biçtiği rolü biçemedik maalesef...

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #684 : 21 Kasım 2024, 00:57:53 »
abi yapma gozunu seveyim saglikli durumda baldwin-scottie-mays-guduric-hall-zagars gibi bir kisa rotasyonun var uzun rotasyonun sertac-birch  ;D ;D ;D allah askina ne anlatiyosunuz.He kisa lazimmi lazim mays-zagars sutlasak sadece calathes olsa cok daha iyiydi.

Ayrica yanlis duymadiysam saras son topta suremiz var ve hucum edelim gerekirse faul yapariz molam var dedi.fakat yanlis anlamadiysam iceriyi zorlayalim dedi ve guduricle nigel kendileri bir hucum organize edip maci aldilar.Sarasta demin roportajinda bunla ilgili bir gonderme yapti  ;D ;D

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #685 : 21 Kasım 2024, 01:00:10 »
Kalp kırdık, keyfini çıkaralım. Kağıt üzerinde şampiyonluk hedefleyen kadro kuracak bütçemiz yoktu. Belki daha dengeli F4 hedefleyen bir kadro kurulabilirdi, tabanı düşük olmaz tavanı da şampiyonluk iddiası taşımazdı. Ama bizim gibi kazanma dürtüsü yoğun olan bir camia için kadro mühendisliğinde risk almayı tercih etmiş olmamızı eleştiremem. Forvetlerden fark yaratıyoruz kısalarda alınan riskin tutmasını bekliyoruz.

İyi yanından bakıyorum. Sezon uzun, doğru zamanda form yakalayacağımıza inanıyorum. Maç kazanırken, oyuncu da kazanıyoruz. İnanıyorum Baldwin'i de kazanacağız, Hall'da gücünde dönecek, Zagars'tan EL topçusu çıkartabilir birde beklenen uzun takviyesi gelirse her şey çok güzel olacak.

Katıldığım tespitler ama bu tür söylemleri de yönetimden de bekliyorum. En üst perdeden açıyorlar söylemi. Oysa gerçek tam da yazdığınız gibi.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #686 : 21 Kasım 2024, 01:02:37 »
Ya abicim anlasana. Ligin belki de en kötü takım mühendisliğine sâhip takımıyla oynadık, oyuncuları 35 yaş ortalamalı bir takım Bologna. Sen bu takıma karşı bu hâle düşersen, sâdece bireysel performanslarla maç kazanırsan, yarın Yunan takımları karşısında hâlimiz n'olur?

Saras efendi ne kadar büyük bir oyuncuysa bir o kadar da takıntılı ve inatçı bir coach. Transfer istememek aptallığın önde gideni. Bizim Saras'tan kurtulmamız gerekli.

Geçen hafta pao da aynı şekilde zorlanarak kazandı maçı bu salonda, uzun almalri şart ama bu kadar takıma ve koca gömmek insafsizlik ve hadsizlik kusura bakmayın

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Ynt: Virtus Bologna:82 Fenerbahçe Beko:86 | Euroleague 11. Hafta Maçı
« Yanıtla #687 : 21 Kasım 2024, 01:05:21 »
Kendisinden kaynaklanan faktörler var elbette ama geldiği günden beri Bogdanovic performansı beklendi, ki Bogdan o seviyeye aşama aşama, üç yıl içerisinde gelmişti. Çarşafa dolaştırmasında tribünlerin de etkisi oldu. 2018 yılında kombinem vardı, birçok maçı salonda izleme fırsatım olmuştu. Yaptığı en ufak hatada tribünler homur homur homurdanıyordu. Bazı adam kaldırır bunu, bazı adam ise kaldıramaz. En azından Bogdan'dan birisi gibi olması beklenmemişti, sabırla beklenmişti. Yanlış anlaşılmasın Guduric kesinlikle bir Bogdan değil. Ama biz ona Efes Avrupa şampiyonu olduğu sene Simon'a biçtiği rolü biçemedik maalesef...

itoudis topu guduric’in eline verdiği günden beri guduric’ten beklentim, ligin kralı olması.

yetenek ve fundamental olarak bunu yapacak her şeye sahip ama mental sağlamlığa erişemedi bir türlü.

yaşı 30 oldu artık, kritik anlarda eli titremesin, beyni teklemesin bi zahmet bundan sonra.

he bu arada, ümidi kesmemiştim dersem yalan olur.
olmas artık diye düşünüyordum uzun süredir.
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2024, 01:09:39 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Ynt: Virtus Bologna:82 Fenerbahçe Beko:86 | Euroleague 11. Hafta Maçı
« Yanıtla #688 : 21 Kasım 2024, 01:14:44 »
itoudis topu guduric’in eline verdiği günden beri guduric’ten beklentim, ligin kralı olması.

yetenek ve fundamental olarak bunu yapacak her şeye sahip ama mental sağlamlığa erişemedi bir türlü.

yaşı 30 oldu artık, kritik anlarda eli titremesin, beyni teklemesin bi zahmet bundan sonra.

Umarım öyle olur sonu. Yıllarca loser dediler Sloukas'a basketbol kamuoyumuz, geçen sene neler yaptı gördük. Loser denilen adamın yanlış hatırlamıyorsam 12 final fouru, 9 finali, 4 şampiyonluğu var...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #689 : 21 Kasım 2024, 01:17:28 »
Geçen hafta pao da aynı şekilde zorlanarak kazandı maçı bu salonda, uzun almalri şart ama bu kadar takıma ve koca gömmek insafsizlik ve hadsizlik kusura bakmayın

Az bile söylüyorum inan. Uzun transferine bu kadar çok ihtiyaç varken ''transfer istemiyorum'' diyorsa, göz göre göre f4'ü tehlikeyi atıyor demektir. Zizic karşısında düştüğümüz hâli gördün sen de, adam hâlâ istemiyorum diyor.

Her maçın hikayesi farklı. Bu Bologna'nın takım mühendisliği gerçekten çok kötü ve biz bu duruma düşüyoruz. Her maçı oyuncularımızın şahsi gayreti ve yeteneğiyle kazanır olduk. Bir gün Hayes maçı alıyor, bir gün Guduric. Yarın Tarık çıkar 30 atar maçı alırız ama gün gelir play-offlarda öyle bir yamuluruz ki adamı 30'a yatırırlar.

Saras'ın övülecek hiçbir yanı yok şu an. Bayern ve Zalgiris maçlarını Hayes aldı, ligte Efes'i Zagars'ın x faktör rolüyle yendik. Bugün de Gudu çıktı sahneye. Eğer eli ayağı düzgün bir takımla oynasaydik, bugün çarpılmıştık.
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2024, 01:18:21 Gönderen: Erdal Soner »