Gönderen Konu: 2025 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe(II)  (Okunma sayısı 122201 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
  • Yer: Hamburg
Ynt: Virtus Bologna:82 Fenerbahçe Beko:86 | Euroleague 11. Hafta Maçı
« Yanıtla #690 : 21 Kasım 2024, 01:31:32 »
Bu Saras'ın bitmek bilmeyen Sertaç aşkı. Zalgris maçında hücumda katkı veren Sertaç vardı da bugün yokları oynadı, onun oldugu dakikalarda Zizic şov yaptı. Faul problemine yakalanmasa Khem bu kadar süre bulamazdı. Savunmada yine çok iyi iş çıkardı, hücumda da güzel katkı verdi bugün.

İyi oynamamamıza rağmen önce Colsonın ateşlediği fitil, son haftalarda son dakikaları doğru oynayan Guduric ve ikinci yarıları iyi oynayan Hayes eşliğinde maçı almayı başardık.

İyi devrilen bir pivot alsak da şu sertaçı yedeğe hapsedebilsek keşke.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #691 : 21 Kasım 2024, 01:54:23 »
Saras'ın maç sonu açıklamalarında kimeydi taş, onu anlayamadım...

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #692 : 21 Kasım 2024, 09:59:24 »
Ayakları çabuk 2.05-2.10 arası savunma yapabilen birine sahip olsak ilk yarıdan bitiyordu maç.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #693 : 21 Kasım 2024, 10:38:52 »
3.çeyrekte uyuyakalmışım. Sabah uyanır uyanmaz skora baktım. Kazanmışız. Gidişata göre pek umudum yoktu ama Hayes ve gudu şapkadan tavşanı çıkarmış yine. Her maç ite kaka gidiyoruz ve kazanmaya devam ediyoruz ama İbrahim Kutluay'dan Murat Murathanoğlu'na kadar (hadi biz taraftarı geçtim) herkesin söylediği defolar kabak gibi sırıtmaya devam ediyor. Saras ise inat etmeye devam ediyor. Mike James bir şeyler söylemiş. Çoğu da doğru. Fenerbahçe kazanıyor ama zevk vermiyor, Kadrosu iyi mi iyi ama nereye kadar. Neden ısrar edilir, inat edilir anlamak güç. Hadi mays geldi, nedir kimdir, ne işe yarar daha anlayamadık ama uzun sorunu duruyor. Acil hamle gerek. İleriye yönelik gerek. Mağlubiyetlerin gelmesini beklemeye gerek yok.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #694 : 21 Kasım 2024, 11:13:40 »
Marko'nun kritik anlarda bu kadar soğukkanlı ve kararlı olduğunu ilk kez görüyorum.Yanlış da hatırlıyor olabilirim ama aklımda hep kritik anlarda sıçıp sıvayan bir Marko profili var. Tam olarak büyük oyuncu tavrıyla el koydu maça. İnşallah o mental adımı atmıştır artık.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #695 : 21 Kasım 2024, 11:16:20 »
son zamanlarda bu kadar uyuz maç izlemedim. bir kaç kez maçı kapatıp evde başka işlerle meşgul oldum. tekrar en son maçın son 5 dakikasını izledim. öncesi işkence gibiydi hatta gibisi fazla işkenceydi. enerji olmayınca bizim takım bitik. ama maçı tutan guduriçin inadı oldu. keşke hep bu şekilde mental olarak kalsa. o zaman başka bir seviyeye çıkar takım ve guduriç. gene böyle italyada bir maçı vardı olimpia ile. hatta messina ile maçın sonunda atışmışlardı. sonra fıs.. gene aynı olmaz umarım.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #696 : 21 Kasım 2024, 11:18:18 »
Marko'nun kritik anlarda bu kadar soğukkanlı ve kararlı olduğunu ilk kez görüyorum.Yanlış da hatırlıyor olabilirim ama aklımda hep kritik anlarda sıçıp sıvayan bir Marko profili var. Tam olarak büyük oyuncu tavrıyla el koydu maça. İnşallah o mental adımı atmıştır artık.
nba den dönüşünde uzun süre çok iyi oynamıştı. kokoskovla sanırım. takımın en iyisiydi o zaman.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #697 : 21 Kasım 2024, 11:51:07 »
Maçtan önce yeneceğimize dair inanç olmasına rağmen maç başladıktan sonra bu inancım kayboldu. Son çeyreğin ortalarına geldiğimizde ise yenilgiyi tamamen kabullenmiştim. Fakat her nasıl oldu ise maça tekrar ortak olduk ve maçı kazandık ki o anlarda koç dahil herkes maçı kaybettiğimizi sanıyordu.

Maçı kazanmamızdaki en büyük etken Guduriç'in son bölümlerindeki olağanüstü katkısı ve maçın bitmesine 20 saniye kala rakip 1 sayı farkla önde olduğu anda koçun aldığı mola esnasındaki taktiği oldu. Koç, molada hücumu son top olarak değil normal hücum olarak kullanmamızı istedi. Son bir mola hakları olduğunu hatırlatan koç, şayet atış kaçarsa faul yapmalarını, zira bir hücum hakkı daha kullanacaklarını söyledi. Mola dönüşünde de bu düşünce ile hücum eden oyuncular Hayes'in kritik üçlüğü ile 2 sayılık farkla üstünlüğü ele geçirdi. Son topu kullanan Virtus ise bizim kadar sakin kalamayarak üçlüğü kaçırdı ve ardından aldığımız ribaund ve sonrasındaki faul atışı ile maçı kazandık.

Kabullendiğim yenilgi, oynadığımız oyun yüzünden büyük bir kayal kırıklığı ve üzüntü yaşarken mucize gibi gelen galibiyet beni aşırı mutlu etti.

Bu maçta da forma şansı bulamayan Boban varken bir de Melli'nin etkisiz, Sertaç ve Birch'in kağıt üzerinde uzun olduğu bu kritik maçı kazanmış olmamız büyük şans. Umarım biran önce şu uzun işini hallederiz. Yoksa her zaman böyle şanslı olmayabiliriz.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #698 : 21 Kasım 2024, 12:08:43 »

Marko ile malesef şöyle bir durum var; dönem dönem bunu yapıyor ama sezonun en kritik döneminde ( finaller olur f4 olur) saçmalamaya başlıyor, tabi bunun sebebi yukarda çoğu arkadaş dediği giib bizim Bogdan beklentimiz olabilir şimdi takımın süperstarı nigel oldu bu da onu rahatlamış olabilir

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #699 : 21 Kasım 2024, 12:47:28 »
Atlanmasın BONZİE 18 sayı 3 ü HRİB olmak üzere toplam 8 RİB 3 TÇALMA 2 asist ve yalnızca 1 top kaybıyla 21 PİR ve +14 ile FB de günün X Factor’u oldu.

Müchadelesi hiç bitmedi , geri dönüş anlarının ateşini yaktı hep, böyle oyna canımızı ye baba 😎

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #700 : 21 Kasım 2024, 14:21:42 »
Atlanmasın BONZİE 18 sayı 3 ü HRİB olmak üzere toplam 8 RİB 3 TÇALMA 2 asist ve yalnızca 1 top kaybıyla 21 PİR ve +14 ile FB de günün X Factor’u oldu.

Müchadelesi hiç bitmedi , geri dönüş anlarının ateşini yaktı hep, böyle oyna canımızı ye baba 😎
inanılmaz kolay atışlar kaçırıyor. bazı pasları ve atışları çok laubali. çıldırttı beni izlerken.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #701 : 21 Kasım 2024, 14:50:27 »
bok gibi bir takima karsi ikinarak yengi aldik, zizici copunu shaq yaptik, ama mutluyuz, bu donemde yengi farkiyla lider olmak cok guzel.
ivedilikle bekci ve 2 kapici almamiz gerekli, salmamaliyiz.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #702 : 21 Kasım 2024, 18:29:47 »

Zalgris play off serisini çok iyi oynamıştı ki evimizde maç vermiştik o seride. Djordovicli sene Efes final serisini de fena oynamamıştı.
 Bogdan'ın ilk final fourunda yediği dayağı, çaresizliği unutuyor insanlar. Son senesindeki performansı sanki geldiği zamanlar varmış gibi. Tekrar yazıyorum bu oğlan bir Bogdan değil, zaten olsa dönmezdi, Bogdan gibi kalıcı olurdu. Efes'in Simon'a biçtiği rolü biz bu çocuğa verecek bir kimya kuramadık bir türlü. Kimse güvenmiyor ilk başta doğal olarak ama gelen koçların hepsi sıkışınca ona dönüyor yüzünü. Oyun kurucun yok çünkü. Bazı adamın yaptıkları değil yapamadıkları göze batar. Özellikle de Fenerbahçe tribünlerinde. Bu çocuk o işte.  Şahsen geçen yılki F4'e kadar hep savundum, yarı final maçında momentumun bize geçeceği dakikalarda sıçtı sıvadı Wilbekin ile birlikte, o gün umudumu kesmiştim. Ama dönüp dolaşıyon yine onun eline bakıyorsun.

Oyunun kendisine gelmesini beklediği maçları genelde dün akşamki gibi bitiriyor, kendini kahraman zannettiği maçlarda ise çarşafa dolaştırıyor.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
« Yanıtla #703 : 21 Kasım 2024, 18:59:00 »
Bence kısa transferi yapılmamalı. Baldwin'den daha hiç verim alamadık. Bu kadar kolay da vazgeçilecek bir oyuncu değil. Keza Hall'da da bir ışık gördük kendi yarattığı şansı sakatlandı diye elinden almak olmaz. Nihayetinde bütçeler sınırsız değil yatırımlardan bu kadar kolay vazgeçmek kulübün geleceğine ihanet oluyor. Zagars, Hall sezon başındaki beklentilerin üzerinde performans verdi. Sezon sonunda konuşacağımız şey muhtemelen Mays yerine farklı bir tercihte bulunulmalıydı olacak. Ama ondan dahi vazgeçmeyi lüzumsuz buluyorum. Kısa transferi için bütçe yaratabiliyorsak dahi istemem bu kadronun sakatlıklara rağmen bir uzun takviyesi ile ciddi potansiyeli var. Hayes, Guduric, Tarık, Baldwin bu oyunculara top kullanma anlamında yeterli şansı verdiğimiz, oyuncu kazandığımız bir sezon olsun. Mevcut kadro üzerine gelecek sezonun kadrosunu inşa edelim, bence gelecek sezon kadrosunda kısaları tartışalım artık.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #704 : 22 Kasım 2024, 01:52:30 »
bok gibi bir takima karsi ikinarak yengi aldik, zizici copunu shaq yaptik, ama mutluyuz, bu donemde yengi farkiyla lider olmak cok guzel.
ivedilikle bekci ve 2 kapici almamiz gerekli, salmamaliyiz.

Uzunsuz sonu feryat figan zaten, onda hemfikiriz zaten. İbrahim Kutluay maç esnasında "olmayan uzun" gibi bir deyim kullandı... Sağır sultan biliyor, kör olan bile hissediyor artık...

Öte yandan bok gibi takımların ıkına ıkına yendiği çok olmuştur bizi ve o mağlubiyetler sezon sonunda çok yakmıştır canımızı. Pana maçı, Zalgris deplasmanı ve dün akşam, ben verilen reaksiyondan memnunum. En azından umut aşılıyor. Şunu bir kaç maç daha yaparsan psikolojik üstünlük de kurarsın maçlara çıkmadan zaten. Obra sonrasında kaybedilen en mühim olgu psikolojik üstünlüktü. Önümüzdeki 5 maç gösterir, çakılacağımız maç ve maçlar olacaktır. Onu geride bırakıp önümüze bakabiliyor muyuz, bunun sınavını vereceğiz.