Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 119004 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
Ynt: Alba Berlin - Fenerbahçe Beko | Euroleague 4. Hafta
« Yanıtla #240 : 16 Ekim 2024, 13:31:26 »
Dun akşam Daumu yıldız yapan takımımız en ufak bir kabiliyet kırıntısı taşıyan rakipteki bir oyuncuyu yıldız yapma potansiyeli taşıyor. Bu nedenle bende kaybetme seçeneğini işaretledim.

Çok kabiliyetli olmasına bile gerek yok, boyu 2.05 ve yukarısında olup ayakları da biraz hızlı olsun yeter. Nerelerde bilmiyorum ama şu bizden teneke bağlanarak gönderilen Johnny Hamilton bile muhtemelen zor anlar yaşatır bizim uzun tarafına.

Moses Wright, Oturu, Bolomboy ve Daum. Alba'da da benzeri tarz uzun varsa kafadan 20 sayı 10 rib 5 asist 3 blok falan yazalım kendisine.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #241 : 16 Ekim 2024, 13:36:47 »
Nerelerde bilmiyorum ama şu bizden teneke bağlanarak gönderilen Johnny Hamilton bile muhtemelen zor anlar yaşatır bizim uzun tarafına.sine.

Dün Europhoops, İspanya'nın Hiopos Lleida takımına transfer olduğunu duyurmuştu.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #242 : 16 Ekim 2024, 13:51:56 »
Dün Europhoops, İspanya'nın Hiopos Lleida takımına transfer olduğunu duyurmuştu.

Doğrudur hocam. Ne umutlar bağlamıştık o vakitler kendisine. Anadolu'dan onca cevherler çıkarken gitmiş yine en mantarını çekmişiz ;D

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #243 : 16 Ekim 2024, 14:03:19 »
valla ben ne zaman işaretlesem kaybediyoruz bu sene de deneyeyim dedim gen fark etmedi bir sonraki deneme kadar işaretlemeyceğim :)

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
Ynt: Fenerbahçe Beko-Kızılyıldız | Euroleague 3. Hafta
« Yanıtla #244 : 16 Ekim 2024, 14:51:57 »
ne dusunduysem yazdiysam oldu. bir tek bi sekil mac sonu aliriz dediydim o olmadi. gard pivot yok. basiretsiz ve hain yonetimin koydugu kendileri gibi bankamatik morizyo  ari maya ve geseli diarrhea il cacik olmaz ivedi Ibo diorum her zamanki gibi.

mac sonu bu 3lu iceri kactilar, sertac ve diarrhea beni duyup yanit bile veremedi.

ali koc bu kulube gelmis en rezil baskandir, ayrica salondaki musterilerin de suratina sicayim.

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #245 : 17 Ekim 2024, 21:01:51 »
bu takımı kuranların da bu şekilde oynatanın da bir dk daha kulüpte kalmaması gerekiyor şu maçtan sonra.

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
  • Yer: ötüken ormanından
« Yanıtla #246 : 17 Ekim 2024, 21:02:54 »
khem bitch pardon birch beyinisizi smaçlayacakken topu potanın üzerinden yuvarladımı yoksa turnikemi atmaya çalıştı bomboş sayıyı atamamayı başardı kendisini bu konuda tebrik ediyorum

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #247 : 17 Ekim 2024, 21:10:02 »
hem akılsız hem yeteneksiz gardlarımız ve mide bulandıran 5 numara rotasyonumuzla el devi albaya karşı savaşıyoruz

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #248 : 17 Ekim 2024, 21:25:31 »
tarık oyununa toplu oyunu eklemeli. topla ilişkisini kuvvetlendirip ikili oyunları yönlendiren, bu şekilde de asist ve skor üreten bi oyuncu olmaya başlarsa üst düzey bi oyuncu olacak. bu sezon onun için önemli.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #249 : 17 Ekim 2024, 21:27:46 »
4 maçtır zavallı pozisyonuna düşürüyor hoca zagars’ı.

çocuk acınacak halde sahada.

oynatmaya devam ediyor, haksızlık ediyor çocuğa.

zagars, euroleague seviyesinde değil. sahada her hareketiyle bağırıyor bunu. ısrarla sahaya atmak büyük kötülük yapmak çocuğa.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #250 : 17 Ekim 2024, 21:31:28 »
tarık oyununa toplu oyunu eklemeli. topla ilişkisini kuvvetlendirip ikili oyunları yönlendiren, bu şekilde de asist ve skor üreten bi oyuncu olmaya başlarsa üst düzey bi oyuncu olacak. bu sezon onun için önemli.

guduric gibi eurocup oyuncusuna da dönüşebilir onu yapayım derken.

gudura senelerdir iyi yaptığı şeylerin üzerine gitmek yerine, oyununa yeni özellikler eklemeye çalıştı, sonuç ortada. iyi yaptığı şeylerde de geri gitti.

tarık bari iyi olduğu işleri geliştirmeye devam etsin.

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
« Yanıtla #251 : 17 Ekim 2024, 21:57:58 »
boban ne yaptın sen baba 3. ceyrekteki gibi oynasın ben kabülüm ama o son şutu girse efsane olurdu ama girmemesi normal

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #252 : 17 Ekim 2024, 22:01:33 »
4 maçtır zavallı pozisyonuna düşürüyor hoca zagars’ı.

çocuk acınacak halde sahada.

oynatmaya devam ediyor, haksızlık ediyor çocuğa.

zagars, euroleague seviyesinde değil. sahada her hareketiyle bağırıyor bunu. ısrarla sahaya atmak büyük kötülük yapmak çocuğa.
Nasıl değil sevgili kardeşim. Efes maçında eurolague tarihinin en iyi oyuncusuna feyk atti çocuk.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #253 : 17 Ekim 2024, 22:27:59 »
Böyle maçları kazanmak önemli. Baldwin neden potaya gitmeye bu kadar mesafeli anlamadım. Adam potaya gittiğinde durdurulamaz oluyor.
Nigel yine imza üçlüğünü attı :D
Devon Hall bizde oynamış en kötü yabancı olabilir mi? Ben ilk kez bu kadar fundementalı zayıf bir kısa görüyorum. Savunması da çok vasat bence. Saben Lee yerine bu adamı tercih eden hocadan pek ümitlenmemek gerek.
Ya Nigel şurada yapılacak hamle mi bu ya.

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
« Yanıtla #254 : 17 Ekim 2024, 22:33:04 »
bu nasıl saçmalık zagarsı resmen yere fırlatı sportmenlik faul yok nigelin temasına sportmenlik çalıp birde kenardan oynasınlar sizin hakem gibi şeref yoksunları