Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 65375 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #1425 : 08 Şubat 2025, 13:50:37 »
Geçtiğimiz yıla kadar play offlarda beşinci maçı deplasmanda kazanıp F4'e kalan da yoktu. Hayırlısı neyse o olsun. En önemlisi tüm kadro sağlıklı bir şekilde orada olabilmek. Bir şeyler olacak gibi, hissiyatım o yönde. Zisis'ten sonra ilk defa ara transferden verim almaya başladık...

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
  • Yer: Hamburg
« Yanıtla #1426 : 08 Şubat 2025, 18:41:46 »
Hakemler maçı katletmez ve Saras rotasyon skandalları yapmazsa takımın potansiyeli pivot olmamasına rağmen yüksek. Mccolum takimin hücumdaki kabizligina çözüm olmuş durumda.

Ama biliyoruz ki hakemler Oli, Pana ve Reali destekliyor.

Saras da rotasyon yapmayı hala öğrenemeyecek ve o rotasyonda da maçın ritmi karşıya gidecek.

Ve en önemlisi önemli bir oyuncumuz yine sakatlanır en kritik yerde.
« Son Düzenleme: 08 Şubat 2025, 18:42:09 Gönderen: Tgezer »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1427 : 09 Şubat 2025, 22:58:57 »
Hakemler maçı katletmez ve Saras rotasyon skandalları yapmazsa takımın potansiyeli pivot olmamasına rağmen yüksek. Mccolum takimin hücumdaki kabizligina çözüm olmuş durumda.

Ama biliyoruz ki hakemler Oli, Pana ve Reali destekliyor.

Saras da rotasyon yapmayı hala öğrenemeyecek ve o rotasyonda da maçın ritmi karşıya gidecek.

Ve en önemlisi önemli bir oyuncumuz yine sakatlanır en kritik yerde.

Videonun 17.35 - 24.35  arasında kalan bölümü dâhilinde Utkan Şahin ile Fatih Dilber'in söylediklerini önemli buluyorum. F4'te olursak oradaki kaderimizi Baldwin'in hem hücumda hem de savunma da olmak üzere takımın sistemine entegre olup olmaması tayin edecek.

Lobi ile ilgili olarak da videonun 13.10 - 14.40 arasında kalan bölümde söylenenler önemli:

Ilija Belošević  ve Mehdi Difallah'ın geçtiğimiz yıl üst üste görev aldıkları maçlar:

Pana Maccabi play off 4. maçı
Pana Maccabi play off 5. maçı
F4 Yarı finali Pana - Fenerbahçe
Final Pana -RM

https://www.youtube.com/watch?v=hHbV8EGwAcU

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1428 : 11 Şubat 2025, 21:06:38 »
EuroLeague yönetimi, hissedar kulüplere takım sayısını 20'ye çıkarma planını sundu.

🏀 Bunun kabul edilmesi halinde ligin iki konferansa ayrılması ve maç sayısının 28'e düşmesi gündemde.

(via @arbarkas)

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1429 : 11 Şubat 2025, 21:40:16 »
EuroLeague yönetimi, hissedar kulüplere takım sayısını 20'ye çıkarma planını sundu.

🏀 Bunun kabul edilmesi halinde ligin iki konferansa ayrılması ve maç sayısının 28'e düşmesi gündemde.

(via @arbarkas)
Mantıklı, 34 maç angarya resmen

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #1430 : 12 Şubat 2025, 20:41:21 »
ruslara yer açmaya çalışıyorlar da, formatı viran eylemenin anlamı yok. alba ile asvel’i şutlamak yeterli.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #1431 : 13 Şubat 2025, 12:38:27 »
ruslara yer açmaya çalışıyorlar da, formatı viran eylemenin anlamı yok. alba ile asvel’i şutlamak yeterli.
Asvel gene biraz heyecan katıyor ama Alba bomboş

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
27 Şubat 2025 Perşembe günü saat 23:00 de, Hala Aleksandar Nikolic salonunda deplasmanda olacağız.

Uzun aralar sonrası dönüşler hep risklidir. İyi gidenler için rehavet tehlikesi varken, kötü gidenler için son bir şans niteliğinde dönüm maçları olabilir. Geldiğimiz noktayı unutmadan, hedef bilinciyle kazanılması gereken bir maça çıkalım ve kazanalım...
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2025, 09:29:07 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
uzun ara dediğimiz 10 gün, açıkçası biraz tempo düşmemiz de sıkıntı değil, bu tarz takımları takılmadan geçelim yeterli, şu an için çok formda olmak pek avantajlı bir durum değil, nisanda tekrar yükselişe geçmekte fayda var..

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
... şu an için çok formda olmak pek avantajlı bir durum değil, nisanda tekrar yükselişe geçmekte fayda var..

Birçok kişi benzer düşüncede ve "çok formda" olduğumuzu dile getiriyor. Peki gerçekten çok mu formdayız ya da  sezon başındaki dağınık ve düzensiz halimizden mi sıyrıldık? Bence şu an formda diyebileceğimiz tek oyuncu Sertaç. Kaldı ki şu performansı da çok abartılacak düzeyde değil, sadece sezon başına göre daha kendi kalitesinde oynamaya başladı.

Baldwin, Hall, Colson, Nıgel, Melli, Birch, Pierre, Zagars, McCollum gibi isimlerin bundan daha kötü olacağını sanmıyorum. Hatta daha da üzerine koyacaklardır. Tek emin olamadığım Tarık ve Guduriç. Bu ikili bir maçta çok ekstra oynayabilirken  diğer maçta yokları oynayabiliyor. Buna rağmen onlar da şimdiki görüntülerine yakın oynamaya devam edeceklerdir.

Şayet Bango da istenilen düzeyde katkı verirse bu yılki hikayemiz umulmadık şekilde güzel sonlanabilir.

Maccabi maçına gelecek olursak, Maccabi çok ektra gününde olmazsa güzel bir galibiyetle döneriz. Skor tahminim 75-83  lehimize.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
bireysel olarak olmasa da 3 lük yüzdesi ve takım olarak formdayız guduric ortalamasının üstünde oynuyor, Hall formda Hayes ortalamasını üstünde mcCollum da cicim ayları geçince f8'de falan bakalım ne olacak, Bango'nun adapte olması ve Baldwinin katkısı ne düzeyde olacka sezonun ilerisi için bunlar önemli faktörler olacak.

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #1436 : 25 Şubat 2025, 15:19:58 »
Yarın f4 biletleri satışa çıkacak sanırım almayı düşünen var mıdır? Bilet bulma işi zor mu oluyor? Sizce nasıl geçer Abu Dhabi’de ki f4.
« Son Düzenleme: 25 Şubat 2025, 15:20:16 Gönderen: south »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #1437 : 25 Şubat 2025, 15:32:32 »
Salon kapasitesi önceki ev sahibi salonlara göre çok düşük. Ayrıca gerek her 2 yunan takımı gerekse biz f4 için çok iddialı olduğumuz için ekstra yığılma olacaktır. Bence biraz zor olacak bilet bulmak.

Ben Obradovic dönemi tüm f4 lere bilet aldım. Alırken de çok zorlanmadım. Tabi arada sistem tıkanıyo yavaşlıyodu. Ama bi şekilde hep almayı başardım.

Bilet alırken Tek tavsiyem hızlı blok ve koltuk seçimi yapın. Saniyelerle yarışılıyo çünkü.

Acaba şu blok mu bu blok mu, o koltuk mu bu koltuk mu diye düşünmeye dalarsanız başka biri seçtiğiniz koltuğu çoktan almış olur. Son sayfada ödemeye geldiğinizde sistem hata verir. Yani çok hızlıca ödeme ekranına ulaşmak şart.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #1438 : 25 Şubat 2025, 15:49:25 »
Salon kapasitesi önceki ev sahibi salonlara göre çok düşük. Ayrıca gerek her 2 yunan takımı gerekse biz f4 için çok iddialı olduğumuz için ekstra yığılma olacaktır. Bence biraz zor olacak bilet bulmak.

Ben Obradovic dönemi tüm f4 lere bilet aldım. Alırken de çok zorlanmadım. Tabi arada sistem tıkanıyo yavaşlıyodu. Ama bi şekilde hep almayı başardım.

Bilet alırken Tek tavsiyem hızlı blok ve koltuk seçimi yapın. Saniyelerle yarışılıyo çünkü.

Acaba şu blok mu bu blok mu, o koltuk mu bu koltuk mu diye düşünmeye dalarsanız başka biri seçtiğiniz koltuğu çoktan almış olur. Son sayfada ödemeye geldiğinizde sistem hata verir. Yani çok hızlıca ödeme ekranına ulaşmak şart.
Bilgilendirmeniz için teşekkürler abi umarım alabilirim.corner low bowl yazan yerden almak istiyorum 550 euro yazıyor bu iki maç fiyatı oluyor heralde dimi? Bir de yarın kaçta açılır sizce?

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #1439 : 25 Şubat 2025, 17:50:24 »
Bilgilendirmeniz için teşekkürler abi umarım alabilirim.corner low bowl yazan yerden almak istiyorum 550 euro yazıyor bu iki maç fiyatı oluyor heralde dimi? Bir de yarın kaçta açılır sizce?

Biletler 2 günlük 4 maçı kapsıyor, hepsini izleyebiliyosun. Değişiklik yoksa yarın türkiye saati ile 11.00 de satışa çıkacak biletler
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...