Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 66596 defa)

myildirim, Ero1907, kenz, iloturo, Samet_GFB (+ 1 Gizli) ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
hayesin toplam saha içi isabeti 3/17. çoğu da boş.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Maça giremedik bize ara yaramıyor.Gudiric sakatmıydı? Hazır rakipler puan kaybetmiş ama istediğimiz ritmi yakalıyamadık.
Maccabi'nin attığı 3lükleri neydi o,bu kadar şansmı olur, bizdede tam tersi. Burda bir şey soracam, en kötü 3lük günümüzken Tarık ve Hayes inatla attı. Hoca orda 3lük atıp boşa dönmemizi engelleyip, farklı opsiyonları denememiz gerekmezmiydi.Bukadar cenabet günümüz olmadı sanırım Hayes 18-de 3  üçlük.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bu şekilde devam edersek, Paris erteleme ve Milano maçları da zor. Ama ben toparlanacağız diye umuyorum
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2025, 08:34:51 Gönderen: Murat »

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
27 Şubat 2025 Perşembe günü saat 23:00 de, Hala Aleksandar Nikolic salonunda deplasmanda olacağız.

Uzun aralar sonrası dönüşler hep risklidir. İyi gidenler için rehavet tehlikesi varken, kötü gidenler için son bir şans niteliğinde dönüm maçları olabilir.
Saras ve takım böyle istedi!
Bazen ne yapsan takımın ne halde olduğunu gösteremezsin. Atılan saçma şutlar kadar, bom boş şutlar da kaçtı. Takım çoktan ben oldum havasına girmiş meğer. Bu malubiyet Paris'e karşı olsaydı gerçek anlamda can acıtırdı. Maccabiye gelmesi iyi olmasa da bu anlamda faydalı olacaktır.

Bu maç bize çok güzel "ayna" oldu. Dağılan saçımızı başımızı toplamak için, üstümüze uygun kıyafetler giymek için, gören gözlerle bakmak yeterli...

« Son Düzenleme: 28 Şubat 2025, 10:36:24 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
Ynt: Paris Basketbol - Fenerbahçe Beko | Euroleague 17. Hafta Maçı
« Yanıtla #1474 : 28 Şubat 2025, 10:07:14 »
Ertelenen müsabaka için, Euroleague resmi sitesinde maçın oynanacağı tarih; 03.Mart.2025 günü belirtilmiş. Milano ile oynayacağımız hafta, çift maç haftası gibi olacak.
Maç saati 22:30.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Aralıkbahçe gibi oynadık dün gece. Aralık ayımız kabus gibi geçmiş gelen geçen vurmuştu. Ve bunlar olurken takım parkede koç kenarda hem çaresiz hem vurdumduymaz gözükürdü. Dün gecede öyle bi geceydi.

Biraz polyannacılık yapmak istiyorum. En top zamanlarımızda Obradovic arada takımı salardı birine denk gelirdik bizi bi 20 ye yatırırlardı, bi silkelenir kendimize gelir ayaklarımız tekrar yere basardı. Dün gece olanlarında böyle bişey olduğuna inanmak istiyorum. Yoksa dün gece çok büyük bi fiyasko vardı, ligin dibindeki takımdan en iyi 3 oyuncusu da sakatken 20 yemek aslında büyük bi rezalet kağıt üzerindee.

2 aydır makine gibi oynayan takım 10 günde tüm bildiklerini unutamaz veya motivasyonunu enerjisini kaybedemez diye düşünüyorum ve umuyorum.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ben bu takimla ilgili bir şeyler yazıp çizmekten yoruldum. Son 1-2 aydır performanslari ile ben dahil çoğunluk kişiyi yanilttilar. Bunda da sarasin payı da buyuktu ama bir bakıyorsun, o savruk, disiplinsiz, sacma sapan hallerine geri dönüyorlar. Basta ki de hic bir mudahalede bulunmuyor. O vakit yine haklı mi oluyoruz. Bu takimin ederi nedir, ölçüsü nedir, hala belli dehil. Oliyi deplasmanda yenen takim da aynı ama 3 eksikli ligin en kötü takımına deplasmanda 20 farkla yenilen de aynı. Hangi takımı ölçü alacağız biz. Eleştiriyorsun deplasmanda olıyı yeniyorlar,  reali yeniyorlar, bu sefer umut ediyorsun ağzına siciyorlar. 
Hakikaten insanı yoruyorlar. Şimdi milano ve paris maclarinda da yenilip bir anda 6. Sıraya falan inebilirler. Siktirboktan bir takıma karşı 29 ikilik, 45 tane ucluk denemek disiplinsizliktir,  başka bir şey değil. O vakit üçlüğe bağlı yaşıyoruz,  girerse kral, girmezse soytarıyız diyen adamlar da haklı çıkıyor.
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2025, 13:12:25 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
Bugün Guduric'in de dönmesiyle beklenen en hazır takım kadrosuyla maça çıkacağız. Daha derli toplu bir oyun oynayacağımızı umuyorum. Bunun Guduric le bağlantısı çok az da olsa olacaktır ama asıl takımın silkelenip kendine geldiğini düşünüyorum.

Paris, 2 gün sonra Monacoyu da evinde ağırlayacak. Böylesi bir haftada, iki gün arayla EL F4 adayı iki takıma karşı max eforla oynayamayacaklardır. Birini seçmesi gerekse, ben olsam ilk maçta neyim var neyim yoksa ortaya koyardım. Öte taraftan bakarsak, bizimle bir maçları daha olacak İstanbulda, bunu düşünürler mi? Pek sanmıyorum...

Özetle; bu haftayı 2 malubiyetle kapatırlarsa, bence Play off kaçar, play in potasını hedefe alırlar, gelen fikstürlerinin çoğu o hedefin takımlarıyla. Hafta sonu yerel ligde de yenilmişler. Bizi zorlu bir maç bekliyor, oyunu kontrol altında tutmalıyız, tempoyu onlara vermemeliyiz.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
1.60-1.74 ile Paris favori

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
macabi maçında sıfır konsantrasyon vardı. burada takım aynı şekilde maça çıkarsa delik deşik oluruz. bakalım akılları başına geşmiş mi?

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
McCollum’un eksiği önemli bu maçtan galibiyet şart bakalım

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
Yerine Baldwin geldi. O tarihte sakatlığı nedeniyle oynayamayacaktı. Bizim açımızdan balans hesabında maçın sonucuna tesir edecek mi göreceğiz. Fakat şöyle de bir durum var, o ara çok sık sakat veriyorduk. Biri tam düzelirken diğeri gidiyordu.

O döneme göre çok daha iyi durumdayız. Yeter ki kafalar Pariste olsun.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Transfer tarihi sebebiyle mi bu?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Doğrusunu söylemek gerekirse ertelemeden önce hiç umudum yoktu. Ama o günden bu güne kadar (Maccabi maçını saymazsak) takımın çehresi çok değişti. Gerek Maccabi maçının kötü izlerini silmek, gerek puan sıralamasındaki yerimizi sağlamlaştırmak ve gerek bundan sonraki maçlar için mesaj vermek açısından galibiyet çok önemli. Umarım Paris ekstra gününde olmaz. Şayet şut ritimlerini bulurlarsa durdurmak çok zor. Özellikle Dj Shorts'un ele avuca sığmaz hareketliliğine bir çözüm bulmamız gerekiyor. Özellikle 3 sayı çizgisi içerisinde seri hareketler ile kafa karıştırarak takımın savunma dengesini bozup ya basket buluyor ya da boştaki adama uygun atış pasları verebiliyor. Onun için savunma dengesini iyi kurmak ve oyun konsantrasyonundan hiç kopmamak gerekiyor.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Transfer tarihi sebebiyle mi bu?
Evet abi o tarihte kadromuzda yoktu