Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 118137 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
paris takımının kısa bir analizini yapalım, takımın herşeyi tj, eğer tj yi durduruyorsan ya da tj yeteri kadar enerjik değilse diğerleri sana maçı alamaz. bu kadar kısa ve net. Hifi sadece kendine oynayan bir adam kritik anlarda çok kritik 3lükler atıyor ama eğer tj maçı oraya getirdiyse. yoksa onun çabası ilk maçtaki gibi çılgın 3 lüklerle maçı kapatmaya zorluyor ama maçı alamaz.

şimdi bu kadar net olan bir şey bu kadar kolay mı? pek de öyle değil. çünkü adam her türlü sayı atıyor ancak yavaşlatabiliyorsun. fakat asıl sorun sayı atması değil, tüm takımı maça sokan takımı maestro gibi yöneten bir şef gibi oynaması. orada saras iki maçta da tj yin kendi oynasın ama takımı işin içine sokmasın mantığı ile hareket etti. ama adam pire gibi, tutmak ne mümkün. özellikle 2. maçta bizim buradaki maçta maçın sonunda,  doğru zamanlama ile ikili sıkıştırma ile topu tj yin elinden çıkartıp maçı kazanmıştık. Çünkü diğer oyuncuları soğuttuktan sonra top onların eline geldiği zaman zorlanıyorlar.

aslında onları yenmemin formülü bu kadar basit, tj yi kilitle maçı kazan. ama ugulama çok çok zor. iki maçta da bize kök söktürdüler. bakalım playoff sertliğinde onu nasıl durduracağız. 

bir de şöyle bir tezim var, ilk maçı kazanırsak 2. maçta tempoyla oynayan bir takım olduğu için 2. maçı da kazanırız. 3. maçı onlar alabilir. yorgun olunca 4. maçı gene biz alırız diye düşünüyorum ama dediğim gibi bu bir tahmin tam tersi bir tablo da çıkabilir yani 2. maçlarda onlar diri kalırlarsa bizi yenebilirler. bakalım hayırlsı

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #1921 : 17 Nisan 2025, 14:19:46 »
sırf lider bitirdi diye bartzokasa vermemişler en azından bu da bi şey. sevindim hoca adına tebrikler.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1922 : 17 Nisan 2025, 14:50:58 »
Sezon başında tüm Avrupa Paris'i son 2-3 sırada sayardı, herifler ligin içinden geçti. Splitter kesinlikle hak etmişti çünkü sezonun açık ara en büyük sürprizi oldu Paris.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #1923 : 17 Nisan 2025, 16:47:20 »
Zannediyorum sezon boyunca Fernando'nun peşinden gittik onun uğruna pivotsuz oynadık her yerde bangır bangır bu haber dönüyordu çok göze batmış olacak ki pivotsuz şekilde ligi 2. bitirmemiz onlarda farklı bir intiba bıraktı ve ödülü Saras'a verdiler. Bence çok hakedilmis bir ödül. Saras'ta ayrı bir motivasyon kaynağı olsun bize Avrupa'nin 1 numaralı kupasını getirsin.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1924 : 18 Nisan 2025, 13:28:45 »
💫𝐓𝐇𝐄 𝟐𝟎𝟐𝟒-𝟐𝟓 𝐀𝐋𝐋-𝐄𝐔𝐑𝐎𝐋𝐄𝐀𝐆𝐔𝐄 𝐅𝐈𝐑𝐒𝐓 𝐓𝐄𝐀𝐌💫

🔶𝐓𝐉 𝐒𝐡𝐨𝐫𝐭𝐬
🔶𝐒𝐚𝐬𝐡𝐚 𝐕𝐞𝐳𝐞𝐧𝐤𝐨𝐯
🔶𝐍𝐢𝐠𝐞𝐥 𝐇𝐚𝐲𝐞𝐬-𝐃𝐚𝐯𝐢𝐬
🔶𝐊𝐞𝐧𝐝𝐫𝐢𝐜𝐤 𝐍𝐮𝐧𝐧
🔶𝐂𝐚𝐫𝐬𝐞𝐧 𝐄𝐝𝐰𝐚𝐫𝐝𝐬

#EveryGameMatters

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1925 : 18 Nisan 2025, 13:52:19 »
💫𝐓𝐇𝐄 𝟐𝟎𝟐𝟒-𝟐𝟓 𝐀𝐋𝐋-𝐄𝐔𝐑𝐎𝐋𝐄𝐀𝐆𝐔𝐄 𝐅𝐈𝐑𝐒𝐓 𝐓𝐄𝐀𝐌💫

🔶𝐓𝐉 𝐒𝐡𝐨𝐫𝐭𝐬
🔶𝐒𝐚𝐬𝐡𝐚 𝐕𝐞𝐳𝐞𝐧𝐤𝐨𝐯
🔶𝐍𝐢𝐠𝐞𝐥 𝐇𝐚𝐲𝐞𝐬-𝐃𝐚𝐯𝐢𝐬
🔶𝐊𝐞𝐧𝐝𝐫𝐢𝐜𝐤 𝐍𝐮𝐧𝐧
🔶𝐂𝐚𝐫𝐬𝐞𝐧 𝐄𝐝𝐰𝐚𝐫𝐝𝐬

#EveryGameMatters
Adamım Edwards'a bak, helal. Diğer adamım Motley reis de Eurocup MVP'si😎

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1926 : 18 Nisan 2025, 13:59:03 »
Olması gereken olmuş

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1927 : 18 Nisan 2025, 14:13:35 »
tarihte ilk kez pivot oyuncusu olmadan bi takım açıklanmış

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Tecrübenin konuştuğu anlara geldik. Maça nasıl girmemiz, ilk dakikalarda üstünlüğümüzü rakibe kabul ettirmemiz gerektigini oyunumuzla hissettirmemiz gerekiyor. Adamlar çok hareketli kabina sığmıyor herifler bazi oyunculardan yardim goturulmemeli özellikli Hifi, Ward, Herrera, Jantunen'den gerçi çoğunu da saydık. Adamlar tereddüt dahi etmiyor ve çok istikrarlilar. Jantunen diye bir oyunculari var bu adama önlem alsan da farketmiyor bir şekilde istediklerini yansıtabiliyor ona yapacak bir şey yok 😅

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
eleriz elemesine de, kan kustururlar.
40 dakika aynı konsantrasyonla sahada kalmamız lazım.
1-2 dakika konsantrasyonu kaybedince 10-0 seri yiyorsun.
bence burada küçümsendiği kadar kolay geçmeyecek seri, çok zor olacak.
3-1 alırız en kötü diyorum ama o 3 maçı kazanana kadar götten ter akıtırız.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #1930 : 19 Nisan 2025, 12:34:27 »
Katılıyorum. Tek sıkıntı, sürdürülebilir bir başarı elde edebilecek mi? Seneye benzer bir işi başardığında ya da mesela takımını saha avantajıyla play off a sokarsa, seçilme ihtimali artar. Şu da bir gerçek ki, takımının dağılma ihtimali de var. En iyi oyuncularına EL kodamanlarından ilgi, gün geçtikçe artıyor...

Katılıyorum bakalım önümüzdeki sene yeni kadro ve oyuncular ile nasıl adapte edecek saras yeni kadro ile gene Başarılı sezon geçirdi istikrarlı şekilde üstüne koyarak gidiyor

Çevrimdışı Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
İki maç da yakındı ama ilk maçta Erick ve bango yoktu. İkinci maçta da hall ve birch oynamamıştı. Bango da sanırım sakatlanıp bşr dakika oynamıştı.

Tam kadro olduğumuz durumda 40 dakika onlar gibi enerjik kalabiliriz. O yüzden çok zorlanmayacağımızı düşünüyorum. Özellikle ikinci maçta Hall ve Birch’ün savunma katkısını aramıştık.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Hadi kaplanlarım, hadi koçlarım çıkın ve yapmanız gerekeni yapın. Savaşın, sert oynayın, mesajı en başından verin, beni dinden imandan çıkartmayın.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Şunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama Motley olsa bu seri daha rahat geçerdi. Bango yu bu seri özelinde Motleyleştirmeliyiz. Ne Sertaçtan ne Melli den katkı beklemiyorum bu seri özelinde.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Şunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama Motley olsa bu seri daha rahat geçerdi. Bango yu bu seri özelinde Motleyleştirmeliyiz. Ne Sertaçtan ne Melli den katkı beklemiyorum bu seri özelinde.
Bangodan bir beklentiye girmeyin bence. Sure dahi alamaz doğru dürüst. Adam almis olmak için neden adam alinir anlamiyorum.