Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 78298 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #1935 : 24 Nisan 2025, 23:40:48 »
Gesen sene de maccabi yenmişti burada. Ne oldu sonra? Yalniz gerçek şu ki pana lesortu çok arıyor. Burada en az 1 mac alirlar bence. Alamazlarsa zaten siktirolup giderler önümüzden :)

dur şunları elesin efes.
uçak, otel ve vize tamam ama maç bilet yok.
viagogo’da 60.000 en dandik biletin maliyeti.
pao elenirse çakılır fiyatlar ahaha.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1936 : 24 Nisan 2025, 23:42:48 »
Efes, Pana'yı İstanbul'da 6 maçtır yeniyor. Bu sezonki maçta 26 sayı fark atmıştı.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1937 : 24 Nisan 2025, 23:46:23 »
ben efesin burda 1 maç çalacağını serinin de 5. maçta panaya gideceğini düşünüyordum. ilk kısım oldu bakalım burda ne olacak panayı yenmek kolay ama elemek zor.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1938 : 24 Nisan 2025, 23:56:50 »
dur şunları elesin efes.
uçak, otel ve vize tamam ama maç bilet yok.
viagogo’da 60.000 en dandik biletin maliyeti.
pao elenirse çakılır fiyatlar ahaha.
Eleyemez. Hala aynı yerdeyim. Elerse bizi de eleyebilir. Bizim klup lanetimizden kaynaklı. O vakit efes inşallah eler diyenleri görürüm ben. Asla bir turk takimi istemiyorum avrupada rakip olarak. En son hangi branşta kimi eledik turk olarak onu da hatırlamıyorum. Belki mrsic döneminde Beşiktaşı elemistik. O vardır. Başka da hatırlamıyorum. Mersin falan demeyin. Orada aşırı gucluyduk.

Çevrimdışı Burak Benli

• Üye
« Yanıtla #1939 : 24 Nisan 2025, 23:59:21 »
Hâlâ Saras denen basketbol câhilini savunan var mı? Hâlâ seven var mı? Ama nasıl seveni olmasın, asist üzerinden üçlük attırıyor dahiler dahisi Saras di mi.

Ben esas play-offlarda balonumuz patladığında sövücem Saras efendiye, şimdilik küfürlerimi saklıyorum. O gün geldiğinde forumda kimse kusura bakmasın.

Allah da bizi şu Saras'tan sezon sonu kurtarsın.

Üstat helal olsun vallahi nasıl öngörülerde bulunmuştun sen öyle ya. Çok fena patladı balonumuz değil mi ? Saras’a ne zaman oluk oluk sövüp sezon sonu siktir ediyoruz ?

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1940 : Bugün, 00:00:15 »
Eleyemez. Hala aynı yerdeyim. Elerse bizi de eleyebilir. Bizim klup lanetimizden kaynaklı. O vakit efes inşallah eler diyenleri görürüm ben. Asla bir turk takimi istemiyorum avrupada rakip olarak. En son hangi branşta kimi eledik turk olarak onu da hatırlamıyorum. Belki mrsic döneminde Beşiktaşı elemistik. O vardır. Başka da hatırlamıyorum. Mersin falan demeyin. Orada aşırı gucluyduk.
şampiyon olduğumuz yıl efes ve daçka deplasmanda maç almıştı oly ve reale karşı. oaka’dan 2/2 dönmemize rağmen 1 hafta gözüme uyku girmemişti benim. senin en büyük rakibin onlar değil ama sen onların en büyük rakibisin. kağıt üstünde daha güçlü takımlar gelmediği için rehavet oluşturma durumu da var. gerçekten büyük tehlike.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #1941 : Bugün, 00:14:31 »
Birine eleniceksen erginli yunan oclarina degilde pislikten arinmis efese elenmeyi tercih ederim.Ayrica olayada asla bu sekilde ya elenirsek gozuyle bakmam.Cikar oynar cakar gecersin.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #1942 : Bugün, 00:14:34 »

panathinaikos’u da eleriz, efes’i de.
şampiyon oluruz kanımca.
ligin en iyi takımıyız.

Çevrimiçi myildirim

• Üye
« Yanıtla #1943 : Bugün, 00:15:50 »
Linç yemeyeceksem bende efesi istemiyorum. Çok formda ve son şampiyon paoyu deplasman dezavantajıyla geçerek özgüvenle gelmeleri ve maçta underdog kalacak taraf olmaları Fb genleri düşünüldüğünde korkunç bir senaryo. Larkinin ölüsü bile çok can yakabiliyor bugün görüldüğü üzere, Bryant Fb görünce MJ modunu açıyor zaten malum, Poirier de mevcut formuyla kabus gibi kalabilir sorunlu pivotlarımıza karşı…

Ayrıca gergine karşı hem sarasın bireysel olarak hem de Fb nin F4 kaybetme serisini bir yerde kırması lazım artık, underdog olmak ve onların yine yeneriz düşüncesinde olması da işimize gelecektir diye umuyorum, erken konuşmayı hiç sevmem ama bu sene takıma da çok inanıyorum oynamaya çalıştığımız oyun ve mental açıdan, bu aralar bağıra bağıra korudukları lanet yunan lobisi hakemleri maçın önüne geçmez ve gergini kırarsak da ŞAMPİYONUZ bu sene Allahın izniyle.
« Son Düzenleme: Bugün, 00:34:02 Gönderen: myildirim »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #1944 : Bugün, 00:19:45 »
Birine eleniceksen erginli yunan oclarina degilde pislikten arinmis efese elenmeyi tercih ederim.Ayrica olayada asla bu sekilde ya elenirsek gozuyle bakmam.Cikar oynar cakar gecersin.
Efesin Allah belasını versin. Onlarin oyuyla play off disina ciktik. Basketin gssi bunlar, voleybolun vakifi. Hepsi aynı bok. En kötü yunan, Rum, bunlardan daha şirin benim gözümde.
« Son Düzenleme: Bugün, 00:20:03 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #1945 : Bugün, 00:25:30 »
Efesin Allah belasını versin. Onlarin oyuyla play off disina ciktik. Basketin gssi bunlar, voleybolun vakifi. Hepsi aynı bok. En kötü yunan, Rum, bunlardan daha şirin benim gözümde.

Bu arada ki gerilirimlerin hepsinin sebebi o ibne ergin bence abi.

Gs li toplarinda efesi yada vakifi desteklemesinin tek sebebi kendi capsizliklari.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #1946 : Bugün, 00:27:12 »
şampiyon olduğumuz yıl efes ve daçka deplasmanda maç almıştı oly ve reale karşı. oaka’dan 2/2 dönmemize rağmen 1 hafta gözüme uyku girmemişti benim. senin en büyük rakibin onlar değil ama sen onların en büyük rakibisin. kağıt üstünde daha güçlü takımlar gelmediği için rehavet oluşturma durumu da var. gerçekten büyük tehlike.
Fazla cesur olmaya gerek yok. Voleybolda tek avrupa şampiyonu oldugumuz yil vakifla eslesmesigimiz yildi. Nitekim ligde eslesip elenmistik o yil. Türk takımı isteyenlere dehşetle bakıyorum. Ben istemiyorum. Onlar sanırım kahrolmaya, dejavu yaşamaya doymamislar

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #1947 : Bugün, 00:50:25 »
Porier'in Nunn'in şuta kalktığı pozisyonda önce topa mudahalesi var daha sonra eline dokunmus sanki faul olmayabilir o pozisyon, öyle bir şey olsa o ortamda hakemin calmamasi mümkün değil

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #1948 : Bugün, 03:41:31 »
Valla bence pana hala efesten daha oturmus bir takim buyuk maclari daha iyi oynayacak potansiyelleri var fakat efesin kadrosunun pana dan asagi kalir yani yok.Hele ki lessortun olmadigi senaryoda.Belki pananin su uzun rotasyonu bile bizden daha iyi fakat,onlar bizim gibi uzuna bagli olmayan mobil bir sisteme alisik degiller.Bizim kadar guclu forvetleri ve atletizm seviyeleri olmadigi icin efesin uzunlari onlara baya bir sikinti yaratiyor.

Ayrica kadro kalitesi olarak bence en iyi takim olympiakos inanilmaz bir kadrolari var resmen yok yok takimlarinda pana dan cok daha iyiler kadro olarak.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #1949 : Bugün, 09:46:38 »
Porier'in Nunn'in şuta kalktığı pozisyonda önce topa mudahalesi var daha sonra eline dokunmus sanki faul olmayabilir o pozisyon, öyle bir şey olsa o ortamda hakemin calmamasi mümkün değil

Önce topa müdahale etmesi bir anlam ifade etmiyor futbol gibi değil basketbol kuralları dokunursan faul