Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 82027 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #1965 : 26 Nisan 2025, 17:35:36 »
paris serisinde bundan sonra laubalilik boyutuna düşmedikçe seri pariste biter. ve biz yüksek tempoyla f4 e gideriz. orada özellikle ilk maçta kim olursa olsun yüksek tempoyu devam ettirirsek finale rahat gideriz. finalde olimpikakos olursa şampiyon olacağımıza inanıyorum. ama monaconun çıkma ihtimali sanki daha fazla. işte o zaman işler biraz karışık. ah o theiss varya, takımı tamamen deiğştirdi. tam eksik parçayı buldular resmen.

Çevrimdışı Burak Benli

• Üye
« Yanıtla #1966 : 29 Nisan 2025, 23:51:35 »
Hâlâ Saras denen basketbol câhilini savunan var mı? Hâlâ seven var mı? Ama nasıl seveni olmasın, asist üzerinden üçlük attırıyor dahiler dahisi Saras di mi.

Ben esas play-offlarda balonumuz patladığında sövücem Saras efendiye, şimdilik küfürlerimi saklıyorum. O gün geldiğinde forumda kimse kusura bakmasın.

Allah da bizi şu Saras'tan sezon sonu kurtarsın.

Kral neredesin ya! Gel de engin basketbol bilgilerinle şu süpürülme hikayesini bir anlatsana

Çevrimdışı aBouT

• Üye
  • Yer: İstanbul Gop
    • burakakkas
« Yanıtla #1967 : 30 Nisan 2025, 12:29:14 »
Kral neredesin ya! Gel de engin basketbol bilgilerinle şu süpürülme hikayesini bir anlatsana

İnsan şunu yazdıktan sonra bari tebrik eder. Böyle taraftara İtoudis gibi çöpler müstehak

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #1968 : 30 Nisan 2025, 21:14:46 »
Efes Pao maçı başabaş gidiyor kalbimiz Efes'ten yana. Haydi Efes alırsan son maç strese baskiya maruz kalacak takım onlar olacak işler bizim için daha kolay olacak.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1969 : 30 Nisan 2025, 21:29:46 »

Burdayım şimdi gördüm, ''şampiyon da olsak Saras defedilmeli'' demiştim zâten:) fikrim aynı. Yaptığımız sâdece üçlük sokmak, başka hiçbir şey değil. F4'te o şutlar girmezse şampiyonluk kaçacak farkında değilsiniz.

Errick bir kumardı, zar attık tuttu. Bu zar tutmasaydı böyle ağzını yaydıra yaydıra, şempanzeden hâllice beyninle dalga geçmeye çalışacak mıydın?

Söylediklerimin arkasındayım. bu takımın temelini atan İtoudis, kaymağını yiyen Saras. Umarım bizi şampiyon yapar ve peşinden de defedilir.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1970 : 30 Nisan 2025, 22:01:58 »
hadi hepsini geçtim de şampiyon olsak niye yolluyoruz adamı

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #1971 : 30 Nisan 2025, 22:26:11 »
Burdayım şimdi gördüm, ''şampiyon da olsak Saras defedilmeli'' demiştim zâten:) fikrim aynı. Yaptığımız sâdece üçlük sokmak, başka hiçbir şey değil. F4'te o şutlar girmezse şampiyonluk kaçacak farkında değilsiniz.

Errick bir kumardı, zar attık tuttu. Bu zar tutmasaydı böyle ağzını yaydıra yaydıra, şempanzeden hâllice beyninle dalga geçmeye çalışacak mıydın?

Söylediklerimin arkasındayım. bu takımın temelini atan İtoudis, kaymağını yiyen Saras. Umarım bizi şampiyon yapar ve peşinden de defedilir.

Hem saçmalıyosunuz hem insanlara hakaret ediyosunuz. Hakarete izin veremeyiz kimseye. Hakaret etmeden şovunuzu yapın
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #1972 : 30 Nisan 2025, 22:48:15 »
Maç giderse seri de gitmiş olurdu Efes için. Buraya kadar gelmek büyük basariydi aslında. Neyse seneye başarılar Efes.

Çevrimdışı aBouT

• Üye
  • Yer: İstanbul Gop
    • burakakkas
« Yanıtla #1973 : 30 Nisan 2025, 22:48:30 »

Bu takımın temelini İtoudis mi attı 🤣

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1974 : 01 Mayıs 2025, 06:01:54 »
Yeri geldi bende cok elestirdim sarasi fakat kadroya gore oynattigi basketbol muazzam is adam resmen 5 numarasiz ligi sirkulase etti.

F4 de her zaman durum gunluk performanslara kaliyor.Bence koclarin performanslarini degerlendirirken f4 performansina cok bakmak yaniltici olabilir.Tabi ki bu agir favori olan bir takimin sampiyon olamamasi gibi durumlar hariç f4 de biraz iş oyunculara kaliyor.

Sarasi tartismamak lazim bence bir sure,tebrik etmek gerekir.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1975 : 01 Mayıs 2025, 09:40:07 »
Birçoğumuzun burun kıvırdığı kadro ile Türkiye ligini lider bitirmiş, Avrupa'da liderliği kıl payı kaçırarak 2.olmuş, play off'da 3-0 yaparak en erken Finar four'u garantilemiş ve belki de şampiyon olacak bir koçun şu günlerde eleştirilmesi biraz tuhaf. Her sezon sezon varsın bu yılki performansı göstersin de ne oynatırsa oynatsın.

Zaman zaman belki benim de Saras'ı eleştirdiğim yönleri olmuştur ama an itibariyle başımın tacıdır.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
« Yanıtla #1976 : 01 Mayıs 2025, 10:27:41 »

Uzun zamandır bu forumu okuyucu olarak takip ediyorum. Sinirlerimi bu kadar zıplatan başka bir yorum olmamıştı. Bu yorumun bir yaptırımı yok mudur?

Yaptığın itoudis yorumuyla sen de kendi zekanı belirledin. Bir dahaki denemende yorumlarına biraz nezaket ekle, yoksa yine eksik kalacaksın.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #1977 : 01 Mayıs 2025, 10:43:49 »
İtoudis yorumu süper olmuş..

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #1978 : 01 Mayıs 2025, 11:26:36 »
Uzun zamandır bu forumu okuyucu olarak takip ediyorum. Sinirlerimi bu kadar zıplatan başka bir yorum olmamıştı. Bu yorumun bir yaptırımı yok mudur?

Yaptığın itoudis yorumuyla sen de kendi zekanı belirledin. Bir dahaki denemende yorumlarına biraz nezaket ekle, yoksa yine eksik kalacaksın.

Zaten bi daha böyle saçmasapan tavırlarda kendisi adaya veda eder, artık canı nerede istiyosa orada yapacağını yapar. Biz uyardık böyle mesajlar atmayalım diye
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1979 : 01 Mayıs 2025, 15:17:46 »
Zaten bi daha böyle saçmasapan tavırlarda kendisi adaya veda eder, artık canı nerede istiyosa orada yapacağını yapar. Biz uyardık böyle mesajlar atmayalım diye

Ben Saras ile ilgili düşüncelerimi çok çok önce yazmıştım zâten, aylar evvelden yazdıklarım ortada. Adamın oynattığı oyun tamâmen kumar üzerine. Bunu belirtmeme rağmen, doğru düzgün yorum girmeyen birisi gelip de sâdece bana lâf atmak için yorum yazıyorsa, kusura bakma cevabını alır. Durduk yerde sataşmadım herhâlde adama. Yaklaşık olarak 8 yıldır şuraya yazıyorum, herkes Tom Abi'ye saldırırken bile ona bir şey demedim, kızmadım, tek lâf etmedim. Geçmişte yazdıklarım duruyor. Çünkü adamın fikirlerine saygı duyuyordum.

Fikirlere saygı duymayıp dalga geçebileceğini sanan birisine karşılığını veririm tabii ki. Anasını satayım sanki GS'liyiz, sanki biz şampiyon olmak istemiyoruz, yok karşılığını alır yok gününü görür minvalinde tonlamalar. Bana yazan eleman galibiyetimize mi sevindi yoksa bana lâf sokmak için mi sevindi bi onu sorsan keşke ona.

Lâfı söyleyene değil, haftalar sonra buraya gelip söyletene bakmalısın biraz da.