Zaten bi daha böyle saçmasapan tavırlarda kendisi adaya veda eder, artık canı nerede istiyosa orada yapacağını yapar. Biz uyardık böyle mesajlar atmayalım diye
Ben Saras ile ilgili düşüncelerimi çok çok önce yazmıştım zâten, aylar evvelden yazdıklarım ortada. Adamın oynattığı oyun tamâmen kumar üzerine. Bunu belirtmeme rağmen, doğru düzgün yorum girmeyen birisi gelip de sâdece bana lâf atmak için yorum yazıyorsa, kusura bakma cevabını alır. Durduk yerde sataşmadım herhâlde adama. Yaklaşık olarak 8 yıldır şuraya yazıyorum, herkes Tom Abi'ye saldırırken bile ona bir şey demedim, kızmadım, tek lâf etmedim. Geçmişte yazdıklarım duruyor. Çünkü adamın fikirlerine saygı duyuyordum.
Fikirlere saygı duymayıp dalga geçebileceğini sanan birisine karşılığını veririm tabii ki. Anasını satayım sanki GS'liyiz, sanki biz şampiyon olmak istemiyoruz, yok karşılığını alır yok gününü görür minvalinde tonlamalar. Bana yazan eleman galibiyetimize mi sevindi yoksa bana lâf sokmak için mi sevindi bi onu sorsan keşke ona.
Lâfı söyleyene değil, haftalar sonra buraya gelip söyletene bakmalısın biraz da.