Gönderen Konu: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 13163 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #90 : 31 Ağustos 2024, 00:52:13 »
Maxi takımı çok bozuyor. Bek filan kovalamıyor. Topu aldı mı da geveleyip duruyor. İkinci yarı ilk 20 dakika sol taraf otoban oldu. Bekte Jayden da çok yetersiz, adam kaçırıyor ve çok pozisyon hatası yapıyor.

Sola Tadic, Sağa İrfan gelir gelmez goller geldi ve topu alıp da vermedik, maç da bitti. Mourinho artık bunu görmeli. Hala görmüyorsa altında boş kuruntular yatıyor demektir. Maxi ancak hamle oyuncusu olur. İrfan direkt oynar. Tadic sol tarafta olur. Sol beke bir oyuncu almak veya Levent'i denemek lazım.

Takımı bozan ikinci oyuncu ise Szymanski. Çok sıradan kalıyor. Koşuyor ediyor, pres okey ama ikinci forvet gibi oynamadan bir etkinliği yok topla veya topsuz.

Amrabat, Fred, İsmail oynamalı. Sağda İrfan, solda Tadic olmalı. Maxi, Oğuz, Szymanski hamle oyuncusu olmalı. Bir sol bek almak lazım. Hatta İsmail ile rotasyon yapacak bir de yıldız bir 8.

Diğer türlü sıkıntı yaşarız.
genel olarak katılıyorum. özellikle de maxi konusunda. bi yaratıcılığı yok, üstüne rakipler de artık çözmeye başladı gibi gözüküyor. bugün ikili baskılar oldu, ayrıca oyun sağ taraftayken zayıf tarafta hiç birebir bırakmadı alanya. sonucunda etkisi daha da düştü. irfanın dzekoya yaptığı asisti yapabilir mi mesela bende kuşku uyandırıyo. tadic de sola geçer geçmez önce gol attı sonra nesyriye çok iyi bi top indirdi. yani bu iki oyuncu vazgeçilecek adamlar değil. maxi’nin 11 olması gereken maçlar da illa olacaktır ama ana plan irfan-tadic olmalı.

bugün çağları da çok çok beğendim. djiku da çağlar da önde baskı yapan takımlar için çok iyi stoperler. jayden çok kötüydü, müldür vasattı. beklerdeki soru işaretleri devam ediyor.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #91 : 31 Ağustos 2024, 01:09:26 »
Çağlar da çok iyiydi evet.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #92 : 31 Ağustos 2024, 12:28:05 »
Pozisyonları harcamasak maç ilk yarı biterdi. Basma işindeki risk sonuç alamazsan güç bitince rakip takım elini kolunu sallaya sallaya gelmeye başlıyor. 2-0 olana kadar 4 tane tehlikeli atak yaptı Alanya.
Maç yoğunluğunu düşünürsek İleri geri çalışabilecek agresif bir orta saha ve sol bek ihtiyacımız var bana göre.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #93 : 02 Eylül 2024, 03:41:28 »
Bu Maximin cok ilginc adam....

Son iki mactir kendini cikartiyor kenara isaret edip. Milli mac arasi en cok ona yarayacak gibi.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #94 : 02 Eylül 2024, 18:56:45 »
Gs gömü mü buldu naptı icardi-batsh-oshimen ne arkadaş 11 milyon euro maaş diyorlar. Kostic haberi çıktı birde

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #95 : 02 Eylül 2024, 19:01:28 »
SPK GS'ye el filan koymalı.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #96 : 02 Eylül 2024, 22:25:24 »
Adamlar bir şekilde götürüyor. Biz de Medina ile haftalardır uğraşıyoruz.
Getirdikleri forvette Slimani ayarında zaten. Bu yönetimden hiçbir şey olmaz.
Yine şampiyon bunlar olur. BJK Joao Mario’yu almış. Herifler net nokta atışı transferler yapıyor biz de Medina ile haftalardır uğraşıp duruyoruz.

Bu beceriksiz yönetim Medina ile falan uğraşmayıp keşke Rabiot falan çekse. Neyse ya gs onu da alır zaten. Sol bek transferi de gerekiyor bence.
« Son Düzenleme: 02 Eylül 2024, 22:29:28 Gönderen: MotorCade »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #97 : 02 Eylül 2024, 23:41:27 »
Demekki  üçüncü forvet batu'ya o kadar para verilebiliyormus. Bizim.taraftar kadar her haltı bildiğini sanan taraftar yok. Yonetim desen iki kelimeyi bir araya getirmeyen dursunun samaroglani oldu. Osimhen denen adam turkiyeye gelen piyasa değeri açısından gelmiş geçmiş en değerli adamdır. Biz guiza bulduk yine bekleyip bekleyip. Ali koç denen adamın hakikaten proje olduğunu düşünmeye başladım. Birileri seçim oncesi acun ve koçun konuşmalarını yayınlasa zaten ortada hersey. Gelmez denen adamlar geliyor evet ama başkalarına geliyor.

Gs kimi alırsa alsın gerci, besiktas şampiyon bu sene. Sıra onlarda.
Bizim de special one'imiz var. Gerci o da ayrı vaka. Güya dünya yıldızlarını istememiş,  siktimin sistemine uymayacagi için, 20 milyona faslı guizayi istemiş. Bu adami calistirdigi hangi takima isterdi de dunya yildizlarini istememis. Hakikaten kafamda soru isaretleri var da dillendirmek istemiyorum. Şu anda maximin haric tamamen geçen seneki takım oynuyor, onlar atiyor, tutuyor. Yeni daha hiç bir şey görmedim kenarda duran José haric..
« Son Düzenleme: 02 Eylül 2024, 23:42:01 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #98 : 02 Eylül 2024, 23:44:50 »
Basketin de futbolun da anasını avradını diyesim geliyor.

Kadın basketbola ve kadın voleybola bakalım biz. En azından ben. Oralari az bozulmuş durumda şimdilik.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #99 : 03 Eylül 2024, 07:05:38 »
Oshimen bok atılacak bir golcü değil cl üstüne bilet olayları derken güzel gündem değiştirdiler amaçlarını da ulaştılar doğrusu icardi batshuayi zaten yeterliydi lig için Oshimen transferi beni korkutmuyor asıl zaafları stoper-orta saha şuan oralara yapacakları hamle önemli olacak aldıkları sağ bekte şu ana kadar yetersiz.

Birde oshimen için keremi yediler bakalım hangi sisteme dönecekler onuda merak ediyorum çift forvet mi olacak genelde 3-5-2 diyorlar nelsonla üçlü oynamakta çok zor bir görelim bakalım

Bizim camia çok ilginç gene karalar bağlanmış şampiyon ilan edilmeler oyunculara bok atmalar daha 3.haftadan müstehak aslında bize herkes her şeyi biliyor
« Son Düzenleme: 03 Eylül 2024, 07:56:11 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #100 : 03 Eylül 2024, 10:08:55 »
Arkadaşlar, Osimhen oynamaya başlasın, düşünüldüğü gibi fark yaratsın, Ocak ayında gitmeden burada kalsın, ondan sonra sikip sokalım hep beraber.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #101 : 03 Eylül 2024, 13:12:18 »
Fred ile birlikte oynayabilecek bir 8 ve sol bek gelmek zo run da.

Çevrimdışı NigelHayesDavis

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #102 : 03 Eylül 2024, 15:24:55 »
sık sık sakatlanan Fred'i yedekleyecek bir 8 lazım. sol bek şart değil Jayden makine gibi. Levent Mercan var yedek olarak zaten
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #103 : 06 Eylül 2024, 22:49:03 »
Medina ocakta geliyor deniyor ama yine de maliyeti aşırı olmayan bir kiralık kadroya katılmalı diye düşünüyorum. Ayrıca sol bek de gerekli.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #104 : 15 Eylül 2024, 08:47:50 »
O gitmiş, bu gelmiş farketmiyor. Mahalleden bakkal amca da oynasa gelene 5 gidene 5 devam ediyor. Geçen yılın ikinci devresi dahil 23'de 22 galibiyet yaptılar. O tek maç da bizim macti. Haftaya bu orospu çocuklarını yenip üstlerine çıksak ne olacak,  boktan bir macta puan kaybedip yine altlarına düşeceğiz.
Maurinho da yakında pes eder de anlar ne boklar döndüğünü bu ülkede. Şimdi sadece anlatılanlar kadar biliyor.