Gönderen Konu: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 23572 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #165 : 22 Eylül 2024, 10:27:33 »
İrfan+Oğuz+Cengiz geçen sezon toplam 40 gol atmış.  Çoğunluğun gitmesini istediği Cengiz bile 9 gol atmış ve 5 maç çözmüş sana. İrfan'ı bu ikisinden ayırıyorum bu adamı müzmin yedek yapmak delilik.

Bu adamların hepsini birden bu kadar kenara atmanın bir anlamı var mı? 20 milyona aldırığın adamı Guiza'ya çevirdin. Cenk gibi ligde ve büyük maçlarda her zaman iş yapmış adama şans vermiyorsun.

Takmış kafayı her maç Dzeko-Tadic. Pres işlerini sevmeyen Maximin de olunca önde prese yerleşemiyorsun işte, mesafeler açılıyor ve rakip rahatça geliyor.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #166 : 22 Eylül 2024, 11:35:42 »
Hepimiz üzgnüz, tamam. Ne yapıp edip kazanmamız lazımdı ama olmadı. Herhangi birşey bitmiş değil ama büyük avantajı ikram ettik.

Dzeko-En-Nesyri değişikliği yapıp Syzima yerine de bir süre İCK olmalı sahada. Tadic 10 numara oynasın, eksik bağlantıyı o sağlasın. Ya da ne bileyim, Fred-İsmail-Amrabat yapıp her rakibin ağzına basmalı. Mevcut kadro ve sistem taşımıyor.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #167 : 22 Eylül 2024, 11:56:47 »
Hepimiz üzgnüz, tamam. Ne yapıp edip kazanmamız lazımdı ama olmadı. Herhangi birşey bitmiş değil ama büyük avantajı ikram ettik.

Dzeko-En-Nesyri değişikliği yapıp Syzima yerine de bir süre İCK olmalı sahada. Tadic 10 numara oynasın, eksik bağlantıyı o sağlasın. Ya da ne bileyim, Fred-İsmail-Amrabat yapıp her rakibin ağzına basmalı. Mevcut kadro ve sistem taşımıyor.

Bitti dostum. Her şey bitti. Bu kulüp buradan kalkamaz.
« Son Düzenleme: 22 Eylül 2024, 11:57:05 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #168 : 22 Eylül 2024, 15:03:52 »
Bu soyleyeceklerimin rasyonel bir karşılığı olmayabilir ama şöyle düşünelim. Son 2 senedir uçarak kaçarak başlıyorduk. Sonra düşüyorduk. Bu sefer kötü başladık gibi ama neticesi güzel olsun inşallah. Bu yaşanan da Ersun yanal şampiyonluğu senesindeki Konya maçı olsun diye umalım.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #169 : 22 Eylül 2024, 15:46:47 »
Bu soyleyeceklerimin rasyonel bir karşılığı olmayabilir ama şöyle düşünelim. Son 2 senedir uçarak kaçarak başlıyorduk. Sonra düşüyorduk. Bu sefer kötü başladık gibi ama neticesi güzel olsun inşallah. Bu yaşanan da Ersun yanal şampiyonluğu senesindeki Konya maçı olsun diye umalım.
Hocam kötü başlayınca da ligden erkenden kopuyoruz iste :)
« Son Düzenleme: 22 Eylül 2024, 15:47:05 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #170 : 22 Eylül 2024, 17:16:03 »
Valla inanılmaz mutsuzum amk. Yıllardır bu kadar canımı sıkmıyordum ama bu sene resmen herkes; taraftar, üç başkan adayı, camia el ele verip şu Mourinho denen, futbolu bırakmış adamı getirmek ve Ali Koç döneminin şampiyonluğa en yakın takım, hoca ve oyunu grubunun içine sıçmak için iş birliği etti ya... Ona sıkılıyor canım.

Bin kere yazdım. Dilimde tüy bitti. Bile bile lades dedim. Yerli hoca ile devam edin, üç tane takviye yapın bitti gitti dedim. İçinden geçtiler kulübün. Herkesin mevkisi değişti. Geçen yılın en iyisi olan İrfan dakika bulamıyor.

Bu kulüp bir daha asla şampiyon olamaz böyle giderse. Ciddi söylüyorum. Dile kolay, 11 sene oldu. 31 sene de olur.
« Son Düzenleme: 22 Eylül 2024, 17:17:02 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #171 : 22 Eylül 2024, 21:20:48 »
Başkanı, hocası, oyuncusu ve seyircisi (taraftarı değil), bu kulüp için Galatasaray maçının ne anlama geldiğini bilecek... Dördü de yok gibi görünüyor. Temel problem bu.

Kulübün DNA'sı ile genleriyle oynandı...

Şimdi çıkıp İsmail Kartal falan gelsin diyecek halim yok. Kötü hoca olsa bile -ki bana göre tartışma götürür bu- kulüp için Galatasaray maçının ne anlama geldiğini biliyordu. Yenemese de yenilmemenin önlemini alıyordu. Ligin sonuna kadar tuttu takımı kafada, neden şampiyon olamadığımız konusunda herkes hemfikirdir sanırım. Jesus da Mourinho da resmen taşşak geçti bizle. Erzurum yayla, ikisi de at oynattırdı Kadıköy'de GS'ye...

Şu satırları yazmak benim için ızdırap ama dün akşam için FAZLA üzülmeyin derim renktaşlar. Özetten gördüğüm anladığım kadarıyla 6-7 golden Allah esirgemiş. Yöneticin çıkıp maçtan sonra her şey yolunda diyorsa, bunu derken yüzü kızarmıyorsa bu kulüpte bir şeyler ölmüş demektir. Duyan da 3 topumuzun direkten döndüğünü, Muslera'nın panter kesildiğini zanneder.

Aranızda seyirciye laf ettirmeyecek birileri varsa bana Maraton tribününün ortasını açıklasın lütfen... Bunu bu tür bir maçtan sonra kale direklerinin taraftar tarafından yerle bir edildiğini canlı canlı gören birisi olarak yazıyorım...

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #172 : 23 Eylül 2024, 17:44:33 »
40 yıldır derbi takip ederim. 2 Jesuslu derbi ve bu Mourinholu derbi en kolay yenildiğimiz ve madara olduğumuz maç olmuştur muhtemelen. Operasyon çocuklarına kupa finalinde 5-1 yenildiğimiz maç vardı( skor olarak farklı yenildiğimiz nadir maçlardan) o maçta bile atabilsek yenecek kadar pozisyona girmiştik. Geldiğimiz nokta itibariyle söz bitiyor. Haleti ruhiye olarak bu operasyon çocuklarına ELW finalinde kaybettiğimiz zamanki gibiyim. Allah bildiği gibi yapsın müsebbiplerini. Umarım bu kez bizi şok edip sonunu iyi bitirirler.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #173 : 23 Eylül 2024, 21:07:41 »
40 yıldır derbi takip ederim. 2 Jesuslu derbi ve bu Mourinholu derbi en kolay yenildiğimiz ve madara olduğumuz maç olmuştur muhtemelen. Operasyon çocuklarına kupa finalinde 5-1 yenildiğimiz maç vardı( skor olarak farklı yenildiğimiz nadir maçlardan) o maçta bile atabilsek yenecek kadar pozisyona girmiştik. Geldiğimiz nokta itibariyle söz bitiyor. Haleti ruhiye olarak bu operasyon çocuklarına ELW finalinde kaybettiğimiz zamanki gibiyim. Allah bildiği gibi yapsın müsebbiplerini. Umarım bu kez bizi şok edip sonunu iyi bitirirler.

https://www.youtube.com/watch?v=MJoh0pjqVow

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #174 : 24 Eylül 2024, 17:32:10 »
Bence artık hocanın zor maçlarda buna benzer
Livakovic
Mert-Becao-Djiku- Osterwolde
Ambrabat-ismail- Fred
İrfan Can(Oğuz)-Ennesry-Maxim(Tadiç)

Gibi bir şeyle çıkması lazım. mevcut halde Tadic-Dzeko-Maxim ön üçlüsü istese de ortasahaya yardım edemiyor.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #175 : 24 Eylül 2024, 18:37:49 »
Enik it, yavşak bit oldu... İcardi üzerinde Ali Koç yazan GS forması giymiş. Ona izin veren yönetimlerine bela okumayacağım, mal bu, ne bekliyoruz zaten... Bu örgütle mücadelede her pislik mübah artık. Koç moç umrumda değil Fenerbahçe başkanına yapılan muameleyi sindiremiyorum artık. Kendisi nasıl dayanıyor bilmiyorum. Yere iterler, kakarlar, alay ederler.

Çevrimdışı kenanyusuf

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #176 : 25 Eylül 2024, 11:19:12 »
Pascal Nouma Fenere Gol attığında elini şortunun içine sokmuştu,  bu olay dahil, bugüne kadar gördüğüm en iğrenç olaydı.  Bir kadına kocalık görevini yapmak üzere kurulmuş konsorsiyumun bir üyesi olan, bu üyelikten de gurur duyan   kişi Fenerbahçe Başkanı ile alay edemez.  Ali Koç’tan biz memnun değiliz, ancak bu durum, nesebi ve meşrebi gayri sahih bir itin onunla alay etmesine sessiz kalınmasını gerektirmez

Gördüğüm kadarıyla  kulübü olacak yapıdan da bir tepki yok. 

Bunlar kulüp değil, bunlar gerçekten iğrenç bir örgüt.   
« Son Düzenleme: 25 Eylül 2024, 11:20:38 Gönderen: kenanyusuf »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #177 : 25 Eylül 2024, 12:39:36 »
Enik it, yavşak bit oldu... İcardi üzerinde Ali Koç yazan GS forması giymiş. Ona izin veren yönetimlerine bela okumayacağım, mal bu, ne bekliyoruz zaten... Bu örgütle mücadelede her pislik mübah artık. Koç moç umrumda değil Fenerbahçe başkanına yapılan muameleyi sindiremiyorum artık. Kendisi nasıl dayanıyor bilmiyorum. Yere iterler, kakarlar, alay ederler.

Bildiğim kadarı ile o formayı Konyaspor'u yendikten sonraki kutlamalarda giymişti. Yani 4 ay önce. Şayet bu haftadan sonra tekrar giydi ise büyük terbiyesizlik. Ama 4 ay önceki resim ise tekrar gündeme getirmeye de gerek yok. Verilmesi gereken tepki o zaman verilmeliydi.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #178 : 25 Eylül 2024, 13:04:25 »
Basketbol tarafında yazdım, burada da paylaşayım, çünkü elimden bir şey gelmiyor artık...

Kışın kışlığını yapması gibi puşt puştluğunu yaptı yine, enik it, yavşak bit oldu...

Rest çekin kardeşim artık, bu herif milli takımın başında iken oyuncu falan göndermiyoruz diyin. Dünyanın spor branşına yatırım yap. İtsinler, kaksınlar, hor görsünler. Milli takımın başındaki herif de bu işin amigoluğunu yapsın... Bu kulüp bu kadar mı sahipsiz artık.

Ellime merdiven dayadım, eşimden utanmasam hıçkıra hıçkıra ağlıycam, arka odalara  gittiğim falan oldu göz yaşlarımı saklamak için. 2011'den beri yığıla yığıla, birike birike kaldıramayacağım noktaya geldi artık. Yüreğimde öküz değil, manda oturuyor desem mübalağa olmaz. Kulübü yönetenlerde bu acının yüzde biri var mı, emin değilim. Her türlü maskaralık, seviyesizlik, çapsızlık ayyuka çıkmış, biz Acun'un ağzına falan bakıyoruz artık.

Tek dileğim artık  Arıboğan'ından Ataman'ına Fenerbahçe'ye bu muameleyi hak görenlerin cenazesine Fenerbahçe formasıyla gidip imam sorunca "HELAL OLMASIN" diye bağırabilmek ki ben yapamasam bile birileri muhakkak yapacak bunu...

Fenerbahçe yetim, Fenerbahçe öksüz. Babasını öldürmüşlerdi, anası da yok artık...

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #179 : 28 Eylül 2024, 18:01:32 »
Osayi kesiği yemiş ayak burkulması falan hikaye. Bu arkadaşla yeni kontrat yapılmazsa hiçbir şey oynamaz. Devre arası iyi bir sağ bek transferi şart oldu.