Rıza Efendi iki ekmek bir süt pankartı zaten edepsizce, her derbiden önce rakibe sövülmesiyle alâkası yok ama. Beşiktaşlılar da bize küfür ediyor, biz de motive olalım o zaman, ne bileyim. Türkiye'deki futbol atmosferi böyle ve herkes için böyle. Sanki ilk defa küfür işitmiş gibi...
Buyrun ağbi, meydan sizin. Sabaha kadar edin bu gece, tutan yok sizi. Ben uyuyamıycam ayrı mesele.
Yönetim, saha içi ve Morinho ne kadar başarısızsa tribünler de o kadar başarısız. Sevilla maçında durduk yere kaleciye çakmak atarak tura neden olan kafadan mantıklı bir iş beklemek safdillilik zaten. Hiç bir şeyin tek bir müsebbibi olmadığını tekrar yazıcam. Elbette bu maçı sadece geçen hafta edilen küfür yüzünden kaybetmedik. Öte yandan dolmuş stat hınca hınç, dökülen Beşiktaş'ı motive ettiler işte.
Galatasaray seyircisi bir Trabzon deplasmanı öncesinde küfür ediyor mu acaba Trabzon'a...
Geçen sene de yazdım, hocanın kellesini isteyenler, önümüzdeki yıl bu zamanlarda da yeni hocanın kellesini isteyecekler. İsmail Kartal'ı gönderelim diyenlerle an itibariyle Morinho'yu kovalım diyenlerin %70-80'i aynı kişilerdir zannımca...