Gönderen Konu: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 13067 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Ynt: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #420 : 17 Aralık 2024, 10:06:10 »
20 sene öncesi ile şimdiyi kıyaslıyorsun. Artık o eski Türkiye yok, farkında değilsin herhalde.

Evet her şey daha boktan hale geldi adam kayırma, liyakatsizlik, kibir tahammülsüzlük, saygısızlık...vs

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #421 : 17 Aralık 2024, 10:31:42 »
Eski Türkiye yok artık. Hedef 2063

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #422 : 17 Aralık 2024, 10:51:29 »
Galatasaray üç senedir bizden daha iyi. Senden kötü takım 35 maçlık seride seni geçemez. Emin olabilirsin. Biz geçen sene ikinci yarıda 90 artılar penaltıları ile lige tutunduk sadece. Hemen her maç zorlandık.
O zaman neden bir taraflarını yırttın İsmail kalsın diye? Şurada ideoloji sebebiyle Galatasaray'ın kayırılmalarını bile temize çekiyorsun, çok değişik bir kafa bu. Dün maçı izledin mi? Maç başladı, "en az üç tane yerler bugün, bakalım kaç atmalarını sağlayacak hakem" diye düşündüm, hiç sekmedi. Hiç böyle şeyler düşünüyor musun acaba yoksa senin için bu Galatasaray'ın kayrılması olayı bir çeşit komplo teorisi mi?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #423 : 17 Aralık 2024, 10:56:55 »
dybala ve skriniarı alıyomuş gs. adamlar bi tane italyan menajerle nasıl ilişki kurduysa 3 yıldır herkesi indiriyor. dybala skriniar bizim en çok transfere ihtiyaç duyduğumuz 10 numara ve stoper. biz 30 senedir arabistanda oynayan talisca denen herifin peşinde koşalım anca, adamlar mertens varken dybala alırken hocamız da 3 tane szymanski olsun hepsini oynatırım desin. dybala skriniarı bizim almamız hatta nesyriyi de satıp 1 forvet almamız şart. ben olsam onuachuyu alırdım.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #424 : 17 Aralık 2024, 13:39:14 »
O zaman neden bir taraflarını yırttın İsmail kalsın diye? Şurada ideoloji sebebiyle Galatasaray'ın kayırılmalarını bile temize çekiyorsun, çok değişik bir kafa bu. Dün maçı izledin mi? Maç başladı, "en az üç tane yerler bugün, bakalım kaç atmalarını sağlayacak hakem" diye düşündüm, hiç sekmedi. Hiç böyle şeyler düşünüyor musun acaba yoksa senin için bu Galatasaray'ın kayrılması olayı bir çeşit komplo teorisi mi?

Mourinho veya herhangi bir yabancı hoca her derbide domalıp bizi rezil etmesin diye yırttım. Geçen senenin üstüne birkaç doğru transferle çok daha iyi işlenebilecek bir sistemimiz olduğu için yırttım. Ferdi'nin yerine bir oyuncu, Fred'i yedekleyecek ya da İsmail'i kesecek, top taşıyabilen ve fizikli bir orta saha, bir tane driplingçi kanat oyuncusu, Samet yerine iyi bir stoper, formu düşen Szymanski yerine de yeni bir orta saha alıp aynı topu oynayacaktın. Bir hocanın gitmemesi için ille şampiyon mu olması lazım? O zaman Mourinho'yu bu sene sonu göndereceksin, bakalım gönderebilecek misin...

Söyle bakalım doğru mu yırtmışım yanlış mı? Halen her sözüme laf yetiştirme derdindesin. Bana laf yetiştireceğine, biraz da "işine gelen" siyasi yazıları sil. Ben konuşunca siyaset oluyor da millet konuşunca siyaset olmuyor. İsterseniz hepinizle her siyaseti konuşurum, sonra çatır çatır silersiniz ama yazılanları.

Ben bir kayrılma filan görmüyorum. İki maç önce iki tane penaltı yaptık ne hakem verdi ne VAR çağırdı. Hakemler hemen her maçı aynı dalyaraklıkla yönetiyor. İki senedir de özellikle öldürülmekle bile tehdit edildikleri için iyice kafayı kırdılar. Sen hakem olsan bu ülkede doğru düzgün maç yönetebilir misin, her hafta birinin hakemliği bitiyor? Dün de Mertens'in pozisyonu penaltı. Muslera'nın pozisyonu penaltı değil. Kırmızı kart denilen Yunus'un pozisyonu sarı kart. Sadece golden önce faul yok. Onlar da skora direkt etki eden hatalar değil. Yemeselermiş mq. Pozisyona ofsayt bayrağı kalkmamış, direkten dönmüş, taca çıkmış, faul olmuş, gol olmuş. Hakem sebep olmuş buna yani. Buna kargalar bile güler.

Gerçekten ne kadar komik olduğunuzun farkında olmamanız bir trajedi ya. Ali Koç müstehak size de bana değil.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #425 : 17 Aralık 2024, 13:41:55 »
Evet her şey daha boktan hale geldi adam kayırma, liyakatsizlik, kibir tahammülsüzlük, saygısızlık...vs

Ben onu 20 sene öncesinin "cemaat, tarikat, siyaset" ilişkileri çerçevesinde günümüzü yorumlayıp FETÖ'cü GS'nin kayrıldığını iddia edenlere karşı söylüyorum. 20 sene öncesinin şeyleri ile bugünü yorumlamak komediden ibaret.

Ha, bugün Türkiye'nin 20 sene öncesinden geride olduğu tek bir şey, bak tek bir şey bile yok, orası ayrı bir mesele fakat siyasi herhangi bir şey kastetmedim. İşinize geldiği gibi anlıyorsunuz her şeyi.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #426 : 17 Aralık 2024, 13:44:57 »
dybala ve skriniarı alıyomuş gs. adamlar bi tane italyan menajerle nasıl ilişki kurduysa 3 yıldır herkesi indiriyor. dybala skriniar bizim en çok transfere ihtiyaç duyduğumuz 10 numara ve stoper. biz 30 senedir arabistanda oynayan talisca denen herifin peşinde koşalım anca, adamlar mertens varken dybala alırken hocamız da 3 tane szymanski olsun hepsini oynatırım desin. dybala skriniarı bizim almamız hatta nesyriyi de satıp 1 forvet almamız şart. ben olsam onuachuyu alırdım.
Vizyon farkı. Geçen sene de A sebep B sebep Zaha'da taşak geçtiler bizle. Bir günde Osimhen aldılar, biz aylarca uğraşıp 20 milyon sayıp yedek bekleyen forvet aldık. Başımızdaki adam dünyanın sayılı hocalarından ama garip garip tipler alıyor, aldırıyor. Mesela dybala Roma'da onun ilk 11 oyuncusuydu ama onu istemiyor. Tıpkı zamanında İtioudis denen adamın Cska'dan Fenerbahçe'ye 1 tane adam istememesi gibi. Şimdi yine aylarca Talisca peşinde koştuk o da olmaz büyük ihtimal. Deve'nin tekine sayarız 15-20 milyon sonra da yedek bekletiriz. Arka planda ne boklar dönüyor anlamak mümkün değil. Adamlarla aramızda zaten yapı, dernek, cemaat vs bir fark var, bir de bu tarz bir vizyon ve beyin farkı oluşuyor ki onu kıramıyoruz. Bak sene başı seçim sırasında ismi geçen isimlere lewandowski, mane, son, sterling vs. Bazılarının hayelleri kedinin köpeğin gerçeği oluyor. Bunu da sağolsun Ali Başkan becerdi.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #427 : 17 Aralık 2024, 17:49:00 »
Gs nin bjk ve ts maçları net hakem ittirmeli. Bizim Antep maçı dışında lehimize bir maç görmüyorum. Hakemler de hata yapabilir bazı pozisyonlar yoruma açıktır ama en çok kimin lehine hata yapıldığı da açık.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #428 : 17 Aralık 2024, 19:05:53 »
Kaynak gösterip günü-tarihi ile atıf yaptığım olaylara, kişisel itirafları ve maç görüntülerini içeren videolara, ve yine paylaştığım yüksek lisans ve doktora tezlerinin içerdiği bilimsel verilere dair tek bir cevap yok.

Herkesin olduğu gibi benim de bir siyasal görüşüm var. Hiç bir partiye üye olmamakla birlikte gerek ülke sathında ve gerekse küreselde muhalif seslerden yana oldum.  Hiç kıvırmaya gerek yok ortada bir gerçek var. Halkçısı, hacısı hocası, entelektüeli cahili, milliyetçisi sosyalisti, Türkçüsü komünisti konu Fenerbahçe olunca aynı söylem altında buluşabiliyor. Normalde aynı masada oturup konuşamayacak insanlar Fenerbahçe karşısında aynı refleksleri gösterebiliyor. Ülkedeki hemen her şeyden şikayetçi olan okumuş tahsilli insanlar bile konu futbol olunca "iyiler her zaman kazanır" diye ahkam kesebiliyor.

Bizim otobüsümüz kurşunlandığı zaman dün ilk 11'de sahaya çıkan Barış Alper için geçen hafta yapılan yaygaranın yarısı bile kopmamıştı medyada.

Murat Murathanoğlu yıllarca Efes maçları anlattı, Efes'in maruz kaldığı hakem rezilliklerini dile getirirken iyi spikerdi. Ne zamanki Fenerbahçe Avrupa'da topa girdi ve aynı sıkıntılara maruz kaldı, bunu dile getiren Murathanoğlu kovuldu, aforoz edildi.

Yukarıda paylaştığım akademik tezlere bakılsa görülecek, 3 Temmuz sürecinde henüz yargı aşamasında olan bir davada Fenerbahçe'yi peşinen suçlu ilan eden dili en çok kullanan gazetelerden birisi Zaman ve Posta'nın yanında Cumhuriyet. Bir bakın bakalım Selçuk Dereli hangi muhalif partinin ilçe başkanlığını yapmış.

Artık ne derseniz deyin, YAPI'mı dersiniz yoksa başka bir şey mi bilmiyorum, iyi yönetilsin ya da yönetilmesin Fenerbahçe'nin her halükarda eşit bir yarışmanın içerisinde olmadığı apaçık ortada.

Çok basit bir soru soruyorum ya, her yıl her yıl trabzon adı verilen şehirde olup bitenlerle uğraşmak Fenerbahçe'ye biçilmiş bir görev mi? Bizim böyle bir sorumluluğumuz mu var da bunun ceremesini sadece biz çekiyoruz? Normal şartlarda suç teşkil eden, sorumlularının hayatını kaydırabilecek olan eylemler Fenerbahçe karşısında ceza bulmuyor. Geçtim cezayı, failinin peşinde koşulmuyor...

« Son Düzenleme: 17 Aralık 2024, 19:17:16 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #429 : 17 Aralık 2024, 21:10:06 »
Mourinho veya herhangi bir yabancı hoca her derbide domalıp bizi rezil etmesin diye yırttım. Geçen senenin üstüne birkaç doğru transferle çok daha iyi işlenebilecek bir sistemimiz olduğu için yırttım. Ferdi'nin yerine bir oyuncu, Fred'i yedekleyecek ya da İsmail'i kesecek, top taşıyabilen ve fizikli bir orta saha, bir tane driplingçi kanat oyuncusu, Samet yerine iyi bir stoper, formu düşen Szymanski yerine de yeni bir orta saha alıp aynı topu oynayacaktın. Bir hocanın gitmemesi için ille şampiyon mu olması lazım? O zaman Mourinho'yu bu sene sonu göndereceksin, bakalım gönderebilecek misin...

Söyle bakalım doğru mu yırtmışım yanlış mı? Halen her sözüme laf yetiştirme derdindesin. Bana laf yetiştireceğine, biraz da "işine gelen" siyasi yazıları sil. Ben konuşunca siyaset oluyor da millet konuşunca siyaset olmuyor. İsterseniz hepinizle her siyaseti konuşurum, sonra çatır çatır silersiniz ama yazılanları.

Ben bir kayrılma filan görmüyorum. İki maç önce iki tane penaltı yaptık ne hakem verdi ne VAR çağırdı. Hakemler hemen her maçı aynı dalyaraklıkla yönetiyor. İki senedir de özellikle öldürülmekle bile tehdit edildikleri için iyice kafayı kırdılar. Sen hakem olsan bu ülkede doğru düzgün maç yönetebilir misin, her hafta birinin hakemliği bitiyor? Dün de Mertens'in pozisyonu penaltı. Muslera'nın pozisyonu penaltı değil. Kırmızı kart denilen Yunus'un pozisyonu sarı kart. Sadece golden önce faul yok. Onlar da skora direkt etki eden hatalar değil. Yemeselermiş mq. Pozisyona ofsayt bayrağı kalkmamış, direkten dönmüş, taca çıkmış, faul olmuş, gol olmuş. Hakem sebep olmuş buna yani. Buna kargalar bile güler.

Gerçekten ne kadar komik olduğunuzun farkında olmamanız bir trajedi ya. Ali Koç müstehak size de bana değil.
O kadar tipiksin ki, burada, bu forumda farklı bir sürü sporu Fenerbahçe çatısı altında konuşuyor olman gerek bir evrimsel mucize. Kimseyle, hiçbir siki çatır çatır konuşamazsın zira senin konuşacağın şey maksimum AKP'nin Türkiye'yi ne kadar ileri götürdüğü olur ki, onu da kadınlara edilen eziyetle başlayıp liyakatin yok olmasına kadar birçok farklı konuda zaten çürütmek mümkün. Ama esas ondan konuşamazsın çünkü gördüğünü bile kabul edemeyecek bir beyin var ortada. Bu kenarda dursun.

Tarafsız ve birbirinden farklı platformlardan bir sürü hakemin ortak ifadelerinden derlenen kart listesi bile tek başına Galatasaray'ın nasıl kayrıldığını gösteriyor ama biz hezeyan içindeyiz, doğru değil bu. Adamları yabancı hakem eşliğinde tartışmaya çağırıyorsun, geri vites yapıp kaçıyorlar ama o da bizim hezeyanımız. Himmetle nasıl ayağa kaldırıldıklarını ise sanırım sen daha iyi biliyorsundur. O himmet ki, şikeyle birleşip UEFA kupası oldu ellerinde, onun da fotolarını bile gösteremiyorlar malum sebeplerden.

Son olarak nereni yırtarsan yırt, geçen sene evindeki maçta kalaye şut bile atamadığın maçı açıp izlersen İsmail'den cacık olmayacağını belki anlarsın. Tabii objektif bakabilirsen, malum o da "hacı" ya. Bana kalsa Mourinho'yu düşünmezdim bile çünkü başarılı bile olsa o futbolun bizim taraftarın genelini tatmin etmeyeceği çok belliydi. Ama böyle bir tercih yapılmışken en azından adamın kariyeri hürmetine destek olmak faydalı olbilir.

Not: Hakaret harici mesaj asla silmedim ki sildiğim de sayılıdır. Yani o siyasi mesaj silme olayı senin kendi hayalin ama sizin kesim zaten ottan boktan mağduriyet devşirmeyi çok iyi bilir. Bir kulübe de çok benziyorlr bu halleriyle.

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #430 : 17 Aralık 2024, 21:16:34 »

Bizim otobüsümüz kurşunlandığı zaman dün ilk 11'de sahaya çıkan Barış Alper için geçen hafta yapılan yaygaranın yarısı bile kopmamıştı medyada.

Şu bile başlı başına olayı çok net gözler önüne seriyor ama kime, ne anlatıyorsun? Görmek, anlamak istemeyen görmez zaten. Dünyanın neresinde görülmüş bir federasyonun bir futbolcuya normal bir olay üzerinden geçmiş olsun dilediği? Bizi kurşunlayanlar da halen bulunacak. Ama halüsinasyon bunlar, koca forumda bi tane akıllı var.

Çevrimiçi franz392

• Üye
« Yanıtla #431 : 17 Aralık 2024, 21:36:17 »
Yalnız aynı oyuncu için bizimkiler de utanmadan geçmiş olsun diye tweet attı. Geçen sezon Fred sakatlanınca dalga geçen, otobüs kurşunlanması sonrası gönderme yapan aşağılık bir camia için yapıldı bu.

Artık başkan olarak kişiden kurtulmak lazım. 6 ay önce cam tavanı kıracağız, haksızlıkları engelleyeceğiz, şampiyonluk sözü vermeyeceğim kuvvette bir takım kuracağız diye şov yapıyordu. Her zamanki gibi yine yalan söyledi, yine milyonlarca insanla dalga geçti.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #432 : 17 Aralık 2024, 22:16:51 »
Yalnız aynı oyuncu için bizimkiler de utanmadan geçmiş olsun diye tweet attı. Geçen sezon Fred sakatlanınca dalga geçen, otobüs kurşunlanması sonrası gönderme yapan aşağılık bir camia için yapıldı bu.

Artık başkan olarak kişiden kurtulmak lazım. 6 ay önce cam tavanı kıracağız, haksızlıkları engelleyeceğiz, şampiyonluk sözü vermeyeceğim kuvvette bir takım kuracağız diye şov yapıyordu. Her zamanki gibi yine yalan söyledi, yine milyonlarca insanla dalga geçti.

Dostum, ben ve benim gibiler Ali Koç'un ve yönetiminin başarılı olduğunu iddia etmiyoruz zaten. Etsek de durum ortada, kimse kimseyi kandıramaz. Her şeyi ağzına yüzüne bulaştırdı. Çekileceğiz dedi, insanlar hafta içi işi bırakıp stada doluşup tam yetki verdi, sonuç malum. Yapamayacağın işi zikretmeyeceksin eğer yapamayacaksan.

Gelelim öte tarafa. "Fenerbahçe eşit şartlarda mücadele ediyor" diyen kişinin aklından şüphe ederim ya da ar damarı yetmezliği vardır. Bu yüzden bazı çocukluk arkadaşlarımı sildim, bazı akrabalarımla ilişkimi kestim. Cahiliyle zaten uğraşmam. Ülkedeki her boktan şikayet edip mevzu futbola gelince sus pus olan, gözünü kapatan tahsilli-entelektüel tipler olduklarını ayrıca belirteyim.

Bir olgunun farklı farklı nedenleri aynı anda bir arada var olabilirler. Bunu yazıyoruz. Fenerbahçe yönetimi başarısız, GS yönetimi başarılı, Fenerbahçe ne zaman ayağa kalkmaya çalışsa önüne set çeken bir YAPI ya da en hafif tabiriyle yazayım ALGI MAKİNASI veya SESSİZ MUTABAKAT var. Ve bu üç neden aynı anda bir arada var olabilir.

He biz sıkmıyor muyuz kendi ayağımıza? Sıkıyoruz. Bunu inkâr eden yok.

Hala yazıyor arkadaş, yok trajik durumdaymışız falan filan. Son dakika penaltısı dediği maçın özet videosunu koydum, o son dakikaya kadar buz gibi iki penaltın verilmemiş. Cevap yok...

İki tane akademik tez paylaştım. Anlı şanlı Türk basını ne boklar yemiş... Ama yok...

Çevrimiçi franz392

• Üye
« Yanıtla #433 : 17 Aralık 2024, 22:46:39 »
Dostum, ben ve benim gibiler Ali Koç'un ve yönetiminin başarılı olduğunu iddia etmiyoruz zaten. Etsek de durum ortada, kimse kimseyi kandıramaz. Her şeyi ağzına yüzüne bulaştırdı. Çekileceğiz dedi, insanlar hafta içi işi bırakıp stada doluşup tam yetki verdi, sonuç malum. Yapamayacağın işi zikretmeyeceksin eğer yapamayacaksan.

Gelelim öte tarafa. "Fenerbahçe eşit şartlarda mücadele ediyor" diyen kişinin aklından şüphe ederim ya da ar damarı yetmezliği vardır. Bu yüzden bazı çocukluk arkadaşlarımı sildim, bazı akrabalarımla ilişkimi kestim. Cahiliyle zaten uğraşmam. Ülkedeki her boktan şikayet edip mevzu futbola gelince sus pus olan, gözünü kapatan tahsilli-entelektüel tipler olduklarını ayrıca belirteyim.

Bir olgunun farklı farklı nedenleri aynı anda bir arada var olabilirler. Bunu yazıyoruz. Fenerbahçe yönetimi başarısız, GS yönetimi başarılı, Fenerbahçe ne zaman ayağa kalkmaya çalışsa önüne set çeken bir YAPI ya da en hafif tabiriyle yazayım ALGI MAKİNASI veya SESSİZ MUTABAKAT var. Ve bu üç neden aynı anda bir arada var olabilir.

He biz sıkmıyor muyuz kendi ayağımıza? Sıkıyoruz. Bunu inkâr eden yok.

Hala yazıyor arkadaş, yok trajik durumdaymışız falan filan. Son dakika penaltısı dediği maçın özet videosunu koydum, o son dakikaya kadar buz gibi iki penaltın verilmemiş. Cevap yok...

İki tane akademik tez paylaştım. Anlı şanlı Türk basını ne boklar yemiş... Ama yok...

Ben de öyle düşündüğünüzü iddia etmiyorum zaten. Tabi bir gerçek var ki burada konuşulan durumlar çok uzun süredir var. Ali Şen de Aziz Yıldırım da çok mücadele etti. Ben Ali Koç'un (Aziz Yıldırım hapisteyken kendisi de asbaşkanlığı bırakıp kaçmıştı bu arada) başarısızlıklarına bahane yaratmak için bunu kullanmasına katlanamıyorum artık.
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2024, 06:26:20 Gönderen: franz392 »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #434 : 18 Aralık 2024, 01:36:24 »
O kadar tipiksin ki, burada, bu forumda farklı bir sürü sporu Fenerbahçe çatısı altında konuşuyor olman gerek bir evrimsel mucize. Kimseyle, hiçbir siki çatır çatır konuşamazsın zira senin konuşacağın şey maksimum AKP'nin Türkiye'yi ne kadar ileri götürdüğü olur ki, onu da kadınlara edilen eziyetle başlayıp liyakatin yok olmasına kadar birçok farklı konuda zaten çürütmek mümkün. Ama esas ondan konuşamazsın çünkü gördüğünü bile kabul edemeyecek bir beyin var ortada. Bu kenarda dursun.

Tarafsız ve birbirinden farklı platformlardan bir sürü hakemin ortak ifadelerinden derlenen kart listesi bile tek başına Galatasaray'ın nasıl kayrıldığını gösteriyor ama biz hezeyan içindeyiz, doğru değil bu. Adamları yabancı hakem eşliğinde tartışmaya çağırıyorsun, geri vites yapıp kaçıyorlar ama o da bizim hezeyanımız. Himmetle nasıl ayağa kaldırıldıklarını ise sanırım sen daha iyi biliyorsundur. O himmet ki, şikeyle birleşip UEFA kupası oldu ellerinde, onun da fotolarını bile gösteremiyorlar malum sebeplerden.

Son olarak nereni yırtarsan yırt, geçen sene evindeki maçta kalaye şut bile atamadığın maçı açıp izlersen İsmail'den cacık olmayacağını belki anlarsın. Tabii objektif bakabilirsen, malum o da "hacı" ya. Bana kalsa Mourinho'yu düşünmezdim bile çünkü başarılı bile olsa o futbolun bizim taraftarın genelini tatmin etmeyeceği çok belliydi. Ama böyle bir tercih yapılmışken en azından adamın kariyeri hürmetine destek olmak faydalı olbilir.

Not: Hakaret harici mesaj asla silmedim ki sildiğim de sayılıdır. Yani o siyasi mesaj silme olayı senin kendi hayalin ama sizin kesim zaten ottan boktan mağduriyet devşirmeyi çok iyi bilir. Bir kulübe de çok benziyorlr bu halleriyle.

Ne anlatıyorsun birader sen sik sok sürekli? AKP Türkiye'yi ileri götürdü diye düşünüyorsam AKP Türkiye'yi ileri götürdü derim. Sana mı soracağım ne diyeceğimi? Senin gibi düşünmek mi zorundayım? Evet AKP Türkiye'yi her anlamda ileri götürmüştür. Sen "Başörtülü eş vatana ihanet" diye mütalaa veren sabık Anayasa Mahkemesi Başkanlarının olduğu günleri, işine öyle geldiği için çok "demokratik" olarak hatırlayabilirsin. Ya da 2000'lerin başında bir hayat kadınına tecavüz eden adama verilen cezayı, Yargıtay'ın "bu kadın zaten hayat kadını, dolayısıyla bu kadına tecavüz, "normal" bir kadına tecavüz gibi addedilemez" diye cezada indirim isteyip yerel mahkemenin kararını bozduğu o ultra laik ve kadına eziyetin olmadığı uydurma günlerini kutsal kabul edebilirsin. Fakat o senin cehaletin. Bunların hepsini ortadan kaldıran da AKP'dir. Yoksa senin memuriyetten emekli olur olmaz ceketine CHP rozeti iliştiren yüksek yargı mensupların, kadın yosma diye ona tecavüzü makul bulan tiplerdi, Türkiye Avrupa'dan pek çok ceza yasasını iktibas edene kadar. Bu iktibası yapan da AKP hükümetleridir. Bu da burada dursun madem senin için.

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile mücadelesi, Ali Koç'un ellerinde YAPI, İZMİR ÇETESİ, VAR OPERATÖRLERİ FETÖ'CÜ, BEIN BE FAIR geyikleriyle sürekli sulandırıldı, çünkü herif başarısız ve yetersizin teki, bunu örtmek için de sulandırdı da sulandırdı bu mücadeleyi. Başakşehir, Trabzon, Beşiktaş, Galatasaray; hepsi şampiyon oldu, YAPI bir Feneri şampiyon yapmadı. Ne Fenermiş anasını satayım ya. Bak güzel kardeşim, sen her sene rakiplerinden geride bir takımsın. Tamam? Çünkü başındaki bu işi bilmiyor. Takımın iyi olmadan, herkesten güçlü olmadan saha dışı akıl oyunlarına girersen, Arda Kardeşler'e düdük astıran Beşiktaş gibi başını alırsın. Ali Şansalan 2021'den beri Fener maçı yönetmiyor. Ne oldu, şampiyon mu oldun? VAR'a yabancı hakem diye tutturdun, Türk hakem verse ortalığı yıkacağın abuk bir penaltı verdi son dakikada Sivas'ta, şampiyonluk gitti. Sen ise bana sarı kart filan diyorsun. Eksi puanlı Adana Demir'in yendiği, başkansız ve hocasız Beşiktaş'a domalıyorsun. Athletico'ya varlık gösteremeyip yeniliyorsun. Herifler Tottenham'ı sahadan siliyor. Geçen sene Bayern'e, Manchester'a yaptıkları da ortada. Senin "bu ligin sportif gerçekliği yok" diye sağda solda akıl oyunu yapan öbür Portekizli hocan her derbiye üçlü savunma ile çıkıp 10 kişi Beşiktaş'tan 4, iki GS maçında da yarım düzüne gol yiyip toplamda sadece 2 gol mü ne atmış. Yapı yapı diye kafamızın ütülendiği son üç senede Galatasaray'a karşı sadece bir galibiyetimiz var, onu da senin cacık olmaz dediğin İsmail Kartal almış. İçeride dışarıda yenilip duruyoruz heriflere. 20 senedir şampiyon olan yabancı antrenör yok. Halen daha aynı teraneler.

Yapı, yapı, yapı. Kafam sikildi. Takıma bakıyorum, rezalet. Basket takımına bakıyorum, herkesten 30 yiyor. Ama hala yapı. Barcelona da mı yapı desteğiyle yendi bizi? Redmond da mı 10 kişi Beşiktaşla içeride yapı ile yendi bizi? Ne anlatıyonuz baba siz sarı kart marı kart yıllardır ya.

Şu yabancı hakem getirip pozisyon tartıştırma işine de götümle güldüğüm kadar hiçbir şeye gülmemişimdir. Acun'un filan uğraştığı şeylere bak. İyi, tartıştır, eminim bu yabancı hocalara biz parayı GS'yi haklı bulsun diye veriyoruzdur da çok objektif inceler her şeyi, sonra kupaları geri alırız GS'den. Gerçekten inanamıyorum ya jhashdas. GS geri vites yapmış. Aman ne önemli. Kupayı geri verirler şimdi. Adamlar yöneticilerine salak mısın boş boş işlerle uğraşıyorsun deyip geçtiler.

Yabancı hocalardan bir bok olmaz. Süper Kupaya bile çıkamayan bu yönetimden de bir bok olmaz. Fenerbahçe birçok alanda sürekli haksızlığa uğruyor. Bilhassa Ulusoy ve Büyükekşi federasyonları dönemlerinde. Ama bunun "YAPI" diye kurumsal bir şey altında yapıldığını iddia etmek, üstelik HÜKÜMETİN FENERBAHÇE'YE KOMPLO KURDUĞUNU iddia etmek de Fenerbahçe'yi CHPSPOR'a dönüştürüp ilanihaye Ali Koç ve tipindeki başarısız, beceriksiz, siyasete angaje tiplerin elinde tutmak için uydurulmuş bir organizasyondur. Fenerbahçe, CHPSPOR değildir, olamaz. Olursa, böyle her yerde başarısız olur. İstediğiniz buysa söyleyin açık açık ya da kına yakın. Orasını siz bilirsiniz.

Siz bu gerçekleri 7 senenin sonunda anlamamış olabilirsiniz. Hatta anlamak işinize de gelmiyor olabilir. Ama benim İsmail Kartal "hacı" diye kalsın istiyorum diye bir iddiada bulunduğuna göre, sen 27 sene geçse de anlamazsın. Ali Koç, Türkiye'nin yarısının sahibi. İki işçi çıkarsa memlekette işsizlik yüzde 2 puan yukarı çıkar. Kriz çıkartır, hükümet gönderir. Nasıl hayaller içerisindesiniz anlamak mümkün değil.

Hükümet Fenerbahçe'ye komplo mu kuruyor? Kurşunu atanları bilerek mi bulmuyor? Bu ülkenin Cumhurbaşkanının suçu ve suçluyu koruduğunu ima etmenize sebep olan bilgi ve belgeler nelerdir? Bu bilgiler elinizde ise savcılığa gitmeyerek suç işliyorsunuz.

İşinize gelmeyen her mesajı siliyorsunuz birader. Sen olmasan da diğer moderatör arkadaşların siliyordur. Bu bir mağduriyet de değil, gerçek. Her mesajın altında bitiyor sizden biri. Yok şöyle yazma, yok böyle deme. Sonra da sik soklar ağzından düşmüyor. Keyfiniz bilir. Ben bildiğimi her yerde, herkese söylerim.