Kritik maçlarda s.çıp batırmasaydı İsmail hocanın kalmasına kimse karşı çıkmazdı. Krunic transferiyle de tüy dikti bence.
Bunun dışında zaten çelişkileri de belirtmişsin.
JM şu tarz futbol oynattığı sürece kimi transfer ettiğimizden bağımsız olarak başarılı olma şansımız yok. JM de tarzı bu olan bir adam, değişmez. Maalesef görüntü olmayacağını söylüyor.
Ağbi temel sıkıntı da bu, bizim sıçma şansımız yok. Karşı tarafın sıçıp batırma, hatta sıvama lüksü bile var.
1 Galatasaray 38 33 3 2 92 26 +66 102
2 Fenerbahçe 38 31 6 1 99 31 +68 99
Aramızdaki bir arkadaş dışında bu 3 puanlık farkın nereden kaynaklandığı hususunda hemfikiriz sanırım. Sen gittiğin zaman sahaya inip saldıran, GS gittiği zaman ise güle oynaya 5 tane yiyen bir TS gerçeği var. Samsun'unu, Kayseri'sini, Pendik'ini saymıyorum bile. Saha içindeki kart terörü bir tarafa biz bunlarla uğraşarak 99 puan aldık. Diyebilirsin ki bu her zaman vardı. Evet vardı, biz Samsun'da ecel terleri dökerken Ali Samiyen'de GS'den 4 tane yiyen yine TS idi. Ama çıkıp da kalecisi falan sırıtmıyordu. Artık her şey aleni. O zamanlar ar damarları çatlamıştı, artık AR DAMARLARI YOK. Şunu kabul edelim bu camia yönetimiyle seyircisiyle İsmail Kartal'ı adam saymadı. Şamar oğlanı muamelesi yapıldı adama. Adil bir ortam olsaydı tüm sıçışlarına rağmen bugün Fenerbahçe'nin şampiyon hocası olarak anılacaktı.
Ağbi kim sıçmadı ki? Başkan eline megafon alıp havalimanında ağzından sıçmadı mı? Yönetim-yöneticiler sıçmadı mı? Aziz Yıldırım sıçmadı mı? Sevilla maçında ikinci gol geliyorum diye bas bas bağırırken kalecinin kafasına çakmak atan seyirci sıçmadı mı? Şu an dünyanın sayılı hocalarından biri başında, Samet mevzusunda olacakları 10-12 yaşındaki çocuklar dahi ön görürken inatlaşıp kırılma maçlarında oynatarak sıçmadı mı? Hülasa tek bir suçlu yok. Yıldırım'dan Koç'una, bu isimleri başkan seçen kongre üyesine, işinden olmamak için ekranlara çıkıp götünü yiyeyim ayağı yapan Rıdvan ve İlker gibi eski futbolcularına, SAÇ gibi demagogların ağzına bakıp Aykut Kocaman'ı, İsmail Kartal'ı yuhalayan seyircisine kadar herkesin suçu var. Yuhalamadım ıslıklamadım ama Aykut bırak artık dediğim için benim de suçum var. Tek tek isimlere ya da tek bir noktaya odaklanıp asıl büyük problemle mücadele edemedik. Yukarıda paylaştım, herif ekonomi programında Fenerbahçe karalıyor. Bu kadar aciziz. Bunlarla mücadele edeceğimize birbirimizi yiyoruz artık.
Büyük Britanya'nın "böl, parçala, yönet" siyaseti vardır. GS Büyük Britanya, biz ve diğerleri ortadoğu işte...
Bir de şunu sormak isterim; İsmail Kartal ile şampiyon olsaydık, İsmail Kartal kalabilecek miydi sizce? Bu medya, SAÇ gibilerin ağzına bakan seyirci profili varken...