Gönderen Konu: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 23351 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #600 : 03 Şubat 2025, 11:19:45 »
galatasaray iyi oynuyor mevzusu hikaye

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #601 : 03 Şubat 2025, 11:31:15 »
galatasaray iyi oynuyor mevzusu hikaye

İyi oynuyor değil. Bizden iyi oynuyor. Galatasaray'ın puan kaybettiği maçları izlerken adamlar her saniye atacak diye ölüp ölüp diriliyorsun. Fenerbahçe rakip 10 kişi kalmadıkça kaleye bile gidemiyor, ilk yarılarda ise zaten ikişer tane yiyip aşağı oturuyor.

Bu takımın Galatasaray'ı geçmesinin ihtimali yok. Yazıyorum: Sıfır. Galatasaray'ı yeneceksin de, hemen her maçı kazanıp iki kere daha puan kaybetmesini bekleyeceksin, hata yapmayacaksın... Üç maçta bir puan kaybederiz, Galatasaray'a orada da yeniliriz.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #602 : 03 Şubat 2025, 11:41:08 »
Boş yapmayalım.

Galatasaray bizden fersah fersah iyi takım zaten bu sezonda. Bunu görmüyorsanız futbol filan da izlemeyin. Şu takım sene sonu yine şampiyon olamayacak ve yapı mapı diyeceksiniz mesela. Sadece güleceğim ben de.
Algı sadece. Bizden iyi oynadıkları 5 maç yok bu sene.
Onlara sorsan biz Avrupa'da reziliz onlar Avrupa fatihi..
Bütün maçların kritik anlarında bir şekilde destekleniyorlar, ya kart çıkmıyor, faul verilmiyor ya rakip aleyhine bir karar çıkıyor. Dünkü maçın başında Sametin Dzeko ya yaptığı harekete faul artı sarı olsa farklı bir hikaye olacaktı, GS maçlarında hep böyle oluyor.
Biz iyi falan değiliz, bok gibi oynuyoruz. Dün bile rakip eksik kalmasa çeviremezdik ama diğer tarafa olanları da görmezden gelip o taraf iyi hakemler bizi koruyor hikayelerine kanmamak lazım. Biz ağzını açmayan Caner'in kırmızı ile atıldığını biliyoruz, Ghezzal a ikinci kırmızı ağırken Kazımın fuckoff için direk kırmızı gördüğünü biliyoruz.
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2025, 11:41:34 Gönderen: ayhan »

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #603 : 03 Şubat 2025, 11:46:49 »
Fred de Kayseri de fu...  Off dediği için kırmızı yemişti.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #604 : 03 Şubat 2025, 11:56:07 »
İyi oynuyor değil. Bizden iyi oynuyor. Galatasaray'ın puan kaybettiği maçları izlerken adamlar her saniye atacak diye ölüp ölüp diriliyorsun. Fenerbahçe rakip 10 kişi kalmadıkça kaleye bile gidemiyor, ilk yarılarda ise zaten ikişer tane yiyip aşağı oturuyor.

Bu takımın Galatasaray'ı geçmesinin ihtimali yok. Yazıyorum: Sıfır. Galatasaray'ı yeneceksin de, hemen her maçı kazanıp iki kere daha puan kaybetmesini bekleyeceksin, hata yapmayacaksın... Üç maçta bir puan kaybederiz, Galatasaray'a orada da yeniliriz.
50 tane şut çekiyolar çünkü her yerden. gs sadece bu sene de değil 3 senedir zor maç kazanıyor. bu seneye bakıyosun 12-12 galibiyetleri tek farkla. her an atacak gibi hissediyorsun ama her an yiyedebilir. 2 sene öncesi hariç iyi savunma yapmıyolar. şu takımın 1.5 senedir sadece 1 kez yenilmesi rezalet bir durum. millet de uzay takımı sanıyor yenilmeyince. bu ülke sonuçtan başka bir şey görmediği için normal. geçen sene fener daha iyi takımdı sezon genelinde gs şampiyon oldu, iyi olan kazandı diye yutturdu medyası da gssi de.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #605 : 03 Şubat 2025, 12:07:56 »
50 tane şut çekiyolar çünkü her yerden. gs sadece bu sene de değil 3 senedir zor maç kazanıyor. bu seneye bakıyosun 12-12 galibiyetleri tek farkla. her an atacak gibi hissediyorsun ama her an yiyedebilir. 2 sene öncesi hariç iyi savunma yapmıyolar. şu takımın 1.5 senedir sadece 1 kez yenilmesi rezalet bir durum. millet de uzay takımı sanıyor yenilmeyince. bu ülke sonuçtan başka bir şey görmediği için normal. geçen sene fener daha iyi takımdı sezon genelinde gs şampiyon oldu, iyi olan kazandı diye yutturdu medyası da gssi de.

Trabzonlular da 2 sene önce şampiyon olduklarında en iyi takımın kendileri olduklarını, en iyi futbolu kendilerinin oynadıklarını düşünüyorlardı. Sonraki sene 40 puan fark yediler. 3 yıldır da götlerini doğrultamadılar. Sorsan takımın en iyisi Nwakame gitmiş ondan 40 puan fark yemişler. Şu anda nwakame var, yine fark yiyorlar. Kodumun hamsi beyinlileri.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #606 : 03 Şubat 2025, 12:11:46 »
Algı sadece. Bizden iyi oynadıkları 5 maç yok bu sene.
Onlara sorsan biz Avrupa'da reziliz onlar Avrupa fatihi..
Bütün maçların kritik anlarında bir şekilde destekleniyorlar, ya kart çıkmıyor, faul verilmiyor ya rakip aleyhine bir karar çıkıyor. Dünkü maçın başında Sametin Dzeko ya yaptığı harekete faul artı sarı olsa farklı bir hikaye olacaktı, GS maçlarında hep böyle oluyor.
Biz iyi falan değiliz, bok gibi oynuyoruz. Dün bile rakip eksik kalmasa çeviremezdik ama diğer tarafa olanları da görmezden gelip o taraf iyi hakemler bizi koruyor hikayelerine kanmamak lazım. Biz ağzını açmayan Caner'in kırmızı ile atıldığını biliyoruz, Ghezzal a ikinci kırmızı ağırken Kazımın fuckoff için direk kırmızı gördüğünü biliyoruz.

Hakemler bizi filan korumuyor da bizim saha dışından önce saha içini çözmemiz lazım. Mourinho'nun şu topu oynattıktan sonra yok bunu Okan'a sorun, yok hakem makem diye konuşmasının hiçbir anlamı yok mesela. Sahada bir şeyler görsem tamam konuş diyeceğim. Saha dışıyla uğraşmaktan saha içine giremiyoruz senelerdir. Bilmiyorum, ben böyle düşünüyorum diye işitmediğim laf da kalmadı.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #607 : 03 Şubat 2025, 12:14:08 »

E abi bizim de 40 tane maç tek farklı bitti. Her maçı 3-2 kazanıyoruz anasını satayım.

Geçen sene biz şampiyonluğu neden verdik? Süper Kupaya çıkmayınca takım psikolojisi dağıldı. Ben iddia ediyorum, Fenerbahçe Süper Kupaya çıksa o kupayı alır, şampiyon da olurdu. Galatasaray'ı sondan bir hafta önce değil, 1.5 ay önce yenmiş olabilseydik hayvan gibi paniklerlerdi. Adamlara kupa verip moral verdik. Yani o seneyi de biz saha dışına çıkmaktan kaybettik. Tabii bir de devre arası yapılan saçma sapan transfer harekatı ile güç kaybetti takım.

Galatasaray kötüyse biz daha kötüyüz.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #608 : 03 Şubat 2025, 12:17:52 »
E abi bizim de 40 tane maç tek farklı bitti. Her maçı 3-2 kazanıyoruz anasını satayım.

Geçen sene biz şampiyonluğu neden verdik? Süper Kupaya çıkmayınca takım psikolojisi dağıldı. Ben iddia ediyorum, Fenerbahçe Süper Kupaya çıksa o kupayı alır, şampiyon da olurdu. Galatasaray'ı sondan bir hafta önce değil, 1.5 ay önce yenmiş olabilseydik hayvan gibi paniklerlerdi. Adamlara kupa verip moral verdik. Yani o seneyi de biz saha dışına çıkmaktan kaybettik. Tabii bir de devre arası yapılan saçma sapan transfer harekatı ile güç kaybetti takım.

Yahu nereye panikliyorlar. Adamları kadıkoyde 4-0 yendik, 3 topumuz direkten döndü, ezdik geçtik, lider olduk. Maçtan sonra Adnan Polat saat gösterdi. Son hafta 20:45 şampiyonuz dedi. Acayip panik oldular hakikaten. Sonrası Denizli maçı malum olaylar ve saat 20:45 şampiyon gs.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #609 : 03 Şubat 2025, 12:22:54 »
Abi ben neyden bahsediyorum, sen neyden yaw  :D

Yahu nereye panikliyorlar. Adamları kadıkoyde 4-0 yendik, 3 topumuz direkten döndü, ezdik geçtik, lider olduk. Maçtan sonra Adnan Polat saat gösterdi. Son hafta 20:45 şampiyonuz dedi. Acayip panik oldular hakikaten. Sonrası Denizli maçı malum olaylar ve saat 20:45 şampiyon gs.

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #610 : 03 Şubat 2025, 12:25:12 »
Fred de Kayseri de fu...  Off dediği için kırmızı yemişti.
F. O. değil “Stupid faul” dedi.
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2025, 12:25:51 Gönderen: agha »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #611 : 03 Şubat 2025, 12:29:48 »

biz geçen sene samsun ve alanya maçlarında kaybettik şampiyonluğu. o 4 puan bütün her şeyi değiştirdi.

bu arada ben demiyorum ki gsden çok daha iyiyiz. biz top rakipteyken özellikle son zamanlarda berbat durumdayız zaten. ben de sahada oynanan topa öncelik verirdim hep ama bu ülkede öyle bi şey yok. son 10 yılda şenol güneşin beşiktaşı dışında adam gibi top oynayarak şampiyon olan kaç takım var? veya en iyi oynayan mı kazanmış hep? bizim takım savunmasını düzeltmemiz lazım. düzeltmezsek gsnin ekstralarına daha da ihtiyaç duyarız. bi de daha sert ve agresif bi oyun lazım. zaten bu da takım savunmasıyla ilintili.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #612 : 03 Şubat 2025, 12:33:16 »
Boş yapmayalım.

Galatasaray bizden fersah fersah iyi takım zaten bu sezonda. Bunu görmüyorsanız futbol filan da izlemeyin. Şu takım sene sonu yine şampiyon olamayacak ve yapı mapı diyeceksiniz mesela. Sadece güleceğim ben de.

Değil

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #613 : 03 Şubat 2025, 13:27:12 »
Boş yapmayalım.

Teşvik primi almış adam, buna vurgu yapınca boş mu yapmış oluyoruz?

Bu sene bizden iyi oynuyorlar, fersah fersah değil tabii ki tarz gereği öyle görünüyor da, geçen seneyi öve öve bitiremiyordun, o ne olacak?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #614 : 03 Şubat 2025, 13:31:28 »
Teşvik primi almış adam, buna vurgu yapınca boş mu yapmış oluyoruz?

Bu sene bizden iyi oynuyorlar, fersah fersah değil tabii ki tarz gereği öyle görünüyor da, geçen seneyi öve öve bitiremiyordun, o ne olacak?

Bana ortada fol yokken laf çarpmak için öyle şeyler söyleyince boş yapmış oluyoruz, evet.

Geçen seneyi ben kendimce izah ettim zaten. Süper Kupa maçına çıkmamak, ligden çekileceğiz muhabbetleri bana göre takımı çok olumsuz etkiledi. Kendi hatalarımızdan kaybettiğimizi düşünüyorum. Bu sene üstüne koyulabilirdi. Koymadık, her şeyi bozduk. Yapı falan filan yerine bunlarla ilgilenip düzeltmek lazım. Saha içinde güçlü olduğumuz an saha dışında da GS'den güçlü olacağız zaten.

Yabancı VAR geldi, takımların yalandan ağlamaları bitmedi. Bitmez de. Uzaylılar gelip yönetse yine bitmez. İşimize bakmamız lazım.