Gönderen Konu: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 23363 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #630 : 11 Şubat 2025, 02:47:40 »
Ağbi mevcut düzende 8 stoper, 12 santrafor getirsen de bir şey değişeceğini düşünüyor musun. Bizim maçta herif tekme salladı Szymanski'ye, görüyor kart vermiyor. Figüranız artık. Daha doğrusu bize biçilen rol figüranlık. Radikal eylemler şart...

Aklim almiyor o pozisyonu... nasil kimse konusmuyor... nasil kaynadi arada

Sonraki uyari neydi acaba? Bak vuramadin, birdahakine daha dikkatli ol mu demek istedi....

Richards midir nedir, son dakikalara kadar sahada kasap gibi dolasti. Usulen son dakikalarda (90+3) bir kart uygun gordu hakem efendi.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #631 : 14 Şubat 2025, 01:05:37 »
Aklim almiyor o pozisyonu... nasil kimse konusmuyor... nasil kaynadi arada

Sonraki uyari neydi acaba? Bak vuramadin, birdahakine daha dikkatli ol mu demek istedi....

Richards midir nedir, son dakikalara kadar sahada kasap gibi dolasti. Usulen son dakikalarda (90+3) bir kart uygun gordu hakem efendi.

20 Aralık 2024 tarihinde oynanan ve 1-1 biten Eyüp maçında 5 sarı kart görmesi gereken Melih Kabasakal kart görmeden bitirdi maçı. Ahmet Kutucu'yu ve verilmeyen penaltıya hiç girmiyorum. İşin acı tarafı planlı bir şekilde yürüttükleri algı operasyonundan bizim seyircimiz de etkileniyor. Tüm bu sıraladıklarım dururken bazı Fenerbahçeliler attığımız faullü gole ve İrfan'ın atılmamasına  odaklanmıştı. Yani senin aleyhine olan bir dolu şey varken senin lehine verilmiş bir iki karar öne çıkartılıyor. Tamamen sistematik, tamamen planlı. Maç özetleri dahi bu bağlamda hazırlanıyor. Galatasaray'ın şampiyonlar liginden elendiği maçta devlet televizyonu TRT hazırladığı 10 dakikalık özetin içine Muslera'nın tekmesini koymadı ağbi. Daha ne diyeyim...

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #632 : 23 Şubat 2025, 14:07:41 »
Lemina, Sara, Torreira orta sahası, şayet Talisca da ilk 11 olursa, 3 kişi eksik oynayan takımımıza karşı bizi perişan eder ve Fred fllan o maçta ölür.

Tadic veya İrfan... Talisca kesinlikle yedek olmalı. Ya da Szymanski oraya, Amrabat da ileriye çekilmeli fakat bildiğiniz üzere Amrabat üçlüde orta saha olmuyor.

Umarım Mourinho intihar etmez. 200 yıldır filan orta sahan güçlü olacak diye konuşuyorum.
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2025, 14:08:05 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #633 : 23 Şubat 2025, 14:39:55 »
Beni endişelendiren durum önde presi yediğimizde topu gelişi güzel şişirmemiz ve önde topu tutamamamız. Dzeko bir yere kadar bunu yapabiliyor. Nesyri o işleri yapamıyor. Tadic de derbilerde hep silik kaldı şu ana kadar. Gs nin en büyük sorunu geçiş savunamamak ama bizde bu konuda tehdit edecek ön taraf yok.

2.konu da Osimhen. Bu adam Kasımpaşa, Alanya ve Anderlecht'in yerden bitme forvetlerine benzemez Amrabat'ın üstünden herşeye vurur. Sakatlar iyileştiyse orjinal stoperler ile maça başlamak lazım.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #634 : 24 Şubat 2025, 03:47:24 »
Sami Yen'deki son 9 maçta sadece 1 kez yenildik bunlara. O maç öncesinde de şampiyon belli olmuştu zaten.

Çevrimiçi Murat

• Üye
« Yanıtla #635 : 24 Şubat 2025, 17:53:23 »
İstatistik filan umurumuzda değil. Şu operasyon çocuklarını yenelim, hele 3-1 olursa inşallah muazzam, 4-1 olursa efsane olur. Hakkımızda hayırlısı

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #636 : 24 Şubat 2025, 22:29:32 »
Koskoca gs maci bitti. Yorum yapan yok :)

Adamlar seviniyor, haklılar da. Puan farkını korudular. Biz de keşke sahamizda kaybetmeseydik de fark 3 olsaydı şu an. Şimdi bekle de 3 yada 4 maç daha puan kaybetsinler..
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2025, 22:29:45 Gönderen: iloturo »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #637 : 24 Şubat 2025, 22:32:44 »
bence döner burdan. gs top mop oynamıyor. biz oynuyoruz en azından.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #638 : 24 Şubat 2025, 23:28:28 »
Mourinho'nun açıklamaları şöyle:

"Çok iyi bir maç oldu, bunun nedeni çok iyi bir hakem performansı. Yeterli dürüstlüğe sahipti. Çok üst düzey oyuncuları, savunmadığım profile dönüşüyorlar. 18 yaşında oyuncumuz var, Türk futbolu için iyi bir isim olacak ama ona ilk dakikadan itibaren kart çıkması için uğraştılar. Ama hakem, bu orman diyebileceğimiz ortamda çok iyi maç yönetti. Evinde ve Avrupa'da izleyenleri düşünürsek, iyi bir maç oldu."

Galatasaray iyi savunma yaptı, Muslera en net pozisyonu iyi kurtardı. Savunmadan iyi çıkabilirdik. Defansif olarak çok iyiydik. Genç oyuncumuz hata yapsa, insanlar beni ve onu öldürebilirdi.

Normal şartlar altında bu lig hala ortada. Türkiye'deki hakemler, bu hakemin performansına bakıp, öz eleştiri yaparak, 'Ben de bu hakem gibi temiz ve dürüst maç yönetmek istiyorum' derlerse, sezon güzel ve heyecanlı biter. Sene başından beri gördüğümüz sirk devam ederse, farklı olur. Her davranışlarında neler yaptıklarını gördüm. Temiz değil ama iyi bir organizasyon.

Maç bittikten sonra hakem odasına gittim. Slavko Vincic'e 'Buraya gelip, bu büyük maçı yönettiğiniz için teşekkür ederim' dedim. Türk hakem de oradaydı. Sonra ona dönüp 'Eğer bu maçı Türk bir hakem yönetseydi, bir felaket olurdu' dedim

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #639 : 24 Şubat 2025, 23:41:15 »
Yabancı hakem olunca GS gol beklentisi 0.18, gördüğü sarı kart 5. Okan biliyor hakem Türk olsa Fenerbahçe'nin 1 kırmızı 4 sarı kart falan göreceğini ya da uydurma duran toplardan gol atacaklarını. Hamasete girme nedeni bu.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #640 : 25 Şubat 2025, 00:12:49 »
Yabancı hoca ile derbi kazanmayı bekleyen insanlar görüyorum ve gülüyorum. Her zamanki terane. En fazla yine Trabzon'u yener. Şampiyonluk ihtimali de hiç görmüyorum.

Hala Tadic, hala risksiz abuk bir oyun. Saçma sapan tercihler... İrfan ne yaptıysa buna. Umarım şu Tadic defolur gider de Dzeko kağnısı ile birlikte, bir daha izlemem bunları. Bir büyük maçı da çıkın alın. Mourinho'da haydi kafa yok da sizi her maç oynatıyor. Sizde utanma yok mu ya...

İrfan ve MHY bile olsa şu maçı alırdık.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #641 : 25 Şubat 2025, 09:31:22 »
Verilmeyen bir gol ve bir penaltımız var ve hakemden memnunuz. Şunları yerli hakem vermese memnun olur muyduk hakemden?

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #642 : 25 Şubat 2025, 09:40:08 »
Verilmeyen bir gol ve bir penaltımız var ve hakemden memnunuz. Şunları yerli hakem vermese memnun olur muyduk hakemden?

Penaltıyı bilmiyorum da pozisyon yüzde 100 faul. Penaltı da bence penaltı değil ama işte, elle ilgili kurallar o kadar çok değişiyor ki bilemiyorum artık.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #643 : 25 Şubat 2025, 10:20:44 »
ben pozisyonun çok net faul olduğunu düşünmüyorum. szymanski hareketi kesiyor ve duruyor muslera üstüne geliyor. şu kalecilere her dokunana faul çalmak saçma sapan bi kural.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #644 : 25 Şubat 2025, 10:23:54 »
Kalecinin topu rahat kontrol edeceği yerde hareket alanına koşa koşa girip iki adım kala duruyorsun, kaleci bu sebeple çıktığı topu kontrol edemeyip elinden kaçırıyor. Kural saçma değil, kaleci boşa çıkıp sana çarpmıyor. Sen zaten kalecinin olduğu yere koşa koşa gelmiş ve sonradan duraksasan da sokulmuşsun. Olduğun yerde olup topa hareket ederken adam sana gelip çarpsa, dediğin doğru ama bu pozisyon öyle değil.

Dünyada buna gol kararı verecek bir hakem bile olduğunu sanmıyorum.