Gönderen Konu: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 23343 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #660 : 26 Şubat 2025, 13:44:23 »
Bence de her yeni hoca demek yeni yaklaşımlar demek ki buda asgari oyuncu ihtiyacı olan durumda bile ilave oyuncu demek oluyor. Buda takım ahenginin zaman alması anlamına geliyor. O nedenle inşallah bu sene şampiyon olacağız ama olmasak dahi devam etmeliyiz hocayla.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #661 : 27 Şubat 2025, 09:24:22 »
Git Antu'da yap bakalım misal bunları da bak ne oluyor. Üstelik küfretmene de gerek yok. Böyle burada takıldığın gibi otoriteymiş gibi atıp tut bakalım "Yüz kere söyledik böyle olmaz diye" falan, merak ediyorum sonucunu. Burada mümkün olduğunca toleranslı davranıyoruz diye coştukça coştun. Ne Mourinho'yla Saras'ın anası avardı kaldı, ne topçularla basketçilerin. Kompleksin olmadığı için küfretmediğin Okan'la Ergin'e gram laf da söylemedin fakat. Rahatsız etmiyor bu adamlar seni, çünkü kompleksin yok. Sen hariç 35 milyonun var, enteresan.

Bi de şunu merak ettim: Sen bir hata olduğunda kendi eşine dostuna mı küfderiyorsun ana avrat, senin mantıkla?

Yahu sana ne? İstediğim yerde, istediğimi yazarım. Beğenmiyorsan da şutlarsın. Hesap mı vereceğiz sana? Senin ve kayırdıklarının çok steril dilini de biliyoruz. Senin bana tolerans gösterdiğin filan yok.

Aynı hataları bin kere yapmazlarsa küfür işitmezler. Bu kadar basit.

Şampiyonluk gitmiş, maça beraberlik için çıkan ve hiçbir büyük maçı kazanamayan ama afrası tafrası bin para, ona buna maymun diyen hocana laf söyletmemek için konuyu bana getiriyorsun. Yok GS ceza sahasına 4 defa girmiş, Okan'a niye küfür etmiyorsun filan. Biz 44 kere girdik sanki. ŞAMPİYONLUK GİTTİ ALOOOOOOOOOO. Mourinho şampiyon olsun, imparator ilan ederim diye bin defa söyledim. Ama olamayacağını da bin kere söyledim. Nitekim olamayacak da. Otorite miyim değil miyim, sen karar ver. Sanki biz Mourinho başarısız olsun istiyoruz. Sadece başarılı olamayacağını görüyoruz ve veryansın ediyoruz. Dediğim gibi, rahatsız ediyorsa bu seni, şutlarsın. Galatasaraylı olduğumu düşünüyorsan zaten bir saniye tutma forumda yani.

Ha, Türkiye kupasını alır, gelecek seneye de Süper kupa ile başlarsa, bir şeyler inşa edebilirse en mutlu ben olurum. Gençliğimden beri Mourinho hayranı bir adamım. O yüzden adam sahada benim gördüğümü göremeyince kafayı yiyorum. Üçlü savunma önüne hala Amrabat'ı koydukça, Oğuz ve Mert değişikliği yaptıkça beni hafakanlar basıyor. Seni basmıyorsa evliya filansındır.

F4'da izleriz Saras'ı da, hesabını ona göre yaparız. Ama daha önceki F4'larını filan da biliyoruz. Neler olacağını kestirmek için ona da kahin olmaya gerek yok.
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2025, 09:32:29 Gönderen: Maldonado »

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #662 : 02 Mart 2025, 18:04:03 »
Asker dönüşü herkese selam gs takıldı akşam hata yapmayız umarım

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #663 : 02 Mart 2025, 19:06:25 »
Hoşgelmişsin, umarım takılmayız.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #664 : 02 Mart 2025, 19:19:06 »
Hoşgeldin kardeşim, GS panik moduna bastı. Emre umarım bi uyuzluk yapmaz ve rahat bir şekilde kazanırız bu maçı.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #665 : 02 Mart 2025, 22:16:32 »
İlk yarıda 3 attık . Orda kaldık işte. Neyse hamdolsun fark biraz daha azalmış oldu.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #666 : 03 Mart 2025, 08:08:07 »
Hoşbulduk. Son 1 ayda izleyebildiğim maçlarda bu sistemde Tadic zayıf kalıyor gördüğüm kadarıyla birde hocanın Amrabat’ı kesmesi inat etmemesi iyi olmuş. Fark 4 birde ikili averaj var derbiyi alsaydık yada Gs Rize maçında takılsa iyiydi.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #667 : 03 Mart 2025, 08:33:34 »
Bu ibnelere sahamizda yenilmeseydik en azından şu an fark 1 ve ikili averaj da olmayacakti. Adamlar sahalarında 90 dk defans yapıp 0 puana yattılar. Yenemeyince yenilmeyeceksin bu tarz maclarda. Bizi yakarsa o mac yakacak. Fikstür avantajına çok katilmiyorum bu ligde. Geçen sene de fikstür avantajımiz vardi ikinci yari tüm maçlarını kazandılar. Tabi acun'un dedigi gibi bazı seyler değişirse ülke de o zaman hersey mümkün. Millet artık tiksiniyor bunlardan..

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #668 : 03 Mart 2025, 22:39:31 »
Bu arada Dzeko ve Tadic inanılmaz profesyoneller ve hakikaten çok sevdiğimiz figürler ama bunların genç ikamelerini yapmamız lazım. Fazla romantizm yapıp birine 1 yıl öbürüne 1+1 yıl verip yabancı kadrosunu işgal etmek yerine idari ve teknik kadroda yer açıp en azından birini bu sene sonu olmak üzere faal futbolculuklarını sonlandırmamız gerekiyor. Mesela Dzeko Marco ile çalışmalı, Tadiç ise Teknik kadroya yakışır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #669 : 04 Mart 2025, 11:57:59 »
Bu arada Dzeko ve Tadic inanılmaz profesyoneller ve hakikaten çok sevdiğimiz figürler ama bunların genç ikamelerini yapmamız lazım. Fazla romantizm yapıp birine 1 yıl öbürüne 1+1 yıl verip yabancı kadrosunu işgal etmek yerine idari ve teknik kadroda yer açıp en azından birini bu sene sonu olmak üzere faal futbolculuklarını sonlandırmamız gerekiyor. Mesela Dzeko Marco ile çalışmalı, Tadiç ise Teknik kadroya yakışır diye düşünüyorum.
Bence ikisi de 1 sene daha kalmalı, hatta Tadic daha fazla da kalabilir. Dzeko'nun olmadığı maçlar bağlantı probleminin çözülemediği maçlar oluyor. Tadic desen zaten saha içi TD gibi. Artı bu ikisi skora da ciddi katkı veriyor. Dzeko'nun ikamesini bulup, onunla 1 sene oynatmak lazımdı ama Talisca gelince o iş de zora gird. Belki Yusuf 50m'a falan satılırsa o zaman olur.
Kara deryalarda bir FENERsin!