Korkuyordum bu seriden konsantre mevzu dolayısıyla yazmıştım zaten foruma da, üstüne tarıktan yoksun olunca iyice can sıkıcı oldu, melih falan olmuyor artık sürekli üçlük atmaya çabalıyor ezbere 5 tane atsa da zaten savunmada kara delik olunca anlam ifade etmiyor, niye bu kadar sahada kaldı üstelik sertaçla oynadığımız sekans da dahil hocayı da anlamak güçtü, çok dikkatli izleyemedim maçı sanırım metecanda her zamanki gibi rezildi heralde dönmedi ona emre keşke şu maçlarda bari iş yapsan artık çömez de değilsin yani artık o formanın bi ağırlığı olsun yani bi zahmet, seneye el de maç sayısı da artacak tarık da olmayacaksa iyi yerli eklememiz şart oğlu şart, onuralp bayernde süre almıyorken play off için dönecek söylemleri vardı bari o olsaydı…
Yok yere inandırdık herifleri de kısa seride daha dikkat etmek lazımdı böyle anlara, ben çok önemsiyorum açıkçası takım bu kadar iyiyken yerel kupaları, üçleme/muhtemel takvim dörtlemesi yapmayı, kadın basketboldaki gibi fersah fersah önde olsak yerel sayılarda neyse de hala efesten çok gerideyiz malum burda, kaçırmamak lazım böyle dominasyon şanslarını…