EL F4 ünde bile bu kadar terlemedim kasılmadım açıkçası, kabus gibi maçtı gerçekten 3.30 kala zaten melli de 5 leyince 5 farktan açıkçası bitti iş demiştim, MVP Nigel maç boyu alayını sokan 2 liyi efsane bloklamasa yine kaybetmiştik net olarak. Guduric de yine korkunç bir 2.maç sonrası oynamaya gelmişti bugün çok şükür, maç sonu da ağladı tezahüratlar sonrası baya duygulandı kral.
Angola hadi neyse de Anthony Brown mudur nedir futbol tayfanın es kaza bir maça denk gelip izlese yana yakıla isteyeceği adam olurdu tam, neyin nesi hiç bilmiyorum ama baya iyi fiziği var ne şutlar soktu öyle bugün valla acayipti, bilen varsa bu adamı dinlemek isterim nerden çıkmış vs savunması mı yok acaba nedir eksik noktası oyununun, ilginç bi profil.
Tarık’ın sakatlık sonrası mevcut yerlilerle nereye kadar gidebiliriz kestirmek zor maalesef, Metecan yine kontak kapatmış, Sertaç her ikili oyunda maden oldu rakibe ayaklar gidemiyor artık, şut da sokamayınca hepten zarar yazıyor maalesef, şükür nigelin topu iyi tipledi yine kritik anda en azından nefes aldırdı, tofaşı çok istedim bireysel skorerleri üstünden oynuyorlar çünkü tamamen yerlileri de tırt ama yine kaçamadık daha geniş rotasyonu olan yerlileri de iyi kullanan bahçeşehirden maalesef.
Melihe hiç giresim bile yok, sahaya girip dövecekti nerdeyse bugün saras son anlarda switch yapıp angolanın üzerinde kaldı diye Allahtan guduric zekasını kullanıp bess i bırakıp ikili sıkıştırdı da angola kaybetti topu şükür kırdık orda maçı.
Tebrikler Fenerbahçem.