Beşiktaşlı basketbol sever dostlarım da oldukça fazla inanıyor bu sezon final oynayacaklarına abi. Daha kısa seri olsa ihtimal daha da artardı bence ama hala ortada bir seri orası, bjk yabancıları yeteneklerine nazaran oldukça yürekli oynuyorlar, yerlileri berk ve yiğit de formda geliyor, efesin yine hoca değiştireceğinin ve bi çok oyuncusunun ayrılacak denildiği ortamda konsantre kaybını kaldırmaz bence bu seri, hatta larkin ve poirier çok baskın kalmazsa ben de bjkyi bir adım önde görüyorum salon avantajıyla da birlikte.
@kenz Özcan Abi haksız mıymışım yorumumda
Forumdaki anlamsızca efesi üstün görme işi de kırılmıştır sanıyorum artık, basketbol her şeyden öte ’’motivasyon işi’’ bir yerde ve efes korkunç yönetiliyor son sezonlarda, yine şaşırtmadılar bu seride de bryantın sakatlığı üstüne ölüden beter durumdaki tamamen ellerinde patlayan thompson (bobua sakat değilse şu seride tek maç dahi oynamaması korkunç bir tercih hatası) üstüne bacchi de zaten üstüne sezon içinde anlaşılan kokoskov sonrası kafaca hiç burda olmayınca ev avantajını larkinin bireysel şovuyla alsalar da mathewsin 4.maçta kendini bulmasıyla beraber, çekti aldı seriyi çok daha motive gözüken beşiktaş.
Yerlilerimize hiç güvenmememe (tarık maalesef oynayamaz heralde sertaç da zaten oynasa da çoğu zaman zarar yazıyor bu sene) rağmen bjk serisini bir şekilde geçeriz diyorum ama ’’motivasyon faktörünün’’ yine net şekilde onlardan yana olmasıyla beraber ataşehirdeki maçlarda erken kırılırsa ev avantajımız ciddi korkacağım hale bürünür seri.
Umarım tam konsantre kalıp Fb basketbol tarihinin en unutulmazlarından olan bu seneyi tarihimizde ilk kez SEZON ÜÇLEMESİYLE ile taçlandırabiliriz.