"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
baldwin sadece skor yapmak için sahaya girdiğinde son çeyrekte 16 sayı atıyor. ama topu yönlendiren oyuncuyken de çok verimsiz bir oyuncuya dönüşüyor. bu sezon bunun en iyi örneği bu maçtı.
Melli 0 çekti, onun parkede olduğu sürelerde -17 yapmışız.
bilgilendirme: takım bu yıl 83. resmi maçını oynadı.takımdan iyi oyun beklemek, performans eleştirisi yapmak… keyfini çıkarın sezonun beyler. başka şeye gerek yok. 3 kupa ile tamamlıyor takım sezonu. daha ne olabilirdi?emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler etmek dışında söyleyecek ne var ki bu takıma?
Yetmez ağbi Fenerbahçe seyircisine. Adriyatil ligini falan da almamız lazımdı.
Baldwin dördüncü maçta ya Beşiktaş'ın ya da bizim ağzımıza sıçar. İki tarafı keskin bıçak.Yalnız euroleague şampiyonluğumuz ne kadar pamuk ipliğine bağlı imiş, net çıktı ortaya. F4 öncesinde eksilecek dişlilerden birisi mahvedebilirmiş her şeyi, iyi yırtmışız. Yıllardır süre gelen şanssızlığımızın kefareti diyelim.Şu takım Avrupa şampiyonu olduğu için çok fazla bir şey yazmak istemiyorum. Sadece maçlar sahada kazanılıyor diyeyim, apoletle kazanılmıyor; yeniliyorsan da bu şekilde yenilmeyeceksin, inandırmayacaksın rakibi; ki biz inandırdık bugün. Hayırlara vesile olsun...
2011 final serisinde G.Saray'a karşı ilk 2 maçı alıp, 3.maçı kaybetmiştik, 4 maçı deplasmanda alıp, 5.maçı sahamızda kaybetmiştik. Kupayı rakip sahada kaldırmıştık. Şu ana kadar gidişat bu şekilde.
2018 final serisinde ise 3. maçı kaybedip 4-1 geçmiştik Tofaş'ı.